2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım. nasıl anladın bulanık görme mi var? Ben 4 yıl gözümde makula ödemi kaynaklı görme kaybı yaşadım kortizon kullandım. İnş çok önemli değildir korkma canım.
Gözde ödem deyince cinleniyorum ben ya, eşimdede papil ödem var. Belli aralıklarla görmede sıkıntı yaşıyor. Daha önce belinden sıvı alındı basınç azaltılması için, şimdi yine tekrarladı. Doktorun biri beyin damarında daralma var ameliyat diyor biri beyin anjiosu kafayı yiyesim var. Bir ödemden nerelere geldiler diye bende izin vermiyorum doktor doktor gezdiriyorum adamı. 10 doktordan falan duyarsam ancak öyle izin veririm

Geçmiş olsun canım allah şifa versin
Hiç bişeyi sevmedi avokado mu sevdi :))

Ben elma rendeliyorum çok seviyor canım

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun canım Allah sifşifa versin

En son akşam yedi buçukta iki kaşık yoğurt yedi iki saattir uyuyor ara ara biberonu veriyorum içmiyor, anlamadım nasıl olur

B
Bizim Dr da testler netlik vermez deneme yanılma yoluyla dedi

Afilim92 geçmiş olsun canım. İnş korkulacak bi durum değildir.

Bu gün yine ancak uyudu oğlan. Birazdan kalkar tekrar. Pırasa diş jeli calpol herşeyi veriyorum hala huzursuz çocuk ya. Emerken bile homurdanma halinde saçını kulağını filan çekiyor. Nasıl bi dişmiş bu anlamadım.

Sünnet yaptıran anneler Bi bakabilir misiniz

Şimdi açıkça yazıcam mecbur başka türlü anlatamam durumu. 2 ay önce yaptırdık sünneti. Bi süredir pipisinde bişey fark ettim. Mesela açıyorum ya altını pipi küçücük olmuş zaten içine kaçmış gibi. Temizliyorum altını filan dışarı doğru çıkıyor sonra. Ama sünnetin bittiği yerde orayı saran deri parçası gibi bişeyler çıkıyor. Başta krem mi acaba dedim ama pipisine sürmüyorumki pişik kremi?? bezden dolayı mı diyorum yoksa sünnet sonrası olan bişey mi anlamadım ya? Normal deri gibi değil ama kağıdımsı gibi ya. Valla canım sıkıldı ne bu şimdi?? Hafifçe ucundan tuttum kopuyor gibi de??

Bi yakınımın kızı 10 aylık 8 disi varmış, maşallah çok zor çıkıyor dimi ya dedim hiç anlamadım canım ya dedi küfretse daha iyiydi valla birde uyuyo tabi öyle sallama falanda değil emip uyurmuş gecede kalkmazmış hiç kıskanmadım

Evet canım ameliyat olayı her zaman çok araştırılmalı bence de ve göz çok zor. Benim çözüldü allaha şükür zamanında beyin damarında kitle gördük de dediler yok kalıcı hasar oluşabilir de dediler hiçbirşey olmadı şükür. Ama en son çanakkalede bir özel hastanede meşhur bir dr buldum ve gece 11 de otobüse atlayıp sabah 5 te çanakkaleye varıp muayene oldum ve oymuş. Adam şıp diye sebebi çözdü ve birdaha tekrarlamadı. Ben aldığım kilolarla kaldım 4 yıl kortizon kullanmak ne demek boşuna. Dr çok önemli ve herkese inanmamak lazım. Size de geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canım allah şifa versin

Hiç bişeyi sevmedi avokado mu sevdi :))
Aynen yaaaa benim sevdiğim hiçbirşeyi sevmiyor sevmediklerimi seviyır bende anlamadım:) kadın doğumcum çok manyak bir adamdı beni de tanıyor. Karnımda çok hareketliydi bana senle benden ne olcak bu da manyak hazır ol diyordu:) hakkaten çok enteresan hareketleri var:) geçen kahvaltıya gittik bir bağırmaya başladı ama aralıksız yanımızda da iş yapmaya 3 adam gelmiş tripli tripli bakmaya başladılar ddm burası çocuk katı ve aydın efesi benim oğlum siz yetişkin katında çalışsaydınız ddm kaldılar :) napalım işte. Ben çok yaramazmışım herkes yakınarak anlatıyordu iyi yapmışım haketmişsinizdir diyordum annemlerde şimdi bana hakettin sen diyorlar:)

Canım bezin pamukları toplanıyor arasında. Bizde de oluyor. Korkmana gerek yok:)

Valla al benden de o kadar persembP acile gittik en son hiç durmuyor hep mizmiz diye acildeki Dr soğuk algınlığı yüzünden kulağında sıvı birikmis ağrı yapıyordur dedi o günden oncesinde de ağrısı var diye zaten fitil veriyordum geceleri antibiyotik te bitmedi kullanıyo geçmiş olması gerekirdi bence ama ne mümkün 5 dk iyi gülüyo sonrası çığlık kıyamet beynimde çınlıyor resmen bence kesinlikle bizim de diş sıkıntısı tavan şu anda Allah bilir ne zaman patlatacak alt diş eti cok kabarik özellikle sağ taraf çıkmadan da rahatlayacak gibi durmuyor perişan olduk resmen az önce roman havası esliginde yarim saat dans ettik gülüyor durunca ağlıyor yildim yeminle Allah kolaylık versin inşaAllah bebelere de zorrrrrrrrrrrrr

En son akşam yedi buçukta iki kaşık yoğurt yedi iki saattir uyuyor ara ara biberonu veriyorum içmiyor, anlamadım nasıl olur

Dişi çıkıyor olabilir mi canım ? Yada idrar yolu enfeksiyonu ? Bizim enfeksiyon varken huzursuzdu ve yemiyordu.

Afilim92 cnm çok geçmiş olsun inşallah bişeye gerek kalmaz
Bizim oğlanın da gözü tam ıyı oldu derken yine akıyor masaj damla yok yıne aynı doktor bir yaşına kadar bekleyelim geçmezse ameliyat olması gerekir dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…