2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün bende temizlik yaptım tüm evi sildim süpürdüm mutfağı baştan aşağı değiştirdim ,canım çıktı .

Bugün bende temizlik yaptım tüm evi sildim süpürdüm mutfağı baştan aşağı değiştirdim ,canım çıktı .
Mutfak demişken balkon kapısının önüne yağ çözücü dökmüştüm silmeyi unuttum sen mutfak yazınca aklıma geldi püff bide ev hiç temizlenmiş gibi değil ona yanıyorum yine dağınık

Bende bu tar şeyler yaşadığımda hep senin gibi işide bıraktım diye aklıma geliyor , evet çocuğuma bakmam çok güzel ama sanki para kazanmayınca , sürekli evde olunca çevrede çok rahatta boştaymışsın gibi bi algı oluyor
Halbuki işe gidince daha rahattım ben sıcak çayım / öğle molam vardı . Evde öylemiyiz kahvaltıyı bile geçiştiriyoruz çoğu zaman .Bebekle tüm gün geçirmenin yorgunluğu çok ayrı bir durum kendime ait 1 dk yok ki bebek uyuyunca ne yapacağını sapıtıyor insan . Sinir olma diyemiyorum sana inan çok haklısın en güzeli ağlayacağın varsa ağla , eşinede söyle hissettiklerini içinde tutma ,işlerde yetişmiyorsa bırak öyle kalsın napalım bizde insanız yoruluyoruz ,yaşlandığımı hissediyorum şu 6 ayda

Ne güzel iyi yapmışsın, ben de kaç gündür niyetleniyorum Başlayamadım, kızın ne yaptı temizlik yaparken durdu mjı

Başladınmı oluyor kuzum bende erteliyordum bir süredir yaptım artık tabi eşim evdeydi yoksa nerde yapıcam eşim evde yokken su içmeyi wc gitmeyi unutuyorum .wc de bile rahat değiliz artık Nil uyanıksa kapıda nöbet tutuyor yürüteciyle .

38,3 oldu verdim 2 ml birazını çıkardı zaten bekliyorum

38,3 oldu verdim 2 ml birazını çıkardı zaten bekliyorum

Yükselmiş baya canım çok dikkat et sık sık ölç , 4 ay aşılarında ben bi ölçmüştüm düşüktü aradan 1-2 dk geçti tekrar ölçtüm yükselmişti , soydum komple öyle rahatladı birazda calpol vermiştim.30 dk ya etki eder.

Bak sen fıstığa:) benim ki de öyle durmuyor aynı şekilde wc yemek hazırlığı zahmetli oluyor , özledim geniş geniş temizlik vs yapmayı bebek bakmak dışında her şey ya da

Cok teşekkür ederim sabaha kadar bakıcam ne olur ne olmaz bady ile yatırdım
aynen anlamadım nasıl çıktı birden

C cisse0932 canım neden seni anlamıyor kardeşin veya annen?? Hadi kocan anlamıyor da?? Köle misin canım sen yaa?? Bırak evi b.k görürsün. Çamaşırlar taşsın gitsin. İnan benim de öyle oluyor eşim atıyor asıyor yıkıyor. Bana da dediği oluyordu bazen bi sen mi bakıyorsun çocuk diye?? Milletin çocuğu emiyor koyuyor uyuyor 2saat?? Çocuk memeden ayrılmadan ya da kucaktan inmeden ev işi yapılıyor mu hiç?? Bırak 2saat baksın çocuğa eşin?? Gerekirse sağ sütünü yedirsin uyutsun bakalım başa çıkacak mı??
İyi ki bi işe gidil geliyorlar bu kocalar ha? Çocuğa baksın uğraşsın bizim gibi biz gideriz işe ne olacak sanki?? Yorgunluk üstüne yorgunluk,uykusuzluk üstüne uykusuzluk biniyor?! Tükendim ben de. Tek başımayım zaten kimsem yok Burda. Ağlıyorum ben de oturdum. Sabrım kalmadı artık. Camı açıp bağırasım var resmen. Tuvalete banyoya dakikayla girip çıkıyorum ben de. Evinin işini yapıp bi de gezip tozanları görünce bi kendime bakıyorum bi onlara. Çocuğumun doyup doymadığını bile anlayamıyorum ben?! Emiyor bırakıyor mama içiyor bitirmiyor uyutmaya çalışıyorum uyumuyor tekrar emmek istiyor kısır döngü içindeyim?! Günlerdir balkona bile çıkmamışım... ya sabır diyorum ama insan doluyor bi yerde işte.

Kizlar ben mama sandalyesi ararken kayinpederim prego nun mama sandalyesini almis gekmis saolsun cok begendim
Walla çok şanslısın böyle bi kp var. Bizimkilerden bir çöp tanesi gelmiş değil. Tek maaş kaldığımızı defalarca belirtmeme rağmen duymamazlıktan geliyorlar

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki öncelikle yalnız olmadığını bil. Ben de kendimi hapis hissediyorum uyku sorunu yüzünden oturup ağlayasım geliyor sana naçizane tavsiyem misafir alma temizlikçi için yardımcı al bir kaç saat de olsun bebişi bırakacak birini bul. Allahtan sorun çıkaran anladığım kadarıyla kendi ailen senin Naz’ın geçer

Nasıl uyuyacak Peki bunlar yaa?? Günlerdir kısacık saatlik uykularla duruyor resmen. Gece zaten milyon kez uyanıyor daha ben yastığa başımı koymadan tekrar kalkıyor. Nedir bu anlamıyorum neden yapıyor? Bi sorun var demek ki ama ben çözemiyorum. Delirmeye ramak kaldı?! Şeytan diyo daya anasonu o da uyusun sen de!???

Ne yiyor yatarken acaba aç mı kalıyor büyüdüler artık sık kalkıyor yada diş sancıları başladı en fenası

Cok teşekkür ederim sabaha kadar bakıcam ne olur ne olmaz bady ile yatırdım

aynen anlamadım nasıl çıktı birden
Canım geçmiş olsun biZde de ateş yapmıştı aşılar ama düştü hemen. İnşallah çıkmaz sizinde tekrsr.
Canım uyku eğitimi falan düşünmezmisin belki başarılı olursun evet başta zor oluyor ama sonra düzene giriyor

Teşekkür ederim bizim ilk oluyor ondan panikledim düştü biraz ama yine de bekleyeceğim birden çıkar falan daha cok küçükler

Bana dr 6 ayda sadece tadım meyve yoğurt muhallebi sana kalmış dedi 7 ayda kahvaltı çorbalar başlarız dedi ben bi kaşık meyve 3 gün sonra yoğurt verdim daha çorba denemedim muhallebi denedim sevmedi belki gece yer daha cok uyur die şuan 6 aylık ek gıda sıfır yemiyor bakalım inş alışır

Geçmiş olsun bana dr serum fizyolojik sık sık yapabilirsin dedi ama burun aspiratörü sadece banyo sonrası yap fazla yapmak burunda ödeme neden olup daha cok tıkanma yapıyormuş inş daha iyidir

benimkiler elinden gelenin fazlasını yaptılar ama eşimin aile büyüğü bizden istemese çok daha iyi. Ama gel gör ki surat olacak insanda yürek olacak..
diş mi çıkarıyor? O da değilse gaz /kaka sorunu olabilir? Ne kadar mama içiyor bir beslenmede ve kaç saatte bir besleniyor canım? Doymadığından da uyumaz ama onu anlarsın mamasını verince bitirir...

Cok geçmiş olsun inş ciddi bi şey çıkmaz belli oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…