2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sabah kahvaltısında bisküvisini açmak için kullanıyorum. Biraz daha alışsın direkt alıştırma bardağına koyucam ama daha erken midesi küçük..

Yer elmasını da buharda haşlayıp zeytinyağı ile verdim bende cnm
Bende herşeyi ilk tek olarak ve günde 1 defa veriyorum canım. 2 3 tatlı kaşığı anca yiyor sonra da az su veriyorum. Kızlar baya yediriyor sanırım acele etsem mi bende bilemedim. Sen ne kadar veriyorsun?

kronik_unutkan züğürt tesellisi yorumunla bir bebek uyku makalesi paylaşmıştın canım ,mesajı bulup alıntılayamadım ama okurken hepimizi biraz gördüm o yazıda. :) hani bebişler kesintisiz uykuya geçseler hepimizde göbek atacak potansiyel var :) bir tek sonsuzzz un bebeği iyiydi uykuda o da cozuttu :) inş düzelir tabii : )

Bizimki 21:30gibi uyudu, biraz önce uyandı ama o tür bir hali şimdilik yok . Genelde gece 2gibi oluyor

O kadar cok aci cekiyordu ki gunde 2 kez yapan cocuk 3 gun yapamadı. Evdeki gun kurusundan yapmıştım fayda etmedi .Esim yenisini aldi icirdim .Ve dun 2 kez kaka yapti
Organik filan arayip bulamadim valla fitilden iyidir
Canm nasl verdn kayisiyi puremi yaptn
sabah kahvaltısında bisküvisini açmak için kullanıyorum. Biraz daha alışsın direkt alıştırma bardağına koyucam ama daha erken midesi küçük..
Biskuvuyu ihlamurlami aciosun. Senden ogrencek cok sey var gibi geldi bana:) biskuviyi kendinmi yaptn canm

Nasıl yapıyorsun Peki sıcak suya atıp bir tutam ıhlamuru demliyor musun canım?
Kahvaltıda ne veriyorsun bi de? Ben yumurta sarısı tattırmadım daha. Onu sade mi tattırmalıyım yoksa lor peynirle vs karıştırıp mı? Loru veriyorum sabahları.

He he göbek atmakta kelimemi ya fakir sevindircem vallahi, bu saat olmuş kanguruda bebek zıplatıyorum emerse ısırıyor sallarsam morarana kadar ağlıyor bi yandan uykusu var durmuyor. 180 cc mama içti hala cin gibi

Canm nasl verdn kayisiyi puremi yaptn

Biskuvuyu ihlamurlami aciosun. Senden ogrencek cok sey var gibi geldi bana:) biskuviyi kendinmi yaptn canm
Forse bende ilk başlarda bisküviyi ihlamurla açtım hep, şimdi bisküviyi yapıp soğuduktan sonra toz hale getiriyorum yine arada ıhlamurla, arada kendi sütümle eziyorum. Benim bebeler anne sütüyle olan karışımı daha güzel yiyor.

He he göbek atmakta kelimemi ya fakir sevindircem vallahi, bu saat olmuş kanguruda bebek zıplatıyorum emerse ısırıyor sallarsam morarana kadar ağlıyor bi yandan uykusu var durmuyor. 180 cc mama içti hala cin gibi
Ay o zıplama işleri çok kötü. Ben bıraktım çok şükür, inşallah geri dönmeyiz o duruma. Şuan nasıl güç almışım, nasıl zıplamışım bilmiyorum. Belim, sırtım, karnım her yerim acıyor bu aralar, zıplama döneminden miras kaldı resmen. Allah yardımcın olsun gerçekten. Benimki bu ara tekrar zıplamamı istiyor ama mümkün olduğunca yapmayacağım, resmen sağlığım komple elden gidiyor.

Bende herşeyi ilk tek olarak ve günde 1 defa veriyorum canım. 2 3 tatlı kaşığı anca yiyor sonra da az su veriyorum. Kızlar baya yediriyor sanırım acele etsem mi bende bilemedim. Sen ne kadar veriyorsun?

Bende çok verenlerdenim sanırım :) tepeleme 2-3 yemem kaşığı yiyor benim oğlum.

Dişi geliyor canım hayırlı olsun benimki kulağını saçını çekiştirdi 2. Gün dişin ucu çıkmıştı elime gelmişti

3 saatte artık göğsüm dolmuyor diye öyle yapmıştım ama acaba faydası olur mu? Is yerinde sağmak zaten çok zor ama yinede denerim o zaman belki faydası olur.
Dolmasını bekleme canım artık memeler terbiye oldu takip ettiğim emzirme danışmanı işe gidenlere hep aynı şeyi yazıyor bebeği emzirir gibi en geç 3 saatte bir sağım yapın diyor

Eklentiler

• F40C4EEC-0CA2-4C2B-BC50-CD7747AFFFCB.png
    486,1 KB · Görüntüleme: 37
  • F03C74C2-D6D7-4116-AB85-C6BA03A023C2.png
    461,2 KB · Görüntüleme: 39
  • 01A4E716-F03C-4272-9A33-6F98837FD236.png
    363,4 KB · Görüntüleme: 36
6. Aya girdiğimizden beri ki bu süre 3 hafta deliksiz uyuduğu sadece 2 saat var akşam 9-11 arası sonrası tam bi kabus her 10 dk 30 dk da ağlayarak gözü kapalı uyanmalar biliyorum aç değil ama emmeden kesinlikle sakinleşmiyor bu sabah 6.30 kadar hep böyle sonra tamamen uyanıyor ve ben bu uykusuzlukla okula gidiyorum artık tükendiğimi hissediyorum

Kizlar gunaydin biz tum gece yarim saatte bir aglayarak uyandik biraz sallayinca uyudu geri uyandi alti temiz karni toktu 3 gun once 5. Ayimiz doldu dis agrisimi bunlar bilginiz varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…