2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Uyumuyor ki, ya oyun oynuyor babasıyla ya da ağlıyor.

Yani daha önce hiç duymamıştım ama olabilir su yerine anne sütü ekleyebilirsin canım

Canım pütürlü neler veriyorsun damakta ezilecek ?

Canım pütürlü neler veriyorsun damakta ezilecek ?
Çorba ve muhallebi dışında herşeyi canım. Elmayı armutu muzu falan çatalla eziyorum ama pürüzsüz yapmıyorum havuç patates avokado gibi şeyleride aynı şekilde. Yumurtayı loru ezmeden yediriyorum yumuşak oluyor zaten. Hatta geçen eline elma verdin sıcak suda 1-2 dk beklettim yumuşasın iyice diye kendisi damağında ezip suyunu çeke çeke yedi

Selam acayip sorularım ve ben geldik :) bilindiği üzere ağırlık mama olarak devam ediyoruz. Sorum şu ki emziren anneler kaç saat arayla ve ne kadar süre emziriyorsunuz ? Bu diş olayı bizi baya bozdu emmekten ziyade dişlemek istiyor. Birde gece beslenmesi hakkında düşünceleriniz ne ?

Çıkartamıyorum bi tulumunu çok seviyordum koslaya bastım sonra elimde 3-4 kere bol suyla durulayıp makinaya attım kendi kıyafetleriyle yıkadım onlarda 2 durulama yapıyor. Umarım bi zararı olmaz
Ben zorlu lekelere kosla kullanıyorum :) bebekler için olan leke çıkarıcıkarı varmış nasıldır etkili mi bilmiyorum ve genelde sevdiğim kıyafetleri leke oluyor

Aynen öyle yaptım ve çok üzgünüm, kargo ile konuşacağım, ama dıştaki ler de birinci sınıf poşet diye cevap verdi. İade etmeyi mi talep etsem bilemedim.

Bizimki cok ozenliydi .Dedigin gibi cift posetli .Hatta 1 pkt irmik istemistim 2 gondermisler .Hemen msj yazdim .Faturada tek iki yollamissiniz .Parasını göndereyim dedim .Kucucuk bebek yiyecek helal olsun ,bizim hediyemiz olsun diye mesaj atmislar .
Benimki hep tek göğüs emip birakiyor 1 bucuk saat sonra tekrar emmek istiyor .Tas catlasin 2 olsun hadi. Geceyi sen biliyorsun zaten meme acik uyuyorum .
Bazen yarim saat bazen saat basi kalkiyor

Bu arada sayfada doğal ve organik yazıyor ikisi farklı şeyler mi diye sordum (farklı olmalı). Bizim urunlerimiz saglikli dogal urunler diye geçer, organik urunlerimizde vardır şeklinde cevap aldım. Hangileri organik dedim cvp gelmedi

Benim sansıma böyle herhalde

Aynen öyle yaptım ve çok üzgünüm, kargo ile konuşacağım, ama dıştaki ler de birinci sınıf poşet diye cevap verdi. İade etmeyi mi talep etsem bilemedim.

İade etmek istediğini yada değişim istediğini söyle canım böyle içine sinmiycek muhtemelen

Canım mümkünse iade et gıdada içine sinmezse dünyanın en mükemmel şeyi bile olsa yaramaz ben böyle inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…