- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #79.321
Uyumuyor ki, ya oyun oynuyor babasıyla ya da ağlıyor.Canım korkma o kadar benimki neler yiyor pütürlü pütürlü alıştı iyice
Canım bence blender kullanma çatalla ez en kötü. Bizimde hiç dişimiz yok ama damağıyla ezip yutuyor korkma hem çok büyük parçalar değil ki mercimekten büyük taneler olsa yutabilir mesela çatalla ezebilirsin
Bana çok saçma geldi fotoğrafını çekip mesaj at canım ne malum kullanılmadığı bozulmadığı organik olduğu nerden bileceksin ki belki paketler uzun süredir patlaktı
Şimdiden denesin eşin canım en azından akşamları o uyutsun sende dinlen bu sırada babada olunca meme isteyemezde
O zaman babasıyla oyun oynasın :)Uyumuyor ki, ya oyun oynuyor babasıyla ya da ağlıyor.
Yani daha önce hiç duymamıştım ama olabilir su yerine anne sütü ekleyebilirsin canım6.5aylık çocuğun sadece uykusunda süt içer ve içtiği süt miktarı da zorla 500ccyi bulursa, hatta süt içirebilmek için gecede 4kez kalkarsan, son 3aydor da sadece ayda 200gr alırsa, ek gıda da bişey yediremezsen, daha fazla kalori alabilmesi için çeşitli yollar düşünürsün. Bu soru da o yüzden.
Canım pütürlü neler veriyorsun damakta ezilecek ?Canım korkma o kadar benimki neler yiyor pütürlü pütürlü alıştı iyice
Canım bence blender kullanma çatalla ez en kötü. Bizimde hiç dişimiz yok ama damağıyla ezip yutuyor korkma hem çok büyük parçalar değil ki mercimekten büyük taneler olsa yutabilir mesela çatalla ezebilirsin
Bana çok saçma geldi fotoğrafını çekip mesaj at canım ne malum kullanılmadığı bozulmadığı organik olduğu nerden bileceksin ki belki paketler uzun süredir patlaktı
Şimdiden denesin eşin canım en azından akşamları o uyutsun sende dinlen bu sırada babada olunca meme isteyemezde
Canım bilimsel olarak eminArkadaşlar anne sütüyle formül mama yapılır mı? Bilgisi olan var mı
canım hangi vitamini alıyorsun çinko da faydalı saç dökülmesiBen hamileyken içtiğim kan ilacı ve vitamin ilacına tekrar başladım çok şükür şimdi dökülmüyor
Çorba ve muhallebi dışında herşeyi canım. Elmayı armutu muzu falan çatalla eziyorum ama pürüzsüz yapmıyorum havuç patates avokado gibi şeyleride aynı şekilde. Yumurtayı loru ezmeden yediriyorum yumuşak oluyor zaten. Hatta geçen eline elma verdin sıcak suda 1-2 dk beklettim yumuşasın iyice diye kendisi damağında ezip suyunu çeke çeke yediCanım pütürlü neler veriyorsun damakta ezilecek ?
Benimki avokado dışında herseye tepkiliBalkabağını zerre sevmeyen bebek benimki mi ??
Ben zorlu lekelere kosla kullanıyorum :) bebekler için olan leke çıkarıcıkarı varmış nasıldır etkili mi bilmiyorum ve genelde sevdiğim kıyafetleri leke oluyorÇıkartamıyorumbi tulumunu çok seviyordum koslaya bastım sonra elimde 3-4 kere bol suyla durulayıp makinaya attım kendi kıyafetleriyle yıkadım onlarda 2 durulama yapıyor. Umarım bi zararı olmaz
Aynen öyle yaptım ve çok üzgünüm, kargo ile konuşacağım, ama dıştaki ler de birinci sınıf poşet diye cevap verdi. İade etmeyi mi talep etsem bilemedim.Canım korkma o kadar benimki neler yiyor pütürlü pütürlü alıştı iyice
Bizimki cok ozenliydi .Dedigin gibi cift posetli .Hatta 1 pkt irmik istemistim 2 gondermisler .Hemen msj yazdim .Faturada tek iki yollamissiniz .Parasını göndereyim dedim .Kucucuk bebek yiyecek helal olsun ,bizim hediyemiz olsun diye mesaj atmislar .Kızlar Asudan'dan birkaç ürün aldım fakat hepsinin paketi patlak geldi.
Bir orijinal paket var, bir de üzerine şeffat poşet geçirip bağlamışlar. İçteki orijinal paketler patlamış ve tarhana, irmik falan o dıştaki poşetlerin içine dökülmüş. Hala ayrı poşetlerdeler ama birbirlerine karışma durumu yok yani. Size de böyle mi geldi? O kadar para veriyoruz , böyle özensiz gelmesi canımı sıktı. Ben mi büyütüyorum?
Benimki hep tek göğüs emip birakiyor 1 bucuk saat sonra tekrar emmek istiyor .Tas catlasin 2 olsun hadi. Geceyi sen biliyorsun zaten meme acik uyuyorum .Selam acayip sorularım ve ben geldik :) bilindiği üzere ağırlık mama olarak devam ediyoruz. Sorum şu ki emziren anneler kaç saat arayla ve ne kadar süre emziriyorsunuz ? Bu diş olayı bizi baya bozdu emmekten ziyade dişlemek istiyor. Birde gece beslenmesi hakkında düşünceleriniz ne ?
Evet mağazada denk gelmiş bana da haber verdi ama bizim bütçemiz bu ay müsait değildi%50 mi ? Nasıl kaçırmışız biz onuu
Bu arada sayfada doğal ve organik yazıyor ikisi farklı şeyler mi diye sordum (farklı olmalı). Bizim urunlerimiz saglikli dogal urunler diye geçer, organik urunlerimizde vardır şeklinde cevap aldım. Hangileri organik dedim cvp gelmediCanım korkma o kadar benimki neler yiyor pütürlü pütürlü alıştı iyice
Benim sansıma böyle herhaldeBizimki cok ozenliydi .Dedigin gibi cift posetli .Hatta 1 pkt irmik istemistim 2 gondermisler .Hemen msj yazdim .Faturada tek iki yollamissiniz .Parasını göndereyim dedim .Kucucuk bebek yiyecek helal olsun ,bizim hediyemiz olsun diye mesaj atmislar .
Benimki hep tek göğüs emip birakiyor 1 bucuk saat sonra tekrar emmek istiyor .Tas catlasin 2 olsun hadi. Geceyi sen biliyorsun zaten meme acik uyuyorum .
Bazen yarim saat bazen saat basi kalkiyor
Benimki de hiç sevmedi tiksiniyor gibiydi yüz ifadesiBalkabağını zerre sevmeyen bebek benimki mi ??
Ben doktora sormuştum sütünü karıştırmana hiç gerek yok sütünü sade ver demiştiArkadaşlar anne sütüyle formül mama yapılır mı? Bilgisi olan var mı
Aynen öyle yaptım ve çok üzgünüm, kargo ile konuşacağım, ama dıştaki ler de birinci sınıf poşet diye cevap verdi. İade etmeyi mi talep etsem bilemedim.
İade etmek istediğini yada değişim istediğini söyle canım böyle içine sinmiycek muhtemelenBu arada sayfada doğal ve organik yazıyor ikisi farklı şeyler mi diye sordum (farklı olmalı). Bizim urunlerimiz saglikli dogal urunler diye geçer, organik urunlerimizde vardır şeklinde cevap aldım. Hangileri organik dedim cvp gelmedi
Belki de 2 poşet yapmalarının amaci o kuzum.Benim sansıma böyle herhalde
Bu ara uyku harici pek ilgilenmiyorum zaten, sabahları bende ama akşamları çok az bakıyorum :)O zaman babasıyla oyun oynasın :)
Canım mümkünse iade et gıdada içine sinmezse dünyanın en mükemmel şeyi bile olsa yaramaz ben böyle inanıyorumBu arada sayfada doğal ve organik yazıyor ikisi farklı şeyler mi diye sordum (farklı olmalı). Bizim urunlerimiz saglikli dogal urunler diye geçer, organik urunlerimizde vardır şeklinde cevap aldım. Hangileri organik dedim cvp gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?