- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #4.621
Hayırlı olsun öncelikle
Kaç emriyo transferi oldu
Ben 9.gun yapmıştım 337 çıkmıştı bugün tekrar yaptık 880 perde çıktı iki embriyo transferi mi yapıldı ondandır belki
Bişi olmaz doktor da onay vermiş kendini strese sokma kacırmamaya calıs artıkKizlar dun cetrotide baslamak gerekiyordu az once dua ederken hatirladim bi an hemen doktorumu aradım bir sey olmaz bugun baslayin o kadar tolerans hakkimi var dedi ama cok kötüyüm. Bir sey olmaz degil mi ? Nasil boyle bir hata yaptim kendime cok kızıyorum su an.
Tatlım ben sabah 2 akşam 2 alıyoru. Günde 4 tane ama mide bulantısı yok hiç.. herkeste farklı olabilir inşallah yan etki görmezsin.. inşallah transferinde sonucu da güzel olur :)Estrofem herkeste bulanti yapiyor mu ki kizlar? Ben de bugun basliycam ilaclara.14 subat transfer olucak insallah.hepimizin hakkinda hayirlisi
Tatlım benim dr şehir efsanesine son verelim dedi, dikkat et ancak normal yaşantına dön, sürekli yatma hareket ve yürüyüş yap ki rahme kan gitsin ve embriyo beslensin dedi.. bende öyle yaptım bakalım pzt günü kan vereceğim inşallah sonuç iyi olur :)Kizlar sizler transferi olanlar hafif isleri yapiyo musunuz? Benim annem kv. Uzaktalar hep esim yapiyor bende yardim ediyorum mecburen. Ama dun transferim oldu. Dun aksam yemegine yardim ettim cok ayakta durmadan. Bugunde sabah kahvaltiya yardim ettim. Hemsirede dr.da normal hayatina donebilirsin demislerdi. Bende gecen sefer hep yattim hep ama tutmamisti. bu sefer yatiyorum genelde oturuyorum yada geziniyorum. Tabi yattigim zamanlarda var.
Tesekkur ederim canim :) ben de gunde 3 tane icecegim.insallah guzel olur hersey :) senin de bebisin tutunmustur insallahTatlım ben sabah 2 akşam 2 alıyoru. Günde 4 tane ama mide bulantısı yok hiç.. herkeste farklı olabilir inşallah yan etki görmezsin.. inşallah transferinde sonucu da güzel olur :)
Senin bugun kacinci gunValla bende hic birsey hissetmiyorum transfer gunu gormesem kucuk fasulsemi inanmayacagim .oncekinde ikitane koyuldu gormemistim.ama bubu gordum fasulye gibiydi.
evet internette de tup bebek hakkinda dogru bilinen yanlislar diye bunu da yazmislar. Surekli yatmanin bebegin tutunup saglikla dogacagina bir sonuc yokmus ortada. Allah.a siginiyorum. Kendimi yormuyorum sonucta. Allah Ol derse olur insallahTatlım benim dr şehir efsanesine son verelim dedi, dikkat et ancak normal yaşantına dön, sürekli yatma hareket ve yürüyüş yap ki rahme kan gitsin ve embriyo beslensin dedi.. bende öyle yaptım bakalım pzt günü kan vereceğim inşallah sonuç iyi olur :)
canim ya bende cok fazla sislik var patlamak uzereyim kabiz da oldum sende de varmikesik kesik nefes aliyorumTransfer edilen kuzucuklarım ile 2. Gecemde bitiyor ordamısınızz iyice bölünün büyüyün
Yok cnm bn değilim nefesimdede bir sıkıntı yok. Sen niye öyle oldun kayısı yiyiyormusuncanim ya bende cok fazla sislik var patlamak uzereyim kabiz da oldum sende de varmikesik kesik nefes aliyorum
Super masaAllah cok cok iyi hayirlisi olsun cnm en onemlisi endometrium kalinligiBal10cukkk bende bugun doktora gittim rahim kalınlıgı 9,4 olmus salı tekrar çağırdı 5 şubatta muhtemelen transfer olur dedi
Kayisi bana hic fayda etmiyo. birtek aci ise yariyo onu yemeye de korkuyorum. dupalak verdi doktor o da midemi bulandirdi ise de yaramadi. catlamak uzereyimYok cnm bn değilim nefesimdede bir sıkıntı yok. Sen niye öyle oldun kayısı yiyiyormusun
Nerdeyse 1 poset ilac kullaniyorum bende hicbi yan etki yapmadi hicbiri ustelik bantta kullaniyorum herkeste ayni olmuyo benim transferden bi gun once 4 e cikti estrofemEstrofem herkeste bulanti yapiyor mu ki kizlar? Ben de bugun basliycam ilaclara.14 subat transfer olucak insallah.hepimizin hakkinda hayirlisi
Bnds geçen dupalak kullanmıştım ama söktürdü bndeKayisi bana hic fayda etmiyo. birtek aci ise yariyo onu yemeye de korkuyorum. dupalak verdi doktor o da midemi bulandirdi ise de yaramadi. catlamak uzereyim
İnşallah güzel haberlerini alırız kayısı hoşafı yap bende İlk günlerde kabız olmuştum bi tencere yaptım gittim geldim yedim ilk gün etkisini göstermez ama yinede etkili oluyor bol bol su tüketinKayisi bana hic fayda etmiyo. birtek aci ise yariyo onu yemeye de korkuyorum. dupalak verdi doktor o da midemi bulandirdi ise de yaramadi. catlamak uzereyim
Sende çok yumurta toplandığı içindir canım, belkide ohss oldun doktora yada hemşireye sor canım.canim ya bende cok fazla sislik var patlamak uzereyim kabiz da oldum sende de varmikesik kesik nefes aliyorum
Cok uzuldum cnm hayirlisi olsun uzulmemek elde degil tabi onca stresli kosusturmadan sonra sonucun boyle olmasi uzucu ama inan her iste vardir bi hayir ben 5. Gune giriyorum transferimin ayni adet sancisi oluyo demek senin de oyle oluyoduKızlar sonuç negatif
Umutlar başka bahara kaldı...
Allah sizlere nasip etsin
Hayırlı ve sağlıklı evlatlar
Rabbim yardımcımız olsun
Bşyler hissediyodum göğüs hassasiyeti
Kasık ağrısı ve kahverengi lekelenmem olmuştu 4günden beri
Belirtiler hormon ilaçlarından((
Leke adet belirtisiymiş((
canim sebze yemeklerine agirlik ver birde arkadaslarin dedigi gibi bol bol su ic insallah biraz olsun hafifletirKayisi bana hic fayda etmiyo. birtek aci ise yariyo onu yemeye de korkuyorum. dupalak verdi doktor o da midemi bulandirdi ise de yaramadi. catlamak uzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?