2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Tamam canım çok sağol bilgilendirdigin için

NedeN donup çöziyorlar bu teknik mi yoksa dondurup test mi yapıo genetik olarak
Genetik yapilmadi canim.bende sormustum ama net bi cvp alamadim transferden önce cozdurup bekliycez dediler

Leke gelmesinden bende 16 sında transfer oldum dondurulmuş embriyo transferi yarın test günüm bugün evde yaptım hafif silik çıktı

Ben cesaret de edemiyorum bi türlü
Silik de olsa çıkmış ne güzel
İnşallah kat kat artar
Keseydi kalpdi görüp
Bebeğini kucağına sağlıkla alırsın
Devam ediyo mu lekeler
Kan tahlili sonucunu yaz canım
Beklemek çok zor

J jjssm endişelerini anlıyorum inanki 6 yumurtan mis gibi döllenmiş embriyoların bölünüyor 3. Gün embriyosuyla hamile kalan da var 4 le de 5 le de. Bir yerden sonra bu işin matematiği yok aslında. Sen moralini tüksek tut biz de çift çizgi resimleri koyacağız inanıyorum 3 güne gelen embriyoları bazen dondurup transfer öncesi çözme ve 5. Güne kadar bekleme şeklinde bir teknik uygulanıyor. Tabi bu hangi tıbbi gerekçe ile uygulanır bilemiyorum birkaç kez duydum bunu.

Evet bugünde var lekem sahah tahlil yaptıracağım inşallah hayırlı sonuçlar alırım senden de hayırlı sonuçlar alırız inşallah

canim sizin raporunuz cikmadi mi?
Cnm ben rapora filan basvurmadim hic.. ben alamya anadolu hastanesinde vip musteriyim yani esimin islettigi otel anlasmali ozel anadolu hastanesi ile. mahmut cosar dr um.. o beni antalya anadolu ya tonguç gunduze yonlendirdi toncug beyi bilmm.amaahmut beye guvenim tam .. esim sigortali ama toplam da 7000 bin 7500 tutar dedi mahmut bey anlasmali oldugumuza ragmen hastaneyle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…