- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #78.621
Benimki bazen emerken kızarıyor geçici olarak, özellikle alın kısmı. Emerken zorlanınca olur diye okudum bir yerlerde. Hakikaten çok acıkmışsa , hırsla emiyorsa falan oluyor. Bu tarz birşey olabilir mi acaba?ispanaktan olabilir canim. Ayva bizimkinin kulaginin arkasini kizartti, ben tesadufen gormesem vermeye devam ederdim, ayni zamanda kusma da yaptigi icin dikkat ettim. Hocaya sordum, sen de yeme, mustela sür dedi
valla 2 saat uyusa korkudan titriyorum hasta mi olacak diyedaha o uyusa ben uyuyamam zaten, o defter kapandi bizim icin eskiden girip yaziyordum gece hala uyumadi diye, artik kaniksadim
bizde daha diş baslamadi bir de
anladim canimcim. Dun ayva alerji yapti, gece huzursuzdu bizimki de... Hic derin uyumadi desem yeridir. Ay ne zormus yaa valla kendime ayirdigim 1 dk yok, disari cikamiyorum kardan soguktan. Valla hayatimin en zor kişi buCanım 5-10 dakika olsa rüya derdim ama çooook uzun sürdü. Bugun 01:50 civarından 04:00e kadar falan böyleydi. Sami hocaya da mesajla sordum , bakalım dönecek mi...
Bir de ek gıda mı ağır geldi acaba diyorum, çok iştahlı ve keyifli maşallah yerken de, gece huzursuz ediyor olabilir mi bir şekilde? Seninkinde genel olarak durum nasıl?
Valla uykudan ben de o kadar çok çekiyorum lidemlicaykeyfi @Forse @Afilim92 sonsuzzz ben de sizler kadar heyecanla bekliyorum paylaşayım istedim. Bu sabah 5:15 suları salonda artık neden ben de yatamıyorum neden böyle oluyor neden uyumuyorsun neden neden neden diye söyleniyordum (içeride babası ve babanesi güzel güzel uyuyorlardı bu esnada)
gerçekten yıpratıyor ama düzelecek arkadaşlar. Dişler ve aşı aynı haftaya denk geldi bizim genç arkadaşta. 1 hafta korku-gerilim türünün nadide örneğini yaşadık ama toparladı.
Bilime inanıyor ve 7' yi bekliyoruz gençler.
Evet. Benim canavar da 6 ay 6 günlük. Yani önümüzdeki ay düzeleceği söyleniyor. Bu ay bitince.Bu 7 hangi 7 peki :) yani şimdi benim tosbik 6 ay 2 haftalık. 7. Ayın içindeyiz yani, 7. Ay bitince mi düzelecekmiş
ne demek alisacak ya beyinsiz? El kadar bebe antibiyotik kullaniyor cigerlerine iniyor, doktor hastanede yatip yatmamasini konu ediyor. Hele ki antibiyotik ictiginde bagira bagira ikiniyordu kuzum benim ve ilac bitince de gunlerce gecmedi karin agrisi. Var ya bunlara verecen suni sanciyi gorecekler gunleriniAllah bildiği gibi yapsın benim kv lerde aynı. Ailecek hastalıktan kırılılıyorlar bu hafta hastayız gelmeyin demiyor. Ben annem hasta olunca gitmiyorum kadın gelmeyin diyor. Onlar yüzünden çocuk iki kez hasta oldu. Bir de diyor ki böyle böyle alışacak. O yüzden seni çok iyi anlayabiliyorum.
alerji olabilir canım, bir 15 gün geçsin tekrar 3 gün denersin az az.. Benim aile hekimi yumurta için bu şekilde dedi bana.
O naylon önlük benim oğlanın boğazını da kızarttı, sonra boncuk ipini oğlan ikide bir çekti çekti önlüğü çıkarttı. Bende tuttuğum gibi çöpe attım önlüğü.
Arkadan sırta bağlamalı koldan geçirmeli silikon alıcam.
oyy geçmiş olsun canım , bende üzülünce anında ağrı yapışıyo ..sabah kahvaltısını geç yedirdim ona üzüldüm ağladımbu hassaslığım ne zaman bitecek benim merak ediyorum
sabah baya sumuk cikti canim tekrar tikanmadi henuz. Korkuyla bekliyorum ben de. Ay burun akintisini da alerji yapmis olsa keske.İnşallah olmasın kuzu yaa, bugün nasıl burnu açıkmı? Dediğin gibi alerjidendir belki
yok kuzum hocaya resmini attim teyit etti, bizimki de beyaz tenli ya, kizariklik sekillerini anliyorum, mesela babasi opunce falan da oluyor. Beyaz kabariklik da vardi.Benimki bazen emerken kızarıyor geçici olarak, özellikle alın kısmı. Emerken zorlanınca olur diye okudum bir yerlerde. Hakikaten çok acıkmışsa , hırsla emiyorsa falan oluyor. Bu tarz birşey olabilir mi acaba?
Benimde aynı canım mecbur topuz yapıorm evde ama nasıl oluyorsa yinede heryer saçKizlar saçlarım döküle döküle resmen tukendi .Alnim açıldı. Her yer benim sacim deli oluyorum .2 gunde bir süpürge açıyorum oğlanı kanguruya takip .Ona rağmen 1 gun sonra yine ayni oluyor.Uzulmeyi gectim temizlik cok zorluyor beni. Demir hapi kullaniyorum .Ayda bir B12 ignemi yaptiriyorum .
Sizde nasil durumlar ?
İşte onun içinde kendi kendine uyumayı öğrenmesi lazım sanırım canım derin uykuya geçşşti uyansa bile yeniden dalabilmeliBence zaten şu anda da alışkanlıktan uyanıyor benimki, zannetmiyorum acıktığını. Yedikten 1 saat sonra uyuyor, yarım saat sonra uyanıyor. Derin uykuya geçememesi işte
Yaa naylonya yapmş olabilir tahriş etmiştir cildini alerji o kadar hızlı olup geçer hiç bilmiyorum ki bi süre sonra tekrar dene canım ıspanağıKızlar dün ıspanağın 3. Günüydü. Son lokmadan sonra oğlumun yüzü kızardı bölge bölge. 20 dk içinde de söndü. Doktoru aradı eşim açmadı salak kadın, gitmiycem zaten ona bidaha.
Sizce alerji bu kadar kısa sürede etki etip, hemen sönermi?
Naylon önlüğüni yüzüne sürtmüş aynı zamanda, ondan da olabilir diyoruz emin olamadık alerji için
İnşallah düzelir uyuyan bebek candır mutlu anne mutlu bebek. Ben kızımın uyumadığı günlerde doğru düzgün ilgilenemiyorum bile yorgunluktan.Uyanmış ve kendi kendine uyumaya çalışıyor canım
6 ayda doldu gece hala iki kere kalkıyor 7 aydan umutluyum artık
6 ay 20 gün 10 gün sonra tez çürütmeye geliyorumEvet. Benim canavar da 6 ay 6 günlük. Yani önümüzdeki ay düzeleceği söyleniyor. Bu ay bitince.
İşşşallaaaahhh dinimiz aminEvet. Benim canavar da 6 ay 6 günlük. Yani önümüzdeki ay düzeleceği söyleniyor. Bu ay bitince.
Kereviz karnabahar brokoli pancar bunlar var hatta komşum karnabahar haşladım buharda gel al yedir dedi de gaz yapar mı ki yediren var mı kızlar1.5 aydır tadım yapıyoruz. Yoğurt, lor, patates, havuç, bal kabağı, pırasa, elma, armut, muz, erik, avokado tadımı yaptık. Artık ne vereceğimi bilemez oldum. Kabak gibi şeyleri mevsiminde vermek istiyorum çünkü ben organik alamıyorum ne yazık ki pazardan manavdan seçerek almak zorundayım. Tadım yaptırabileceğim bişeyler var mı kızlar?
Geçmiş olsun canım ya.anladim canimcim. Dun ayva alerji yapti, gece huzursuzdu bizimki de... Hic derin uyumadi desem yeridir. Ay ne zormus yaa valla kendime ayirdigim 1 dk yok, disari cikamiyorum kardan soguktan. Valla hayatimin en zor kişi bu
Bana da resim atabilir misin , ön bilgi olsun. Biz daha çok az tadım yaptık... Bakalım neler bekliyor bizisabah baya sumuk cikti canim tekrar tikanmadi henuz. Korkuyla bekliyorum ben de. Ay burun akintisini da alerji yapmis olsa keske.
yok kuzum hocaya resmini attim teyit etti, bizimki de beyaz tenli ya, kizariklik sekillerini anliyorum, mesela babasi opunce falan da oluyor. Beyaz kabariklik da vardi.
Benim de aynı. Toka tutmuyor artıkKizlar saçlarım döküle döküle resmen tukendi .Alnim açıldı. Her yer benim sacim deli oluyorum .2 gunde bir süpürge açıyorum oğlanı kanguruya takip .Ona rağmen 1 gun sonra yine ayni oluyor.Uzulmeyi gectim temizlik cok zorluyor beni. Demir hapi kullaniyorum .Ayda bir B12 ignemi yaptiriyorum .
Sizde nasil durumlar ?
Karnabahar ve brokoli 8.ay diye biliyorum canım gaz yaptığı için pancar aklımdaydı manavda göremedim pancar pekmezi var o olur muKereviz karnabahar brokoli pancar bunlar var hatta komşum karnabahar haşladım buharda gel al yedir dedi de gaz yapar mı ki yediren var mı kızlar
Ben de benzer durumdan muzdaribim canım, yazdım hatta. Bir sebep , çözüm bulursan haber etGünaydın kızlar gerçi bana gün mü aydı ne oldu bilmiyorumbizimki sabaha kadar gözler kapalı mırın kırın halinde derin uykuya geçemiyor. 7.30 da uyuttum kucağımda taşıyarak zorla 8.30 da kalktı 10.30 da kalktı 11 de kalktı emzirdim zorla uyuttum sonra 12.30 da kalktı bür türlü uyumadı 2 ye kadar falan. Sonra biraz uyudu ne kadar bilmiyorum tekrar mırın kırın ordan oraya atma kendini sarhoş gibi. Haaa gece 2 de gazı oldu kaka yaptı bide. Benim sağ kolum uyuşuk ve ağrıyor sırtım berbat eşimin işleri çok yoğun yorgun. Ben de 1 haftadır falan böyle yaptığı için zaten uykusuzum. Sonra 6.30 da kalktı biraz kaka yaptı değiştirdim uyutmaya çalıştım ayağımda bile salladım uyumadı babası aldı. O zorla uyuttu güya adam sabah biraz uyuyup gitcekti işe bıgün. 6.30 dan 8.30 a kadar 4 kere falan kalktı uyuttuk. Sizce neden böyle kuzlar ya ? Ataktan olabilir mi? Derin uykuya geçemiyor bir türlü. Uyku eğitimi vereyim dedim koydum yatağa tam 45 dak almadım mırın kırın edince pişş dedim sonra ağlamaya başladı almadım kısa ağlamalardı en sonunda delirmeye başladı sakinleşsin diye beni görecepi yere geldim beni gördü daha da delirdi ve aldım en sonunda başlarım eğitimine dedim napim @Kizilcik123 sence sorun ne ? Oof off berbat durumdayız
1.5 aydır tadım yapıyoruz. Yoğurt, lor, patates, havuç, bal kabağı, pırasa, elma, armut, muz, erik, avokado tadımı yaptık. Artık ne vereceğimi bilemez oldum. Kabak gibi şeyleri mevsiminde vermek istiyorum çünkü ben organik alamıyorum ne yazık ki pazardan manavdan seçerek almak zorundayım. Tadım yaptırabileceğim bişeyler var mı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?