- 20 Ocak 2013
- 4.044
- 9.167
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #78.241
iyi benim yavru 8-9 gündür kabız olmadan iyi dayanmışKendime çok kızdım şimdi. Ne akla hizmetse anne sütündeki su yeter diye düşünmüştüm.
Kargo - serenity16 ilişkilerinde varan298963.
Hepsiexpress geldi, kargosunu verdi, artık imza atıyorsunuz dedi. Buradaki "artık" daha önceki bir diyalogumuzda imza var mı-yok mu konusuna göndermeydi. Sonra da soyadımı gösterdi, "bu sefer tek soyisim yazıyor" dedi. " aa evet bravo, hafızanız kuvvetliymiş dedim", cidden iki soyisimli oldugumu hatırlamasına sasırdım. Sonra adam orada yazmayan soyadımı da söyledi
Ben sanırım kara cuma vakti biraz hesabı şaşırmışım.Zaten şimdi kredi kartından belli oluyor
Tabi burada tek siparişteki parcaları 195812 kerede parça parça gönderen alışveriş sitesinin de rolünü yadsımamak lazım. kargocular bildigin ezberledi. Abla diyenler, soyismi bilenler falan. Korkmaya da basladım ufaktan
Tam 6 bugün canım. Ben vereceğim su ki yazın aşırı sıcak olduğu günlerde de verdim 2 3 kaşık. Su sonuçta tadım sonrası veriyorum ben çok azo suluktan ben de aldım, kullanmaya yani su vermeye baslamalı mıyım acaba ? seninki kaç aylık
Ben kullaniyorum cnm oyle her hangi bir marka yok normal bir cocuk magazasindan aldim. Geceleri giydiriyorum rahat oluyor. Toglari yaziyor zaten onlara bakarak giydirirsin.Kızlar uyku tulumu kullanan var mı aranızda? Ben almak istiyorum tavsiye edeceğiniz bi marka var mı memnun kaldığınız? Hm ninkilere baktım netten ama emin olamadım neye dikkat etmek gerekir bilmiyorum hiç
Teşekkür ederim. Ne bileyim hasta ve çok kötüGeçmiş olsum canım
Sen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor bebiş kız mı erkek mi ?
Senin suçun değil ki canım ..
Benim de 6 tane var ve bende arayıp soramadım ne yaptınız diye imkanım olsa hepsini alırdım ..
Helal olsun :)
Çok haklısın canım , vicdansızlık bu .
Yaptım bu sabah, bayağı çıktı ama hala daha var ama durmuyor. Ağlıyor sürekli. Üstünü yarım saatte değiştirebildim ağlamasından.Kafayı sabit biri tutacak bizimkii de durmadı ama mecbur yaptık
Masallah canim tebrikler.Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah .Evde komposto filan varsa götürün içsin. Hem gazina faydasi olur hem sütüne .Günaydın kızlar. Ben dün hala oldumkardeşimin minnoş bi oğlu oldu :)
Doğumdan sonra neden gaz çıkartılmasını bekliyorlar ya hastanede onun sebebini bilen var mı merak ettim bende öyle bişey bekledik mi hiç hatırlamıyorum acaba sezeryanla ilgili bi durum mu?
Ara ara yaşıyoruz. Sabir sabir sabir .Daha kucukken ayakta dansla emzirdigim oldu .Artik cok yorucu oluyor .Sarki söylüyorum ,ağlarsa birakiyoruz 10 dk sonra yeniden teklif ediyorum .Asla baskı yok ona dikkat etmek lazim.Bebegini meme reddinden döndürmede basarili olanlar, yaptiginiz neler tekrar emmesinde etkili oldu?
Evet vermelisin sindirimi de kolaylastirir canim .Cam sisede alip kaynatiyordum .Bir dr un yazisini okudum kaynatınca mineral degerleri ölüyormuş. Artik kaynatmiyorum .Kızlar 5 ay 8 günlük oğlum, yogurt, muz, havuç veriyorum, su da vermeli miyim?
Masallah yaa .Benimki de hic uyumadi bugun .Yarimsar saat 3 kez filan uyurdu .Kızlar benim oğlan sürekli uyumak istiyor en fazla 1buçuk saat uyanık kalıyor sonra uyut beni ağlamaları başlıyor hele bugün 1 saat uyudu daha yataktan çıkmadan yine başladı uyut beni diye mızırdanıyor niye böyle oldu bugün 3 uyku uyuduk bile bu saate kadar 1er saat.
Yaptım bugün, bayağı çıktı ama bitmedi. En son sürekli ağladığı için bıraktım. Ne kadar sıklıkla yapılabiliyor, bir sınırı var mı?Kafasını sabitleyip hızlıca yapıyorum ben canım. Eğer yapmakta zorlanırsan burun spreyinin içini boşaltıp okyanus suyu veya serum suyu doldurup sprey gibi sıkabilirsin
Duzenli yaparsan rahatlar .Dr bana gunde 3 kere yapabilirsin demisti .Ama aspiratorle gunde 1 kez yapiyorum 2 kez de s .f sıkıyorum. Alisinca aglamiyorlar .Yaptım bugün, bayağı çıktı ama bitmedi. En son sürekli ağladığı için bıraktım. Ne kadar sıklıkla yapılabiliyor, bir sınırı var mı?
Ben babasına az demedim gidelim bir yerlere diye ama şimdi çocukla nedense buraya yapısık hissediyorumBiz bir sekilde iyi kotu goturuyoruz. Kendi adima konusayim cocugum icin endiseleniyorum acikcasi.
gün kurusunu da ezip mi yediriyorsun peki? yoksa sadece suyunu falan mı içiyor?Kabız olmadıysa çok sorun yaratmamıştır canım üzülme. Zaten katı ek gıdadan sonra su versen de kabız oluyor :) ben kabız olunca hemen buharda yada suda gün kurusu haşlıyorum, burdan arkadaşlar önermişti, hemen akşamına çözüyor
biz ona da çıkmıyoruz eşim sagolsun, pek evcimen. o yüzden internete devam. Ama şu hastalık sezonu geçsin , alıcam oğlumu gezicem, bütün avm'ler , açık alanlar bizim olacak :)Ahh ah, bekarken benimde öyleydi :) ipekyol, mango, zara alışverişimi getirmekten yurtiçi kargonun kargocusuyla kanka olmuştuk :) artık beni aramadan komşuya bırakıyordu.. ah bekarlık ahh.
Şimdi dışarı çıkmaya bahane olsun diye internet alışverişlerini azalttım. Şükür e bebek açıldı ikeaya. Her hafta bi gün muhakkak anatoliumdayız :)
Benimki küçük daha ama hem buradaki diger arkadaslar da verdiklerini söylediği hem de madem ek gıda veriyorum o zaman su da lazım diye düşünüp vereceğim artık ...Tam 6 bugün canım. Ben vereceğim su ki yazın aşırı sıcak olduğu günlerde de verdim 2 3 kaşık. Su sonuçta tadım sonrası veriyorum ben çok az
Bizde şu an sadece plastik şişede var, kaynatmadan güvenemem sanırım. Mineral meselesi ilgincmiş. Sagol canım.Masallah canim tebrikler.Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah .Evde komposto filan varsa götürün içsin. Hem gazina faydasi olur hem sütüne .
Ara ara yaşıyoruz. Sabir sabir sabir .Daha kucukken ayakta dansla emzirdigim oldu .Artik cok yorucu oluyor .Sarki söylüyorum ,ağlarsa birakiyoruz 10 dk sonra yeniden teklif ediyorum .Asla baskı yok ona dikkat etmek lazim.
Evet vermelisin sindirimi de kolaylastirir canim .Cam sisede alip kaynatiyordum .Bir dr un yazisini okudum kaynatınca mineral degerleri ölüyormuş. Artik kaynatmiyorum .
Masallah yaa .Benimki de hic uyumadi bugun .Yarimsar saat 3 kez filan uyurdu .
İyiyim canım bu hamileligim biraz daha değişik geçiyor sıfır bulantı sıfır aşerme ne ağrım ne sızım var çok şükür bazen unutuyorum hamile olduğumu :)) cinsiyet şimdilik kesin değil doktor bi tahminde bulundu erkek dedi artık hayırlısı neyse o olsun
Bana senelerce kendiliğinden hamile kalamazsın dediler. Tek tüpüm tıkalı. polikistik over hastasıyım. Ayrıca haşimato hastasıyım. bebeğimi emziryorum. Diğer etmenler ve de süt korur diye düşüyordum. Ama Allah büyük.. Doktorlar kendiğinden hamile kalamazsın dediler dediler. 2. kez kendiliğimden hamile kaldım. Kısmet işte. Dünden beri çatışıyorum kendimle. Sabaha kadar uyumadım. Çocuklarıma sarıldım durdum. Eşim de çok taraftar değil. Hakkımızda hayırlısı...
gün kurusunu da ezip mi yediriyorsun peki? yoksa sadece suyunu falan mı içiyor?
Kısaltmadan anlamadım, burna şırınga ile hızlıca sıkılandan mı bahsediyorsun? Aspiratörün alamayacağı kadar çok akıyor burnu. Normalde 2 burna da damla damlatıp sonra aspiratörle çekerdim ama şuan öyle olacak gibi değil.Duzenli yaparsan rahatlar .Dr bana gunde 3 kere yapabilirsin demisti .Ama aspiratorle gunde 1 kez yapiyorum 2 kez de s .f sıkıyorum. Alisinca aglamiyorlar .
biz ona da çıkmıyoruz eşim sagolsun, pek evcimen. o yüzden internete devam. Ama şu hastalık sezonu geçsin , alıcam oğlumu gezicem, bütün avm'ler , açık alanlar bizim olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?