- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #78.761
Canım mesaj güncelliyorum : gece 6 kez uyandı. Bir yere kadar emmek için bir yerden sonra huzursuz olduğu için. En son sabah 6 gibi burnunu açtık emdi falan bir saat sonra geri uyudu ve bu son bir saatlik uykusu kaliteydi. Bugun gündüz uykularını da daha erken uyudu ama kısa uyuduserenity16 dun geceki davranislarini tekrarladi mi bebegin ?
Benimki 5 saat uyanik kaldi 1 saat once uyuttum 10 dk sonra kafayi çevirmeler homurdanmalar basladi ve 30 saniye icinde uyandi .Tekrar da uyumuyor .Stresten kafasini kasıyor, kulaklarini cekiyor
Nerede gross dediğin canım, adı ne?Muhallebi bisküvi gibi şeyler denemek istiyorum dün Ankarada bir gross da organik unlar gördüm ama karar da veremedim burdan duymuştum makarnavitmaydı sanırım alışveriş yapanlar neyle başladınız neler aldınız
Allah şifa versin canım, tez zamanda kolayca atlatMerhaba kizlar
Gune cok kötü başladık. Öğlene kadar hastanedeydik .Gözümde bir sorun var .Dr damar tikanmasi olabilir dedi .Gerekli tetkikleri yapti ama anjio kararı için pazartesiyi bekliyoruz .Duzelme olursa gerek kalmayacak insallah .Dualarinizi bekliyorum .
Merhaba kizlar
Gune cok kötü başladık. Öğlene kadar hastanedeydik .Gözümde bir sorun var .Dr damar tikanmasi olabilir dedi .Gerekli tetkikleri yapti ama anjio kararı için pazartesiyi bekliyoruz .Duzelme olursa gerek kalmayacak insallah .Dualarinizi bekliyorum .
Hangi gross cnmMuhallebi bisküvi gibi şeyler denemek istiyorum dün Ankarada bir gross da organik unlar gördüm ama karar da veremedim burdan duymuştum makarnavitmaydı sanırım alışveriş yapanlar neyle başladınız neler aldınız
Unutmuşum canım ya kusura bakmaForse Süt alerjisi var uzun süre yoğurt peynir vb. yemeyecek canım
canım geçmiş olsun İnşallah gerek kalmaz Allah şifa versinMerhaba kizlar
Geçmiş olsun canım. nasıl anladın bulanık görme mi var? Ben 4 yıl gözümde makula ödemi kaynaklı görme kaybı yaşadım kortizon kullandım. İnş çok önemli değildir korkma canım.Merhaba kizlar
Geçmiş olsun canım inşallah gerek kalmazMerhaba kizlar
ben asudan dan aldım 6+ek gıda paketi içinde gerekli olan çoğu şey var canım bak istersenMuhallebi bisküvi gibi şeyler denemek istiyorum dün Ankarada bir gross da organik unlar gördüm ama karar da veremedim burdan duymuştum makarnavitmaydı sanırım alışveriş yapanlar neyle başladınız neler aldınız
Nerede gross dediğin canım, adı ne?
Demetevlerde demet parkının hemen karşısına yeni bir gross market açılmış diğerlerine nazaran daha küçük adını çıkaramıyorum şu an ama gimatta nevgros gimat gross oralarda da daha çok çeşit ve marka vardır eminim arabamız kazalı tamirde gelsin hemen gidicem haber veririm sizeHangi gross cnm
Teşekkür ederim canım oraya da bakayımGeçmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz
ben asudan dan aldım 6+ek gıda paketi içinde gerekli olan çoğu şey var canım bak istersen
Yok canim bitti, üzülerek , mama +ek gıda artık
Hayırlısı olsun kısmet işte.. inşallah iştahlı olsunlar da güzel güzel yiyip büyüsünlerYok canim bitti, üzülerek , mama +ek gıda artık
Aynen öyje cnm, elimden geleni yaptım keşke böyke olmasaydı ... kızım ek gıda konusunda konusunda yavaş ilerliyor alıştırmays çalışıyorum, sizin aranız nasılHayırlısı olsun kısmet işte.. inşallah iştahlı olsunlar da güzel güzel yiyip büyüsünler
Hipp tam tahillı pirinç ununu formül süt ile yaptım ilk hiç yemedi sonra elma ya da pekmez ekledim o zaman sevdi ama hep az miktarda yiyor paketin arkasındaki ölçü kadar değilKaşık mamasını nasıl veriyorsunuz kızlar? Yulaflı hipp aldım formül mamayla hazırladım, oğlan 6 minik kaşık yedi istemeye istemeye bende zorlamadım, süt hazırladım tekrar. İçine ekstradan bişey katan var mı?
Bu ara dişe bağlıyorum istemiyor yemek hatta hiçbir pozisyonda durmak da istemiyor değişik bir huzursuzluk var oysa ki artık muhallebi falan yapayım diyordum azcık duralim bakalım bu ara çok zorlamıycam çorbaları püreleri güzel yiyordu inşallah geçicidirAynen öyje cnm, elimden geleni yaptım keşke böyke olmasaydı ... kızım ek gıda konusunda konusunda yavaş ilerliyor alıştırmays çalışıyorum, sizin aranız nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?