- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 47
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #78.601
alerji olabilir canım, bir 15 gün geçsin tekrar 3 gün denersin az az.. Benim aile hekimi yumurta için bu şekilde dedi bana.Kızlar dün ıspanağın 3. Günüydü. Son lokmadan sonra oğlumun yüzü kızardı bölge bölge. 20 dk içinde de söndü. Doktoru aradı eşim açmadı salak kadın, gitmiycem zaten ona bidaha.
Sizce alerji bu kadar kısa sürede etki etip, hemen sönermi?
Naylon önlüğüni yüzüne sürtmüş aynı zamanda, ondan da olabilir diyoruz emin olamadık alerji için
oyy geçmiş olsun canım , bende üzülünce anında ağrı yapışıyo ..sabah kahvaltısını geç yedirdim ona üzüldüm ağladımSlm kizlar, malum benim kiz gece bagirmalar dolayisi ile yanimda yatiyor. Yatiyor ama ne yatis capraz yatiyor, yan yatiyor ayaklar benim sirtimda,gece kizimin tekmelerine kalkiyorum. En son normal pozisyonunu alamadigi icin agliyor ve uyaniyor. Suan siddetli bas agrisi cekiyorum.
ay insallah yaa hadi bakalimYok canım aşı etkisi 2-3 gün sürütor. Diğer aşılardan evet farklı ama bu ay bitince gece uykusu düzeliyor.
Uyku değil taş yağar anca banaEn az 5 6 kez kalkiyor .Bazen 3 e filan düşse raziyim .Gokten uyku yagsa yine bizi es gecer.@demlicaykeyfi kronik_unutkan @Susammmmm
Ruya goruyor olabilir canim. Bizimkinin de burnu tikandi, ayva da alerji yapti butun gece uyumadim.Kızlar oğlum bu sıralar bazı geceler uykuda kollarını iki yana hızla açıp beşiğin yanlarına ve yatağa çarpıyor, nefes alışı biraz değişiyor, bazen ek olarak kafasını hızla sağa sola veya iki yana çeviriyor. Bu gece bu iki saat kadar sürdü mesela Bunlar olurken hep yarı uyanık gibi. Bu gece bu halde iken 3-4 kez emdi iki üç saatte ama rahatlamadı,. Işığı açıp uyandırdım Burnunu açtık (yatmadan önce de açmıştık ) altı alındı emdi ve nihayet uyudu Fakat o kadar uzun süre çile çekti sanki. Tabii ki ben de o süre zarfında uyanığım ve insan çok geriliyor, birşey de bilmeyince üzülüyorum. Nedir sizce bu.?
alerji olabilir canım, bir 15 gün geçsin tekrar 3 gün denersin az az.. Benim aile hekimi yumurta için bu şekilde dedi bana.
O naylon önlük benim oğlanın boğazını da kızarttı, sonra boncuk ipini oğlan ikide bir çekti çekti önlüğü çıkarttı. Bende tuttuğum gibi çöpe attım önlüğü.
Arkadan sırta bağlamalı koldan geçirmeli silikon alıcam.
oyy geçmiş olsun canım , bende üzülünce anında ağrı yapışıyo ..sabah kahvaltısını geç yedirdim ona üzüldüm ağladımbu hassaslığım ne zaman bitecek benim merak ediyorum
Huzurlu mutlu cumalar kizlar
Ya oglanda ayva tadiminin 3.gununde alerji oldu, baya da kusturdu, cildi kizardi. Dr siz de yemeyin dedi.
Nasil alerjik bir bebektir yaa insanin ayvaya alerjisi mi olur
Gece oglușun burnu tikandi, oglen kv.yi aradim, girizgahi yaptim kizacagimi anladi can havliyle telefonu babasina verdi, o da gorusecekmis diye
(kizma sebebim gorumcenin bogazi agrimasina ragmen bizi çagirmalari, bebege bulasir mi diye dusunmemeleri)
Nefret ediyorum hepsindenbiliyorsunuz zaten 1 kere bronsit oldu, valla katil ederler adami bunlar. Onlara hava hos tabi olan bana oluyor nasilsa
ispanaktan olabilir canim. Ayva bizimkinin kulaginin arkasini kizartti, ben tesadufen gormesem vermeye devam ederdim, ayni zamanda kusma da yaptigi icin dikkat ettim. Hocaya sordum, sen de yeme, mustela sür dediKızlar dün ıspanağın 3. Günüydü. Son lokmadan sonra oğlumun yüzü kızardı bölge bölge. 20 dk içinde de söndü. Doktoru aradı eşim açmadı salak kadın, gitmiycem zaten ona bidaha.
Sizce alerji bu kadar kısa sürede etki etip, hemen sönermi?
Naylon önlüğüni yüzüne sürtmüş aynı zamanda, ondan da olabilir diyoruz emin olamadık alerji için
valla 2 saat uyusa korkudan titriyorum hasta mi olacak diyeEn az 5 6 kez kalkiyor .Bazen 3 e filan düşse raziyim .Gokten uyku yagsa yine bizi es gecer.@demlicaykeyfi kronik_unutkan @Susammmmm
bizde daha diş baslamadi bir deK kathleen kelly çocukta problem derken alerji ve reflü, gaz ve ara vermeden gelen dişler problemden sayılıyormukapsam dışı bırakabilir miyiz
Tesekkurler cnm, bazen bende gec veriyorum kahvaltisini acikmasini bekliyorum yoksa yemiyor. Cnm arada gec verebilirsin kahvaltisini insaniz neticede.alerji olabilir canım, bir 15 gün geçsin tekrar 3 gün denersin az az.. Benim aile hekimi yumurta için bu şekilde dedi bana.
O naylon önlük benim oğlanın boğazını da kızarttı, sonra boncuk ipini oğlan ikide bir çekti çekti önlüğü çıkarttı. Bende tuttuğum gibi çöpe attım önlüğü.
Arkadan sırta bağlamalı koldan geçirmeli silikon alıcam.
oyy geçmiş olsun canım , bende üzülünce anında ağrı yapışıyo ..sabah kahvaltısını geç yedirdim ona üzüldüm ağladımbu hassaslığım ne zaman bitecek benim merak ediyorum
Çok geçmiş olsunTeşekkür ederim, size de geçmiş olsun. Doktordan geldik bizde. Sprey verdi burnu için, günde üç kez verin dedi. Başka ilaçlar da verdi. Pazartesi günü kontrole gideceğiz.
ispanaktan olabilir canim. Ayva bizimkinin kulaginin arkasini kizartti, ben tesadufen gormesem vermeye devam ederdim, ayni zamanda kusma da yaptigi icin dikkat ettim. Hocaya sordum, sen de yeme, mustela sür dedi
valla 2 saat uyusa korkudan titriyorum hasta mi olacak diyedaha o uyusa ben uyuyamam zaten, o defter kapandi bizim icin eskiden girip yaziyordum gece hala uyumadi diye, artik kaniksadim
bizde daha diş baslamadi bir de
Valla uykudan ben de o kadar çok çekiyorum liK kathleen kelly çocukta problem derken alerji ve reflü, gaz ve ara vermeden gelen dişler problemden sayılıyormukapsam dışı bırakabilir miyiz
gece huzursuzdu ama besin alerjisine yormak istiyorum. Burnunu actim doluydu, hic sevmiyor cok agliyor. insallah hasta olmuyordur... Kv.yi arayip azarliyordum işte korktu babasina verdi telefonuTıkandımı yaaburun akıntısı falan varmı peki cnm? Hasta olmaz inşallah iyideniyiye
ben de yaa evde hasta var neden gizliyorsun. Allah'a havale ediyorum mubarek cuma gunu. Ne kadar vicdansiz benciller aklim almiyor.Nefret ediyorum hepsinden
Ama bu şekilde 2-3 saat geçiyor ve çok huzursuz görünüyor canım yaUyanmış ve kendi kendine uyumaya çalışıyor canım
6 ayda doldu gece hala iki kere kalkıyor 7 aydan umutluyum artık
yatma vaktiydi canim sabaha kadar aydinlikta bakmamistim, sabah gecmistiPeki hemen geçtimi cnm?
Canım 5-10 dakika olsa rüya derdim ama çooook uzun sürdü. Bugun 01:50 civarından 04:00e kadar falan böyleydi. Sami hocaya da mesajla sordum , bakalım dönecek mi...Ruya goruyor olabilir canim. Bizimkinin de burnu tikandi, ayva da alerji yapti butun gece uyumadim.
Allah bildiği gibi yapsın benim kv lerde aynı. Ailecek hastalıktan kırılılıyorlar bu hafta hastayız gelmeyin demiyor. Ben annem hasta olunca gitmiyorum kadın gelmeyin diyor. Onlar yüzünden çocuk iki kez hasta oldu. Bir de diyor ki böyle böyle alışacak. O yüzden seni çok iyi anlayabiliyorum.gece huzursuzdu ama besin alerjisine yormak istiyorum. Burnunu actim doluydu, hic sevmiyor cok agliyor. insallah hasta olmuyordur... Kv.yi arayip azarliyordum işte korktu babasina verdi telefonu
ben de yaa evde hasta var neden gizliyorsun. Allah'a havale ediyorum mubarek cuma gunu. Ne kadar vicdansiz benciller aklim almiyor.
gece huzursuzdu ama besin alerjisine yormak istiyorum. Burnunu actim doluydu, hic sevmiyor cok agliyor. insallah hasta olmuyordur... Kv.yi arayip azarliyordum işte korktu babasina verdi telefonu
ben de yaa evde hasta var neden gizliyorsun. Allah'a havale ediyorum mubarek cuma gunu. Ne kadar vicdansiz benciller aklim almiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?