- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #4.021
Endemetrium gayet iyi canım
Allah emeklini boşa çıkarmaz inşallah
Canım ayin kaçın da adet olmuştun sen ?
Endemetrium gayet iyi canım
Allah emeklini boşa çıkarmaz inşallah
Canım ayin kaçın da adet olmuştun sen ?
Ayyyyy hadi gozun aydin transferden sonra kacini gun bu cnm
Oooo harika, bu gün ne güzel haberler alıyoruz...
Saol canimm 8.günüm bugün.ins saglikla devam etsin artik bundan sonrasi daha önemli çünkü.darisi basina olsunnAyyyyy hadi gozun aydin transferden sonra kacini gun bu cnm
Amin cnm inşallah yarin da daha artarsa kesinlesir zaten allahin izniyle ... ne guzel haber aldik aksam aksam vallahiSaol canimm 8.günüm bugün.ins saglikla devam etsin artik bundan sonrasi daha önemli çünkü.darisi basina olsunn
Cnm istersen sende at testini bi bakalim belki icin daha rahat edersenin kaçıncı gün embriyosuydu? Benim niye yarın istediler acaba.
Bugün ilk kez idrarda baktım, ikinci çizgi silik ama var. Hayal görmediysem:) Senin testinin fotosu var mı canım? Sakıncası yoksa paylaşsan benim çok mu silik emin olamıyorum da::::
Yarın da kan testi bakalım neler olacak inşallah sağlıklı bir gebeliktir.
Cok tesekkur ederim canim amin diyelimm. darisi basina olsun inssOooo harika, bu gün ne güzel haberler alıyoruz...
Bence gayette net çıkmış...
Hayırlı olsun, tebrik ederim...
Değerleriniz de hep artsın ve Sağlıkla kucağınıza alın...
Darısı da bizim başımıza inşallah
Süper hemde normal gebelik testi sanırım erken gebelik testi bile değil ve çok belirgin tebrik ederim :)
Ne kadar iyisiniz cok tesekkur ederim.Allah hepimizin gönlüne göre versin ins.Amin cnm inşallah yarin da daha artarsa kesinlesir zaten allahin izniyle ... ne guzel haber aldik aksam aksam vallahi
Cok tesekkurler canim darisi basina olsun.evet normal gebelik testi.erken gebelik testinden 1 tane alcama bundan 5 tane aldim:))Süper hemde normal gebelik testi sanırım erken gebelik testi bile değil ve çok belirgin tebrik ederim :)
Bende tedavimi Memorial da oldum iki tüp bebek denemesi oldu ikinside tuttu ama ilk hamileligimde kalp atışı duyulmadı kürtaj oldum ikinci denemede kızım oldu şimdi 4 yaşında ve bu ayda dondurulmuş embriyo transferi oldum yarın test günüm inşallah tutar ilk ikisinde Semra hanım Dr muzdu kızımı da kendisi transfer yaptı şimdiki transferi gönül hanım yaptı hayırlısıyla kucagimiza alırız yavrularimizimemnunmusun oradan kaçıncı denemendi
:) oda güzelmiş valla normalde bile çıktıysa acaba 2 embrio mu acaba ikiz mi :))Cok tesekkurler canim darisi basina olsun.evet normal gebelik testi.erken gebelik testinden 1 tane alcama bundan 5 tane aldim:))
Fulya bahcecide güvenç beyin hastasiyim canim onunla 2.denememiz bu.ilkide pozitifti ama embriyonun gelisimi durdu maalesefHamile olan arkadaşlarım, hangi merkezde tedavi gördüklerini de yazsalar.
Kararsız kalanlarımıza da yol gösterici olur sanki
Canım, duyarlılığın için de teşekkür ederim.Fulya bahcecide güvenç beyin hastasiyim canim onunla 2.denememiz bu.ilkide pozitifti ama embriyonun gelisimi durdu maalesef
Tek embriyo transferi yapildi canim.bölündüyse filan bilmiyorum ama:) tek olsun benim olsun:)):) oda güzelmiş valla normalde bile çıktıysa acaba 2 embrio mu acaba ikiz mi :))
Hayırlısıyla saglıkla gelsinde :) mutluluk ve neşe getirsin tatlım :)Tek embriyo transferi yapildi canim.bölündüyse filan bilmiyorum ama:) tek olsun benim olsun:))
Cnm istersen sende at testini bi bakalim belki icin daha rahat eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?