2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kizlar dun cetrotide baslamak gerekiyordu az once dua ederken hatirladim bi an hemen doktorumu aradım bir sey olmaz bugun baslayin o kadar tolerans hakkimi var dedi ama cok kötüyüm. Bir sey olmaz degil mi ? Nasil boyle bir hata yaptim kendime cok kızıyorum su an.

Bişi olmaz doktor da onay vermiş kendini strese sokma kacırmamaya calıs artık

Estrofem herkeste bulanti yapiyor mu ki kizlar? Ben de bugun basliycam ilaclara.14 subat transfer olucak insallah.hepimizin hakkinda hayirlisi
Tatlım ben sabah 2 akşam 2 alıyoru. Günde 4 tane ama mide bulantısı yok hiç.. herkeste farklı olabilir inşallah yan etki görmezsin.. inşallah transferinde sonucu da güzel olur :)

Tatlım benim dr şehir efsanesine son verelim dedi, dikkat et ancak normal yaşantına dön, sürekli yatma hareket ve yürüyüş yap ki rahme kan gitsin ve embriyo beslensin dedi.. bende öyle yaptım bakalım pzt günü kan vereceğim inşallah sonuç iyi olur :)

J
Tatlım ben sabah 2 akşam 2 alıyoru. Günde 4 tane ama mide bulantısı yok hiç.. herkeste farklı olabilir inşallah yan etki görmezsin.. inşallah transferinde sonucu da güzel olur :)
Tesekkur ederim canim :) ben de gunde 3 tane icecegim.insallah guzel olur hersey :) senin de bebisin tutunmustur insallah

evet internette de tup bebek hakkinda dogru bilinen yanlislar diye bunu da yazmislar. Surekli yatmanin bebegin tutunup saglikla dogacagina bir sonuc yokmus ortada. Allah.a siginiyorum. Kendimi yormuyorum sonucta. Allah Ol derse olur insallah

Yok cnm bn değilim nefesimdede bir sıkıntı yok. Sen niye öyle oldun kayısı yiyiyormusun
Kayisi bana hic fayda etmiyo. birtek aci ise yariyo onu yemeye de korkuyorum. dupalak verdi doktor o da midemi bulandirdi ise de yaramadi. catlamak uzereyim

Estrofem herkeste bulanti yapiyor mu ki kizlar? Ben de bugun basliycam ilaclara.14 subat transfer olucak insallah.hepimizin hakkinda hayirlisi
Nerdeyse 1 poset ilac kullaniyorum bende hicbi yan etki yapmadi hicbiri ustelik bantta kullaniyorum herkeste ayni olmuyo benim transferden bi gun once 4 e cikti estrofem

Kayisi bana hic fayda etmiyo. birtek aci ise yariyo onu yemeye de korkuyorum. dupalak verdi doktor o da midemi bulandirdi ise de yaramadi. catlamak uzereyim
Bnds geçen dupalak kullanmıştım ama söktürdü bnde bilmiyorumki ne yesen acaba. Başka birşey hissediyormusun

İnşallah güzel haberlerini alırız kayısı hoşafı yap bende İlk günlerde kabız olmuştum bi tencere yaptım gittim geldim yedim ilk gün etkisini göstermez ama yinede etkili oluyor bol bol su tüketin

Cok uzuldum cnm hayirlisi olsun uzulmemek elde degil tabi onca stresli kosusturmadan sonra sonucun boyle olmasi uzucu ama inan her iste vardir bi hayir ben 5. Gune giriyorum transferimin ayni adet sancisi oluyo demek senin de oyle oluyodu

Kızlar dua topiğinize katılmak isteyen beni etiketlenebilir mi (Hamile adayları veya hamile olanlar )

canim sebze yemeklerine agirlik ver birde arkadaslarin dedigi gibi bol bol su ic insallah biraz olsun hafifletir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…