2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

iyi benim yavru 8-9 gündür kabız olmadan iyi dayanmış Kendime çok kızdım şimdi. Ne akla hizmetse anne sütündeki su yeter diye düşünmüştüm.

Kabız olmadıysa çok sorun yaratmamıştır canım üzülme. Zaten katı ek gıdadan sonra su versen de kabız oluyor :) ben kabız olunca hemen buharda yada suda gün kurusu haşlıyorum, burdan arkadaşlar önermişti, hemen akşamına çözüyor

Ahh ah, bekarken benimde öyleydi :) ipekyol, mango, zara alışverişimi getirmekten yurtiçi kargonun kargocusuyla kanka olmuştuk :) artık beni aramadan komşuya bırakıyordu.. ah bekarlık ahh.

Şimdi dışarı çıkmaya bahane olsun diye internet alışverişlerini azalttım. Şükür e bebek açıldı ikeaya. Her hafta bi gün muhakkak anatoliumdayız :)

Kızlar uyku tulumu kullanan var mı aranızda? Ben almak istiyorum tavsiye edeceğiniz bi marka var mı memnun kaldığınız? Hm ninkilere baktım netten ama emin olamadım neye dikkat etmek gerekir bilmiyorum hiç
Ben kullaniyorum cnm oyle her hangi bir marka yok normal bir cocuk magazasindan aldim. Geceleri giydiriyorum rahat oluyor. Toglari yaziyor zaten onlara bakarak giydirirsin.

Kizlar bebislerinize masallah .Uyurken kisa da olsa kendinize zaman ayirabiliyorsunuz .Ben en son kendime zaman ayirabildigimde hamileydim .O zaman prenses gibi hissediyordum kendimi .
Simdi oğlum uyumuyor .Uyuyunca yani basında oturuyorum .Kalkmazsam yarim saat uyuyor .Kalkarsam odadan çıktığım an uyaniyor .Uyanikken kucagimda oldugu icin uyurken de yaninda bekledigim icin hic bir is yapamiyorum .
Kokuma mi alıştı diye düşünüyordum ama oyle degil. Uykusu cok hassas cit ciksa gozu açılıyor ve desteksiz dalamiyor .Bu yarim saat icinde 2 3 kez uyandığı oluyor .Bazen pispisla bazen yatarak emzirerek o yarim saati tamamliyor .Uyku arkadasi da var ama pek ise yaramiyor .
Bugun hic gunduz uykusuna yatmadi mesela .Uyku araliklarina cok dikkat ediyorum .Uyku rutinimiz hep var .Ama olmadi mi olmuyor .

Teşekkür ederim. Ne bileyim hasta ve çok kötü

Masallah canim tebrikler.Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah .Evde komposto filan varsa götürün içsin. Hem gazina faydasi olur hem sütüne .
Bebegini meme reddinden döndürmede basarili olanlar, yaptiginiz neler tekrar emmesinde etkili oldu?
Ara ara yaşıyoruz. Sabir sabir sabir .Daha kucukken ayakta dansla emzirdigim oldu .Artik cok yorucu oluyor .Sarki söylüyorum ,ağlarsa birakiyoruz 10 dk sonra yeniden teklif ediyorum .Asla baskı yok ona dikkat etmek lazim.
Kızlar 5 ay 8 günlük oğlum, yogurt, muz, havuç veriyorum, su da vermeli miyim?
Evet vermelisin sindirimi de kolaylastirir canim .Cam sisede alip kaynatiyordum .Bir dr un yazisini okudum kaynatınca mineral degerleri ölüyormuş. Artik kaynatmiyorum .
Masallah yaa .Benimki de hic uyumadi bugun .Yarimsar saat 3 kez filan uyurdu .

Kafasını sabitleyip hızlıca yapıyorum ben canım. Eğer yapmakta zorlanırsan burun spreyinin içini boşaltıp okyanus suyu veya serum suyu doldurup sprey gibi sıkabilirsin
Yaptım bugün, bayağı çıktı ama bitmedi. En son sürekli ağladığı için bıraktım. Ne kadar sıklıkla yapılabiliyor, bir sınırı var mı?

Yaptım bugün, bayağı çıktı ama bitmedi. En son sürekli ağladığı için bıraktım. Ne kadar sıklıkla yapılabiliyor, bir sınırı var mı?
Duzenli yaparsan rahatlar .Dr bana gunde 3 kere yapabilirsin demisti .Ama aspiratorle gunde 1 kez yapiyorum 2 kez de s .f sıkıyorum. Alisinca aglamiyorlar .

gün kurusunu da ezip mi yediriyorsun peki? yoksa sadece suyunu falan mı içiyor?

biz ona da çıkmıyoruz eşim sagolsun, pek evcimen. o yüzden internete devam. Ama şu hastalık sezonu geçsin , alıcam oğlumu gezicem, bütün avm'ler , açık alanlar bizim olacak :)

Tam 6 bugün canım. Ben vereceğim su ki yazın aşırı sıcak olduğu günlerde de verdim 2 3 kaşık. Su sonuçta tadım sonrası veriyorum ben çok az
Benimki küçük daha ama hem buradaki diger arkadaslar da verdiklerini söylediği hem de madem ek gıda veriyorum o zaman su da lazım diye düşünüp vereceğim artık ...

Bizde şu an sadece plastik şişede var, kaynatmadan güvenemem sanırım. Mineral meselesi ilgincmiş. Sagol canım.

Ne güzel maşallah ağrının olmaması Allah’ın bir lutfu kolaylaştırması , kız erkek farketmez tabi ama 1 kızın vardı yanılmıyorsam 1 de erkek fena olmaz :) Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin .

Çok benzer rahatsızlıklarımız varmış ama ben korunmasız deneyemiyorum çünkü 1 kere gebe kalınca vucüt öğreniyormuş hamile kalmayı , inşallah en doğru kararı verirsiniz ..

Duzenli yaparsan rahatlar .Dr bana gunde 3 kere yapabilirsin demisti .Ama aspiratorle gunde 1 kez yapiyorum 2 kez de s .f sıkıyorum. Alisinca aglamiyorlar .
Kısaltmadan anlamadım, burna şırınga ile hızlıca sıkılandan mı bahsediyorsun? Aspiratörün alamayacağı kadar çok akıyor burnu. Normalde 2 burna da damla damlatıp sonra aspiratörle çekerdim ama şuan öyle olacak gibi değil.

biz ona da çıkmıyoruz eşim sagolsun, pek evcimen. o yüzden internete devam. Ama şu hastalık sezonu geçsin , alıcam oğlumu gezicem, bütün avm'ler , açık alanlar bizim olacak :)

Büyüsünlerde yazın demlicaykeyfi ni de alıp ahlatlıbele, eymire falan gidelim, ev kuşu babaları da almayalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…