- 15 Aralık 2017
- 578
- 982
- 23
- 41
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #78.801
Bende hiç kiskanmadim Allah AllahBi yakınımın kızı 10 aylık 8 disi varmış, maşallah çok zor çıkıyor dimi ya dedim hiç anlamadım canım ya dedi küfretse daha iyiydi vallabirde uyuyo tabi öyle sallama falanda değil emip uyurmuş gecede kalkmazmış hiç kıskanmadım
Ayy noldu canım çok Geçmiş olsun canım hangi doktora gittiniz?Merhaba kizlar
Gune cok kötü başladık. Öğlene kadar hastanedeydik .Gözümde bir sorun var .Dr damar tikanmasi olabilir dedi .Gerekli tetkikleri yapti ama anjio kararı için pazartesiyi bekliyoruz .Duzelme olursa gerek kalmayacak insallah .Dualarinizi bekliyorum .
Ahh size de çok geçmiş olsun canım. Nesi varmış ki ameliyat olacak kadar kuzunun?Afilim92 cnm çok geçmiş olsun inşallah bişeye gerek kalmaz
Bizim oğlanın da gözü tam ıyı oldu derken yine akıyor masaj damla yok yıne aynı doktor bir yaşına kadar bekleyelim geçmezse ameliyat olması gerekir dedı
İdrar yolu enfeksiyonunu nasıl anlaysbilirim, diş de aklıma geliyorDişi çıkıyor olabilir mi canım ? Yada idrar yolu enfeksiyonu ? Bizim enfeksiyon varken huzursuzdu ve yemiyordu.
Sagol cnm gözyaşı kanalı tıkanıklığıAhh size de çok geçmiş olsun canım. Nesi varmış ki ameliyat olacak kadar kuzunun?
İdrar yolu enfeksiyonunu nasıl anlaysbilirim, diş de aklıma geliyor
Rabbim şifa versin canım. Tedaviye ek olarak bol bol ya şafi oku inşallah canım. İnşallah ameliyata gerek kalmadan iyileşir.Sagol cnm gözyaşı kanalı tıkanıklığı
İnşallah gerek kalmaz bi ara geçti ama grip falan olunca burnu tıkalı olunca tekrar olduRabbim şifa versin canım. Tedaviye ek olarak bol bol ya şafi oku inşallah canım. İnşallah ameliyata gerek kalmadan iyileşir.
sanki krem birikmiş gibi dimi canım bizimde öyle oluyordu bi kaç gündür görmüyorum normal sanırımSünnet yaptıran anneler Bi bakabilir misiniz
Şimdi açıkça yazıcam mecbur başka türlü anlatamam durumu. 2 ay önce yaptırdık sünneti. Bi süredir pipisinde bişey fark ettim. Mesela açıyorum ya altını pipi küçücük olmuş zaten içine kaçmış gibi. Temizliyorum altını filan dışarı doğru çıkıyor sonra. Ama sünnetin bittiği yerde orayı saran deri parçası gibi bişeyler çıkıyor. Başta krem mi acaba dedim ama pipisine sürmüyorumki pişik kremi?? bezden dolayı mı diyorum yoksa sünnet sonrası olan bişey mi anlamadım ya? Normal deri gibi değil ama kağıdımsı gibi ya. Valla canım sıkıldı ne bu şimdi?? Hafifçe ucundan tuttum kopuyor gibi de??
Hımm... dikkatli gözlemleyeyim olabilir yani, iki gündür böyle istshsıx ve huzursuzİdrar yaparken ağlıyor ve çok huzursuz iştahsı oluyor 7-8 saat yemediği olmustu Nil’in . Diş te iştahsızlık yaparmış okumuştum ısrarcı olmayın diyordu.
Hımm... dikkatli gözlemleyeyim olabilir yani, iki gündür böyle istshsıx ve huzursuz
Aynen cnm yaa ağlamalara çığlık eklendi gece özellikle fena oluyor gün içinde de hiç Yalnız kalmıyor, yürüteçtw yürüyebiliyor mı ben de istiyorum aslında ama henüz yapabilir mi bilemedimHuzursuzluk bizde de var 2 gündür sürekli ağlıyor ,çığlık atıyor , canıma okuyor :) ne güzel toparlamıstık gene atak haftasındayız galiba , battaniyede falan duruyordu şimdi sadece yürüteç ve kucakta duruyor.
Bi yakınımın kızı 10 aylık 8 disi varmış, maşallah çok zor çıkıyor dimi ya dedim hiç anlamadım canım ya dedi küfretse daha iyiydi vallabirde uyuyo tabi öyle sallama falanda değil emip uyurmuş gecede kalkmazmış hiç kıskanmadım
Canım bezin pamukları toplanıyor arasında. Bizde de oluyor. Korkmana gerek yok:)
sanki krem birikmiş gibi dimi canım bizimde öyle oluyordu bi kaç gündür görmüyorum normal sanırım
Aynen cnm yaa ağlamalara çığlık eklendi gece özellikle fena oluyor gün içinde de hiç Yalnız kalmıyor, yürüteçtw yürüyebiliyor mı ben de istiyorum aslında ama henüz yapabilir mi bilemedim
Yooo ben de hiçççç kıskanmadım
Benim arkadaş da dedi böyle. Ne verdin diş kaşıması için diye sordum öyle bi huzursuzluğu kaşıntısı olmadı dedi ben şok
Benimki pırasa havuç silikon kaşık alıştırma bardağı oyuncak vs ne varsa kaşımak için kullanıyor resmen. Daha da rahatlamıyor çocuk. ?!!
Benim de hiç içime sinmiyor 20 günden fazladır süt ürünlerini kullanmıyorum ama diğerlerinde de döküntü olunca şaşırdım kaldım aynıydı mukus gürültülü kaka yeşil renk kulak arkası kabuklanma sütü bıraktığımdan beri o şikayetler yok oldu kendi doktoru ve alerji doktoru bişey ifade etmiyor bunlar dedi kim doğru kim yanlış belli değil biran önce geçer sizinde inşallahGürültülü ve mukuslu kaka yapıyordu. Gaz problemi tavandı şimdikinden daha fazla ağlıyordu. Mamasını alerji mamasına çevirip diyete girince geçmişe göre şikayetleri azaldı. Birde gaitadan calprotectin değerine bakıldı. Deri testi bana acımasızlık gibi geliyor. 2 tane prof dahil 4 doktordan görüş aldım ben alerjide netlik yoktur deneme yanılma vardır dediler kan yada deri testi yaptırmadım
Gece 35547789764 kez kalktı böyle saçma uykumu olur yaYooo ben de hiçççç kıskanmadım
Benim arkadaş da dedi böyle. Ne verdin diş kaşıması için diye sordum öyle bi huzursuzluğu kaşıntısı olmadı dedi ben şok
Benimki pırasa havuç silikon kaşık alıştırma bardağı oyuncak vs ne varsa kaşımak için kullanıyor resmen. Daha da rahatlamıyor çocuk. ?!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?