- 25 Şubat 2017
- 1.066
- 1.499
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #4.101
Kuzummm bu gayet netttt ... hadi hairli olsunnnnBenimki de böyle. Hadi inşallah yarın güzel haber alayım
Jeli uyguladiktan sonra 15,20dk yürumen lazım canım içinde emilip yayılması için yoksa içinde kalır top top geri gelir jel
Aha bitane daha bugun ucuncu mucizevi haber... gozunuz aydin.. hayirlisiyla gelsin insallah31 yaşındayım 3.tup bebek denemem ikincisi başarılı bir kızım oldu 4 yaşında şimdi dondurulmuş embriyo transferi yapıldı test günüm 25 Ocak dayanamayıp bugün yaptım evde tedavilerimi Memorial Şişli hastanesinde oldum
Canım, neden önce aşılama denemediniz?Insallah hakkinda hayirlisi olur. Valla bnde 24 yasindym 1 bucuk yil olmadi henuz evleneli yani suan yaptrdm.tum testlerimde bnde bir sorun yok gibi ins yokdur tabi bilemem hayirlisi. Esimin sperm sayisi ve hareketi dusuk en son 5 milyondu doktor normal yolla zor dedi bizde tup bebege karar verdik. Ilk denemem olucak cok korkyyorum insallah gzuel olur Allah ilk seferde yuzume.guler
Özel hastane reçetelerinde sigorta geçmezkiSigortanız yokmu
Özel hastane reçetelerinde sigorta geçmezki
demek ki sizin doktorunuzun reçeteleri anlaşmalı sgky la
Benim doktorun reçetesi direkt özel olduğu için sigortada geçmiyor
Cnm asilama icin spermin en az 15 milyon olmasi lazimmis tutmaz dediler bosuna yorulma ne bilim.bizde direk ona karar verdk asilamayla hamile olana pek rastlamadm gebelik oranini pek arttrmamis bugune kdr yuzde 20 hakkmzda ne hayirliys mevlam onu gstersn cumle mizeCanım, neden önce aşılama denemediniz?
Ben çikolata kisti aşılama da başarı şansını düşürdüğünden denemedim. Ancak sizde öyle bir sorun yok şükür ki...
Tüp bebek tedavi süreci zor ve meşakkatli ama sonu güzel olduktan sonra herşeye değer...
Normalde bi tane kutusu 120 lira o jelinBizim geçiyor demekki
Başka hastanede de ödüyorum
Bu hastane sadece rapor , özel sigorta ödemiyor
Muayene sgk sız 250 tl sgk 180 mesela
Gonal f ve citrotide ödemiyor ama sgk
İlk kez ucuz ilaç aldık bu süreçte :))
Normalde bi tane kutusu 120 lira o jelin
Mecidiyeköy çevre hastanesine gidiyorum Prof.ümit özekici
SGK reçetesi yazmıyor burası
Özel reçete oluyor
Aynen benim doktorumda da özel recete varNormalde bi tane kutusu 120 lira o jelin
Özel reçete oluyor
Aynen benim doktorumda da özel recete var
Doktorunun yazdığı ilaçları aile hekimine yazdırabilirsin, ilk tüp denememde bilmiyordum jetleri kan sulandırıcı ilaçların devletin karşıladığını hep paralı aldım,ikinci tedavimde aile hekime yazdırdığını okudum kk de o tedavimde öyle yaptım bilginiz olsun.Normalde bi tane kutusu 120 lira o jelin
Özel reçete oluyor
Tamam teşekkürlerDoktorunun yazdığı ilaçları aile hekimine yazdırabilirsin, ilk tüp denememde bilmiyordum jetleri kan sulandırıcı ilaçların devletin karşıladığını hep paralı aldım,ikinci tedavimde aile hekime yazdırdığını okudum kk de o tedavimde öyle yaptım bilginiz olsun.
Canım, inşallah hepsi 5.güne ulaşır...Kızlar 14 yumurtadan 6 sı döllenmiş sizce bu iyi mi 5. Güne çıkabilir mi buradan fikirlerinizi yazabilirmisiniz
Siz nerde tedavi görüyorsunuz yaşınız kaçDoktorunun yazdığı ilaçları aile hekimine yazdırabilirsin, ilk tüp denememde bilmiyordum jetleri kan sulandırıcı ilaçların devletin karşıladığını hep paralı aldım,ikinci tedavimde aile hekime yazdırdığını okudum kk de o tedavimde öyle yaptım bilginiz olsun.
Siz nerde tedavi görüyorsunuz yaşınız kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?