2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Neyseki yeni icat yok hep huysuz,uykusuz ağlak en azından sürpriz yaşamıyorum

Al benden de o kadar

Kızlar borcu olanlar için ziraat bankasının bir indirimli kredi kampanyası var değerlendirmek isteyenler baksınlar malum bebişlerden sonra kredi kartları patladı

Kızlar dün tadımlara blw ile başladık :) herşeyi ağzına sokan bebe bal kabağına dokunur dokunmaz tiksinti ifadesine büründü sonra dokunmak istemedi. Ben en son ağzına bir parça verdim. Çiğnedi ağzında yuvarladı dilinin ortasına gelince sessiz şekilde öğürdü. Ama bir süre sonra yuttu. Bugün de eline alıp ağzına götürdü. Tadını alınca yüzünü ekşitip geri bıraktı. Doktor senin bebeğin iştahlı değil demişti haklıymış demek ki bakalım süreç nasıl ilerleyecek

hic hatirlamiyorum canim.
serenity16 demlicaykeyfi L lady8 kazen’den uyarı yedim :) buluşmakta mı yasak?
bildirim mi geldi, oyleyse bana da bildirim geldi. Bulusmak yasak degil diye biliyorum ama.

Kızlar pekmezde demir var ama bir ciğerdeki demirin vücutta emilimiyle pekmezdeki demirin emilim mekanizması çok farklı. Pekmezden alacağı demir çok iz miktarlarda o yüzden yoğurtla karıştırmanız çok da bişey farkettirmez. Demiri 9.aydan sonra ben kuzu ciğerini çorbalarına katarak almasını destekleyeceğim. O yüzden pekmeze çok takılmayın bence

Canım ıspanakta da aynı şey geçerli sanırım dimi? Zaten ıspanağın kendi içindeki kalsiyum demir emilimini azaltıyor diye biliyorum o yüzden yoğurtla yedirebilir miyiz.

Birde hamgi pekmez, sende mi dut pekmezi veriyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…