- 21 Ekim 2017
- 61
- 34
- 3
- 35
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.281
Bisey yok ya alışıyorsun kendin çok rahat yapabilirsin bende öyle düşünüyordum ama tüm iğneleri kendim yaptimAnladim.cnm ben saglik ocagina giderim herhalde kendim batiramam esimde yapamaz..simdi sordum ben sana batiramam diyor
Okudum canim dolu dolu olsun yumurtalarin insallah ve sonrasinda da sıkı sıkı tutunsunlar sanaDostlar bugün yumurta toplatma günüm benim için ayetel kürsi okurmusunuz allah razı olsun adım aysel
Memorial ı iyi diyorlar ama iletişim sıfır oradaki doktorlarla da çalışanlarla da .. tavsiye etmiyorum.Ya bu doktor isi sans isi bugunden beri internette bircok kisiye baktim hala da bakiyorum. Hepsine iyi diyende var kotu diyende. Nasil karar verilir ki. Bahceci bruksel ve memorial cem demirel e bakiniyorum.
günaydın hadi güzel haberlerle inşallahGünaydın,
Uykusuz geçen bir gecenin ardından folukül takibi için yine geldim inşallah beklenen gelişme olmuştur.
Teşekkür ederim 3 yumurta vardi buyumusler 2 tane de yeni oluşmuşMemorial ı iyi diyorlar ama iletişim sıfır oradaki doktorlarla da çalışanlarla da .. tavsiye etmiyorum.
günaydın hadi güzel haberlerle inşallahben de yarın gideceğim
Hadi inşallah iyi haber ver , benimkiler 5 oldular :)Kızlar günaydın folikül takibime geldim şu an. Herkese güzel haberli iyi haftalar diliyorum gebelerimiz çoğalsınn inş
Insallah cnmGünaydın,
Uykusuz geçen bir gecenin ardından folukül takibi için yine geldim inşallah beklenen gelişme olmuştur.
Hadi hayirlisi cnmDostlar bugün yumurta toplatma günüm benim için ayetel kürsi okurmusunuz allah razı olsun adım aysel
Hadi bakalim insallah guzel sonuclar alirsinGunaydin kizlar regl oldum ilk günüm çarşamba günü randevu aldım iğnelere başlanacak hepimiz guzel sonuçlar alalım insallah
Günaydın tatlımG
U
N
A
Y
D
İ
N
K
İ
Z
L
A
R
Şaka yapiyosun dun butun akşam videolari izledim cok güzel bi konser olmuş ya :))Kızlar bugün okadar mutlu oldum ki anlatamam size
KERİMCAN DURMAZ KONSERİNE gittim
Belki diyebilirsiniz bize bundan ama
Sadece mutluluğumu Paylaş mak istedim
Uzun zamandir bukadar yüzüm gülmemişti
Tedaviden önce çok iyi geldi gerçekten
Not:aslında benim eşim bi konsere gitmeme hemde Kerimcan konserine gondercek biri değildi ama sırf kafam biraz Dağılsın, tüp bebek stresini atıyım diye gönderdi
İki kesenin biri devam etmemiş bir bebek ve kalp atışlarını duyduk çok şükür 6+5 bugunAyy cok sevindim hadi insallah. Allah saglicakla kucagina almayi da nasip etsin.
Aynen canım sabaha kadar çektiğim videoları tekrar tekrar izledim bi harikaydı dün geceŞaka yapiyosun dun butun akşam videolari izledim cok güzel bi konser olmuş ya :))
Enerji vermemesi imkansız
Cok sevindim ya sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah :)İki kesenin biri devam etmemiş bir bebek ve kalp atışlarını duyduk çok şükür 6+5 bugun
Hayırlı olsun canım devamı gelir inşallah öğrenmeden önce ağrın var mıydı hiç adet olacakmış gibiİki kesenin biri devam etmemiş bir bebek ve kalp atışlarını duyduk çok şükür 6+5 bugun
Saglikla almak nasip etsin rabbim cnmİki kesenin biri devam etmemiş bir bebek ve kalp atışlarını duyduk çok şükür 6+5 bugun
Naptın canım doktorunla görüştün mü ?Kizlar 28 aralik 5.gun tek embriyo transferim oldu. Transferin 8. Gunu 119 10.gunu 313 bugun 17.gunu 7840 gibi bir rakam cikti degerim sizce normal mi? Mol gebelik falan olabilir mi ?
Ben herhangi birşey hissetmedim hala da hissetmiyprum ne gebelik belirtim nede adet belirtim oldu zaten adetten önce de belirtisi olan biri değilimHayırlı olsun canım devamı gelir inşallah öğrenmeden önce ağrın var mıydı hiç adet olacakmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?