2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki bazen emerken kızarıyor geçici olarak, özellikle alın kısmı. Emerken zorlanınca olur diye okudum bir yerlerde. Hakikaten çok acıkmışsa , hırsla emiyorsa falan oluyor. Bu tarz birşey olabilir mi acaba?

anladim canimcim. Dun ayva alerji yapti, gece huzursuzdu bizimki de... Hic derin uyumadi desem yeridir. Ay ne zormus yaa valla kendime ayirdigim 1 dk yok, disari cikamiyorum kardan soguktan. Valla hayatimin en zor kişi bu

Bu 7 hangi 7 peki :) yani şimdi benim tosbik 6 ay 2 haftalık. 7. Ayın içindeyiz yani, 7. Ay bitince mi düzelecekmiş

ne demek alisacak ya beyinsiz? El kadar bebe antibiyotik kullaniyor cigerlerine iniyor, doktor hastanede yatip yatmamasini konu ediyor. Hele ki antibiyotik ictiginde bagira bagira ikiniyordu kuzum benim ve ilac bitince de gunlerce gecmedi karin agrisi. Var ya bunlara verecen suni sanciyi gorecekler gunlerini

Bogazinin agridigini ogrenince hemen cocugu aldim eve geldik, biraz da atarlandim. Bugun de arayinca korkudan telefonu babasina tutusturdu, hem korkuyor hem sarkiyor. Ama bu daha fragman valla dogduklarina pisman ederim. Maddi manevi coktum ben o bronsitte. Ustune tek basima 5 kere hastaneye gittim ve hasta cocukla taksici sarkintilik yapti. Yeter yani cektigim. Zaten saglikli gunde bile ben canimdan bezmisim.

Son düzenleme:

Bizimki de bacaklarına doğru atıyor birşeyleri. Ben önlük olarak şöyle birşey yapacağım eski yastık kılıfından. Kol konusunu sonra düşünürüz :)
http://i.neotempo.com/images/gallery/image-1456928451933853684.jpg

İnşallah olmasın kuzu yaa, bugün nasıl burnu açıkmı? Dediğin gibi alerjidendir belki
sabah baya sumuk cikti canim tekrar tikanmadi henuz. Korkuyla bekliyorum ben de. Ay burun akintisini da alerji yapmis olsa keske.
Benimki bazen emerken kızarıyor geçici olarak, özellikle alın kısmı. Emerken zorlanınca olur diye okudum bir yerlerde. Hakikaten çok acıkmışsa , hırsla emiyorsa falan oluyor. Bu tarz birşey olabilir mi acaba?
yok kuzum hocaya resmini attim teyit etti, bizimki de beyaz tenli ya, kizariklik sekillerini anliyorum, mesela babasi opunce falan da oluyor. Beyaz kabariklik da vardi.

Benimde aynı canım mecbur topuz yapıorm evde ama nasıl oluyorsa yinede heryer saç
Bence zaten şu anda da alışkanlıktan uyanıyor benimki, zannetmiyorum acıktığını. Yedikten 1 saat sonra uyuyor, yarım saat sonra uyanıyor. Derin uykuya geçememesi işte
İşte onun içinde kendi kendine uyumayı öğrenmesi lazım sanırım canım derin uykuya geçşşti uyansa bile yeniden dalabilmeli
Yaa naylonya yapmş olabilir tahriş etmiştir cildini alerji o kadar hızlı olup geçer hiç bilmiyorum ki bi süre sonra tekrar dene canım ıspanağı
Uyanmış ve kendi kendine uyumaya çalışıyor canım

6 ayda doldu gece hala iki kere kalkıyor 7 aydan umutluyum artık
İnşallah düzelir uyuyan bebek candır mutlu anne mutlu bebek. Ben kızımın uyumadığı günlerde doğru düzgün ilgilenemiyorum bile yorgunluktan.

1.5 aydır tadım yapıyoruz. Yoğurt, lor, patates, havuç, bal kabağı, pırasa, elma, armut, muz, erik, avokado tadımı yaptık. Artık ne vereceğimi bilemez oldum. Kabak gibi şeyleri mevsiminde vermek istiyorum çünkü ben organik alamıyorum ne yazık ki pazardan manavdan seçerek almak zorundayım. Tadım yaptırabileceğim bişeyler var mı kızlar?

Bide bu çocuk aç kitabı faydalı mı içindeki tarifler uygulanabilir mi? Eğer uygulanabilirse alayım ama tarifler zor malzemeleri zor bulunan yada bildiğimiz tarifler kitapsızda yapılabilirse almak istemiyorum 50 tl cebimde kalsın :)

Ben 7. aydan da umudumu kestim. O zaman diş huzursuzluğu başlayacak emin olun. Ben aylardır çekiyorum dişlerden 5. Dişi de çıktı büyük ölçüde. Umutlarım bir yaşına kaldı. 7 ayda düzelirse de sürpriz olur benim için:)

Kereviz karnabahar brokoli pancar bunlar var hatta komşum karnabahar haşladım buharda gel al yedir dedi de gaz yapar mı ki yediren var mı kızlar

anladim canimcim. Dun ayva alerji yapti, gece huzursuzdu bizimki de... Hic derin uyumadi desem yeridir. Ay ne zormus yaa valla kendime ayirdigim 1 dk yok, disari cikamiyorum kardan soguktan. Valla hayatimin en zor kişi bu
Geçmiş olsun canım ya.
Zaman ayırma konusu bende de aynı. Oğlanla birşeyler yapabiliyorsam o işte. Bu gerçeğe alışmam zaman aldı ama oldu, ben bir süre tek bir birey gibi değilim artık :)

Bana da resim atabilir misin , ön bilgi olsun. Biz daha çok az tadım yaptık... Bakalım neler bekliyor bizi

Benim de aynı. Toka tutmuyor artık

Kereviz karnabahar brokoli pancar bunlar var hatta komşum karnabahar haşladım buharda gel al yedir dedi de gaz yapar mı ki yediren var mı kızlar
Karnabahar ve brokoli 8.ay diye biliyorum canım gaz yaptığı için pancar aklımdaydı manavda göremedim pancar pekmezi var o olur mu kerevizide ben hiç sevmem o yüzden aklıma bile gelmemişti :)

Ben de benzer durumdan muzdaribim canım, yazdım hatta. Bir sebep , çözüm bulursan haber et

Yer elması verdim ben bugün, yine ıspanakta mevsimi. Bunlara 8. Ay diyor nette ama benim dr verin mevsim sebzelerini sadece aşırı gaz yapanbilecek karnabahar brokoli falan geç verin dedi. Birde ben arada yulaf unu deneyeceğim ve onu geçerse çorba yapmayı düşünüyorum alerjiden geçen sebzelerden cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…