- 16 Nisan 2016
- 480
- 414
- 103
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #4.141
4 tanesi canim.normalde 3.günde donduruldu transferden önce cozdurup 5.gune gitmeleri beklendi.Kaç tanesi 5 e gitmişti
Tamam canım çok sağol bilgilendirdigin içinClexane iğne kullanıyorum kizimdada kullanmistim kadın doğum Dr çıkartıyor yarın gideceğim dr inşallah çıkartırım tüp bebek raporu ayrı onu iki sefer cikarta biliyorsunuz ve o raporla tüp bebek tedavisinde indirim de alıyorsunuz ilaç içinde devlet hastanesinde cikartmamistum hem özel hemde SGK ile anlaşmalı bi hastanede cikartmistim
NedeN donup çöziyorlar bu teknik mi yoksa dondurup test mi yapıo genetik olarak4 tanesi canim.normalde 3.günde donduruldu transferden önce cozdurup 5.gune gitmeleri beklendi.
Genetik yapilmadi canim.bende sormustum ama net bi cvp alamadim transferden önce cozdurup bekliycez dedilerNedeN donup çöziyorlar bu teknik mi yoksa dondurup test mi yapıo genetik olarak
Yok ben ayni anda vurulyordumCetrotide hep aynı saatte vurmayı düşünüyorum ama sorun gonalfla aralarında zaman olmalı mı olmamalı mı?
Anladım canım saol bilgilendirmen için.Genetik yapilmadi canim.bende sormustum ama net bi cvp alamadim transferden önce cozdurup bekliycez dediler
Leke gelmesinden bende 16 sında transfer oldum dondurulmuş embriyo transferi yarın test günüm bugün evde yaptım hafif silik çıktı
Biz samsunda yaptırdıkKızlar transferı nerede kac paraya yaptırdınız
İyi olur mu harika hadi inşallah 5, günü de görelimKızlar 14 yumurtadan 6 sı döllenmiş sizce bu iyi mi 5. Güne çıkabilir mi buradan fikirlerinizi yazabilirmisiniz
Ben cesaret de edemiyorum bi türlü
Silik de olsa çıkmış ne güzel
İnşallah kat kat artar
Keseydi kalpdi görüp
Bebeğini kucağına sağlıkla alırsın
Devam ediyo mu lekeler
Kan tahlili sonucunu yaz canım
Beklemek çok zor
Kızlar transferı nerede kac paraya yaptırdınız
Embriyo dondurmak için mi odediniz bu ücreti içinde başka işlemler de var mıBiz samsunda yaptırdık
Ama dondurulmuştu 2016dan
1750 aldı hastane
0 dan basliyorum sadece transfer 5750 tl ozel anadolu hastanesi amtalyaKızlar transferı nerede kac paraya yaptırdınız
canim sizin raporunuz cikmadi mi?0 dan basliyorum sadece transfer 5750 tl ozel anadolu hastanesi amtalya
Cnm ben rapora filan basvurmadim hic.. ben alamya anadolu hastanesinde vip musteriyim yani esimin islettigi otel anlasmali ozel anadolu hastanesi ile. mahmut cosar dr um.. o beni antalya anadolu ya tonguç gunduze yonlendirdi toncug beyi bilmm.amaahmut beye guvenim tam .. esim sigortali ama toplam da 7000 bin 7500 tutar dedi mahmut bey anlasmali oldugumuza ragmen hastaneyle ..canim sizin raporunuz cikmadi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?