2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Herkesin ağrı eşiği farklı mutlaka.
Ama benim çok ağrım olmuştu,sonrasında iğne yapmalarını istemiştim...
bn valla otururken kalkarken oflayarak oturuyordum senin gibiyim yani ağrı oluyor ya belki yumurta az toplanıyorsa o mu ağrıtmıyor sonuçta 15 yumurta toplandığını düşünürsen 15 kere delik açılıyor ağrı o derecedir

Ben de 2 aydir gunde uc tane iciyorum 6 hafta daha icecekmisim estrofemi. Bende sukur bas agrisi yapmadi ama

Kızlar aramızda hamile adayları ve hanileler için Meryem suresi okuyor ve okutturuyoruz katılmak isteyenler var mıdır

Aa ölemi kaç tane içiosun günde benim salı günü kontrolüm
Sen kaçında adet olmustun ?
İlk 4 gün 1 tane içtim
Sonra sabah akşam devam ettim 4 gün daha

Şimdi 3 tane içmeye başlıcam

Pazartesi kontrol var ozaman kesin transfer günü belli olucak

16 ocak ta regl i oldum

18 ocakta ilaçları kullanmaya başladım

Fazla yumurta ve ağrı doğru orantılıdır muhtemelen..
Aslında benim yumurta sayım da çok sayılmazdı, 9 tane
Ben de 2 aydir gunde uc tane iciyorum 6 hafta daha icecekmisim estrofemi. Bende sukur bas agrisi yapmadi ama
Bu arada hamilesiniz, ne güzel...
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah...
Uzun bir süreçmiş demek bu ilacın kullanımı...
Yan etkileri arasında var ama herkeste olmayabiliyor, siz şanslısınız şükür ki...

Cok sukur canim benim :)

Anladım bende 12 sinde oldum 16 sında basladım 4 gün günde 2 tane 5 gün 3 tane 6 gün 4 tane sonraki gün kontrol bakalım nasıl olacak ben gittiğimde hazır olur diorum inş ilaç beni aşırı yordu

Anladım bende 12 sinde oldum 16 sında basladım 4 gün günde 2 tane 5 gün 3 tane 6 gün 4 tane sonraki gün kontrol bakalım nasıl olacak ben gittiğimde hazır olur diorum inş ilaç beni aşırı yordu

Ben 2 sabah 2 akşam estrofem
Sabah akşam jel kullanıyorum 1er

yumurta toplamadan sonra baya ağrılı geçiyor yani ağrısız diyen çok mu var bn inanamadım şu anda
Benim kadınlar kulübünde denk geldiklerim genelde işlemden sonra adet ağrısına benzer hafif bir ağrı olduğunu yazmışlardı.ben de çok ağrılı bir işlem diyene pek rastlamadım.algıda seçicilik demek ki. inanamadım yazmanızda yalan söylüyormuşum izlenimi yaratmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…