- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #78.381
Neyseki yeni icat yok hep huysuz,uykusuz ağlak en azından sürpriz yaşamıyorumKızlar aşı sonrası bizim oğlanın huyu değişti geceleri çığlık çığlığa uyanıyor akşamları histerik bir şekilde hareketleniyor yerinde durmuyor ama sürekli bi huysuzluk hali falan sizlerde de bu aşı sonrası ne zaman eskiye dönme oldu ya da bu bebekler her gün yeni bir icatla mı karşımıza gelecek
Gece beslenmesini ne zaman kesmeliyiz acaba
Sebep neymiş canım ya? Ne uyarısı bu
Al benden de o kadarAh ah, aynı durumdayız. Kv diyor artık uyku sorunu kalmadı çocuğun diye imalı imalı. Doğru düzgün duş alamıyorum, iş yapamıyorum, hepsini kvye verdiğim zaman yapıp bitirmem gerekiyor. Bazen yarım saat zor kalıyor, bazen 1 saat oyalıyor orda çocuğu. Ben o süre içinde ancak yemek, çamaşır halledip ortalığı topluyorum, bulaşık makinesi falan boşaltıyorum. Kendime zaman kalmıyor. Kv göre çocuk uyurken yan gelip yatıyorum. Halbuki olansa, çocuğu yatağına yatırınca en fazla yarım saat uyuyup uyanıyor ki bazen daha kısa, onda da başında durmam lazım çünkü her an uyanabilir ve orda olmazsam etrafı izleyip uykusu açılıyor, ondan sonra da 15 20 dk sonra uykum var diye ağlıyor ama uykuya dalamıyor. Çoğunlukla kucakta uyuyor çünkü bırakınca uyanıyor diye yorgunluktan dayanamıyorum, uyusun bari de oturayım ben de diyorum. Geceleri hele, memede uyuyor, memeden ayırmadan yatıyorum ama 5 dk geçtiği an ağlıyor, tekrar oturma pozisyonu al, geri dalsın tekrar yat, 5 dk sonra geri otur...öyle bir döngüde sabah oluyor. Artık yorgunluktan 5 dk o uyurken ben de bayılıyorum, o ağlayınca zıplayıp oturuyorum, sonra tekrar 5 dk bayılıyorum. Ninni sabaha kadar açık zaten, kapatınca uyanıyor çünkü. Tuvaletimi tutmaktan patlama noktasına gelmiş oluyorum tabi. Kv göreyse çocukla beraber mis gibi uyuyorum, çocuk çok iyi uyuyor hiç sorunu kalmadı maşallah. Hele geçen beraber yemek yiyoruz. Eşim çocuğun yediriyor, abisi de kendi çocuğuna yediriyor. Kv demez mi kp'e "Bey baksana çocuklara onlar yediriyor çocuklarını." Eşim de dedi, "Ne güzel dimi anne, mis gibi yediyorum oğluma." Ben de dedim, "Tek benim değil ya çocuk yedirsin tabi, uyku nedir bilmiyorum zaten, bari yemek yiyeyim. Hem eşim istemese zaten yapmaz, gayet severek yapıyor, dimi aşkım?" dedim. Eşim de, "Hiç, ben istemesem zaten yedirmem, severek yediriyorum ben." dedi. Hayır anlamıyorum, çocuğu izlemek için mi istiyordu oğlu. Bir çocuğum olsun, karım beslesin, altını değiştirsin, uyutsun, oynasın, her haltını yapsın. Ben de 5 dk öperim sonra geri veririm annesine. Böyle mi düşünmesi gerekiyor?
niye ki Allah Allah
Sebep neymiş canım ya? Ne uyarısı bu
Belirli kelimeleri kodladılar herhalde sitede yoksa nasıl hemen banlacaksın
Bana da aynısı geldiWhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.
Şeklinde.
Bunların hangisini yapmışım acaba.
hic hatirlamiyorum canim.Oğlumun kakasının rengi böyle çok değişik bir hal aldı. Hatta ilk başta kan geldi sandım. Içinde de bildiğimiz sümük var. Grip oluncademlicaykeyfi seninkinin de kakasında sümük olmuş muydu?
bildirim mi geldi, oyleyse bana da bildirim geldi. Bulusmak yasak degil diye biliyorum ama.
Bildirim mi, bildirimse eğer bana da geldi de :)
Bu bana da geldi :) bence genel olarak kuralı herkese atıyorlar :)WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.
Şeklinde.
Banada geldi aynisi ne yapmisiz acaba ?WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.
Şeklinde.
Kızlar pekmezde demir var ama bir ciğerdeki demirin vücutta emilimiyle pekmezdeki demirin emilim mekanizması çok farklı. Pekmezden alacağı demir çok iz miktarlarda o yüzden yoğurtla karıştırmanız çok da bişey farkettirmez. Demiri 9.aydan sonra ben kuzu ciğerini çorbalarına katarak almasını destekleyeceğim. O yüzden pekmeze çok takılmayın benceKızlar bebeğinize hangi pekmezi ve neyle veriyorsunuz?yoğurda katayım diyorum ama Demir olduğu için emilimi azalacak öyle de ???
Bi de pekmez yerine özü versek olmaz mı?
Keçiboynuzu özü gibi yani. Pekmez gibi işlem görmediği için daha sağlıklı diye okumuştum.
Kızlar pekmezde demir var ama bir ciğerdeki demirin vücutta emilimiyle pekmezdeki demirin emilim mekanizması çok farklı. Pekmezden alacağı demir çok iz miktarlarda o yüzden yoğurtla karıştırmanız çok da bişey farkettirmez. Demiri 9.aydan sonra ben kuzu ciğerini çorbalarına katarak almasını destekleyeceğim. O yüzden pekmeze çok takılmayın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?