- 18 Aralık 2017
- 415
- 549
- 18
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.381
Yok şimdi adet zaten rahim duvarını temizliyo sonra her döngü bitişinde yeniden kalınlasmaya baslıyo rahim duvarı şimdi adet bitince yeniden kalınlasmaya baslayacak ilaçla takviye edeceklerRahim duvarı iyiydi geçen opudan önce
Ama bilmiyorum
Yok şimdi adet zaten rahim duvarını temizliyo sonra her döngü bitişinde yeniden kalınlasmaya baslıyo rahim duvarı şimdi adet bitince yeniden kalınlasmaya baslayacak ilaçla takviye edecekler
Yok şimdi adet zaten rahim duvarını temizliyo sonra her döngü bitişinde yeniden kalınlasmaya baslıyo rahim duvarı şimdi adet bitince yeniden kalınlasmaya baslayacak ilaçla takviye edecekler
Aynen yani sürecin normal anormal bişi yok takma kafaya yarın için rahatlar zatenHmm bakalım hayır olsun
Bende yarın rahim kalınlasması için ilaca baslıorum adetimin 5. Günü oluyor yarın estrofem die bi hapSen ne aşamadasın cnm ?
Aynen yani sürecin normal anormal bişi yok takma kafaya yarın için rahatlar zaten
Bende yarın rahim kalınlasması için ilaca baslıorum adetimin 5. Günü oluyor yarın estrofem die bi hap
Aynen inş eğer senide 5. Günü başlatırsa nerdeyse aynı zmaanlarda transferimiz olur seninleİnşallah hamileyizz yazarız buraya
Kaç embrio dondurdun ? Kaçıncı günde yarın sor tekmi çift mi olacak transferinİnşallah hamileyizz yazarız buraya
Ağri kesici mi canım bu?ya opudan sonra nasil adet olur hemen anlammis degilim yarin ne dicek bakalim dr
bana ilk denememde duphalac ilacini vermisti dr.um cok rahatlatiyor
Sağol canım ya. Evet benim de oyle ya. Sen ilaç kullandın mi agrı kesici olarakGeçmiş olsun canım
Benimde çok zor geçmişti
Bir hafta olacak hala ağrım var
canim sende gaz var suanda o sana agri yapiyor. Bu ilac rahatlamani sagliyor. Yani nasil anlatilir bilemedimAğri kesici mi canım bu?
Kızlar bugün ben de başladım gonal f 225 uniteyle hayırlısı inşallah
Hayırlı olsun ben de gonal f 225 ile başladım yanında merional 75 de var.iğneler acıtmıyor ama ben de hep bi doz ayarlayamama korkusu var:/
Hayırlı olsun.Ben de bugün gonal f 225 doz ve yanında merional 75 ile başladım.iğneler acımıyor da ben hep o havasını alma dozu ayarlama kısmında strese giriyorum yanlış bişey yapıcam eksik olcak falan diye:/Kızlar bugün ben de başladım gonal f 225 uniteyle hayırlısı inşallahKalibimmm gerçekten bu iğne hiç ama hiç acitmiyormus iğne ama acıtmıyor ne tuhaf değil mi
Aynen insan görünceye kadar endişeli oluyor.. İnşallah görürüz keseleri kalp atışlarını.. Şimdi 1000 de haftaya kadar daha da artar inşallahCanım karından kese 5000 olunca görülüyormuş bende 2000 lerde görünüyor sanıyordum seni bir daha ki haftaya çağırır sanırım. Beni de 12 gün sonra çağırdı bugün aradım..bakalım bi görsem duysam hayırlısıyla iki hafta nasıl geçecek bilmem gerçi transferden bu yana 11 gün geçti işte o da geçer
Gonalf de doz ayarlamak kolay iğneside incecik merionalde tozu karıstır filan bi iğnesi az daha kalın :)Hayırlı olsun.Ben de bugün gonal f 225 doz ve yanında merional 75 ile başladım.iğneler acımıyor da ben hep o havasını alma dozu ayarlama kısmında strese giriyorum yanlış bişey yapıcam eksik olcak falan diye:/
Canim gecmis olsun. Evet benim de ilk gun agrim coktu. Yuruyememistim. Ama ertesi gun daha iyi oldum. Biraz agri ve gaz olmasi normal. Bir kac gune gecer merak etme :)Kızlar bugun benim opu vardı. Şu an cok agrım var. Yürüyemiyorum bile rahat rahat
Ne önerirsiniz sizinde böyle olmuşmuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?