2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Rahim duvarı iyiydi geçen opudan önce
Ama bilmiyorum
Yok şimdi adet zaten rahim duvarını temizliyo sonra her döngü bitişinde yeniden kalınlasmaya baslıyo rahim duvarı şimdi adet bitince yeniden kalınlasmaya baslayacak ilaçla takviye edecekler

Kızlar bugün ben de başladım gonal f 225 uniteyle hayırlısı inşallah Kalibimmm gerçekten bu iğne hiç ama hiç acitmiyormus iğne ama acıtmıyor ne tuhaf değil mi
Hayırlı olsun.Ben de bugün gonal f 225 doz ve yanında merional 75 ile başladım.iğneler acımıyor da ben hep o havasını alma dozu ayarlama kısmında strese giriyorum yanlış bişey yapıcam eksik olcak falan diye:/

Aynen insan görünceye kadar endişeli oluyor.. İnşallah görürüz keseleri kalp atışlarını.. Şimdi 1000 de haftaya kadar daha da artar inşallah

Gonalf de doz ayarlamak kolay iğneside incecik merionalde tozu karıstır filan bi iğnesi az daha kalın :)
Biz onu vururken bi keresinde toza karıstırmadan sırf suyunu vurmustuk eşimle baya bi aksiyon olmustu :))

Kızlar bugun benim opu vardı. Şu an cok agrım var. Yürüyemiyorum bile rahat rahat
Ne önerirsiniz sizinde böyle olmuşmuydu?
Canim gecmis olsun. Evet benim de ilk gun agrim coktu. Yuruyememistim. Ama ertesi gun daha iyi oldum. Biraz agri ve gaz olmasi normal. Bir kac gune gecer merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…