- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #4.081
Yok canım yazıyorlar benim aile hekimim yazmışti 4 kutuya kadar yazıyorCanım sen sağlık ocağına mı yazdırıyorsun Şaşırdım şimdi, crinone jeli sağlık ocağı yazmıyoruz demişti bana...
Kadın doğum doktoruna yazdırmanız lazım demişti...
Canim crino jeli sağlık ocağına yazdirdin mi ?
Özel olarak mı aldın
Neden doktorun yazmadı ?Yok canım yazıyorlar benim aile hekimim yazmışti 4 kutuya kadar yazıyor
Estrofemi felanda yazdirmis tim ben
Aaa çok şaşırdım canım.Yok canım yazıyorlar benim aile hekimim yazmışti 4 kutuya kadar yazıyor
Estrofemi felanda yazdirmis tim ben
Doktorum yazınca eczaneden pahali alıyorum canımNeden doktorun yazmadı ?
Doktorum yazınca eczaneden pahali alıyorum canım
Sağlık ocağına yazdiriyorumki devlet karsilasin ücretini
Pahalı bi jel çünkü
Söyle tabi canimAaa çok şaşırdım canım.
Paylaşman da ne güzel oldu, teşekkür ederim... Ben tekrar gidip söyleyeceğim... Jel pahalı çünkü ve uzun süreli kullanmak gerekiyor...
Söyle tabi canim
Ben 4 kutu jele 90 lira vermiştim
Insallah cnm yasn kac sorununuz ney ?Canım, Pko olup olmadığını doktorun söyler mutlaka...
Benim daha önce 2 negatif denemem var , dondurulmuş embriyolarla.
Şimdi kalan son embriyom ile transfer aşamasındayım.
Bu gün ilk kontrolüm vardı, nasipse 10 ile 15 şubat arası transfer olurum sanıyorum...
İnşallah, hepimiz pozitifi görürüz
Canim sen jelin kutusunu çekip resmini koyarmisin aynı jelden mi bahsediyoruz acaba35 tl almıştık hepsini
Estrofem ve jele
Neden pahalı cnm ?
Ne farkı var
Jeli uyguladiktan sonra 15,20dk yürumen lazım canım içinde emilip yayılması için yoksa içinde kalır top top geri gelir jelNasıl kullanacağım acaba ?
Aşılamadan koyup yatıyordum
Ama bu nasıl bilmiyorum
Bu farklı miş
Şimdi kullanmam gerek
Amin amin inş darısı başımıza inş :)Cok şükür kuzum, inşallah sıra sıra hepimizden gelecek güzel haberler
Valla bende hiç ağrı olmadı 5 10 dk uzandıktan sonra giyindım eve gittim ordan gezmeye gittmKızlar anestezi ile toplama yapılacak ya sonrasında çok ağrı falan oluyor mu ne kadar tutarlar hastanede yola çıkacağım da uzun yola bir sorun yaşar miyim acaba
Canım, ben 35 yaşındayım.Insallah cnm yasn kac sorununuz ney ?
Canim sen jelin kutusunu çekip resmini koyarmisin aynı jelden mi bahsediyoruz acaba
Normalde 1 pakedi 120 lira jelin
Insallah hakkinda hayirlisi olur. Valla bnde 24 yasindym 1 bucuk yil olmadi henuz evleneli yani suan yaptrdm.tum testlerimde bnde bir sorun yok gibi ins yokdur tabi bilemem hayirlisi. Esimin sperm sayisi ve hareketi dusuk en son 5 milyondu doktor normal yolla zor dedi bizde tup bebege karar verdik. Ilk denemem olucak cok korkyyorum insallah gzuel olur Allah ilk seferde yuzume.gulerCanım, ben 35 yaşındayım.
2,5 yıllık evliyim, 1,5 yıl korunmamamıza rağmen gebelik oluşmayınca biz de tüp bebeğe karar verdik.
Bende çift taraflı 3 ve 4 cm çikolata kisti var.
Hamile kalmaya bazen engel bazen de geciktirdiği için zaman kaybetmek istemedik.
Eee bir de geç evlenince :)
Eşimde de bazı sperm şekil bozuklukları var.
2 denemem negatif oldu, ben şişli memorial da tedavi oldum.
Şimdi son denememi Ataşehir memorial Cem bey’ e yaptıracağım nasipse
İnşallah vesile olur, ışık olur...
Peki ya sizin sorununuz nedir?
Jeli uyguladiktan sonra 15,20dk yürumen lazım canım içinde emilip yayılması için yoksa içinde kalır top top geri gelir jel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?