2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızım annemlerde çok yabancılık yaptı. Normalde kalabalığa girince önce etrafı izler biraz inceler sonra coşardı. Şimdi birden kalabalığa düştü diye ağlıyo kimseye gitmiyor halbuki teyzeleri dört gözle bekliyorlardı. Gece uyurken kucağımdan hiç inmedi bu gecede hep inleyerek uyudu sanırım rüya görüyordu. Böyle yapacağını bilsem hiç gelmezdim.

sağol canım.. İnşallah fazla sürmez... Sizde de yumurta alerjisi var mı ? Laktoz muydu alerji sebebiniz
Laktoz intoleransı var. Kanda muza hafif alerji çıktı ama ben hala süt ürünlerini deneyerek vereceğim çünkü alerjisi olduğunu düşünüyorum.

Yoğurt mukusu geri getirdi. Ya laktoz intoleransı olduğu için yoğurdu kaldıramıyor bünyesi ya da alerji. Laktoz intoleransı geçene kadar vermeyi düşünmüyorum, geçtikten sonra tekrar deneyeceğim artık. 5 dk uyuyup ağlıyor, 5 dk uyuyup ağlıyor. Eskiden en azından yarım saat 1 saat uyurdu.

biz de yazabilir miyiz :)
Mesela eşine sorsan, bize Belek tarafında otel önerebilir mi? Temiz ve yiyeceği, denizi güzel ama ucuz (biliyorum öyle bir yer yok da )
Emzirmeyi kesmeden önce süt sagarsan belki birkaç gun ara verebilirsin, neticede senin saglıgın tüm aile için önemli ve diş iltihabı vucudun baska yerlerine de yayılabilir canım, Allah korusun. Ama arayı çok açmamak lazım sanırım, sonra da bebek memeden sogursa üzülürsün...

Ben su anda sadece yogurt veriyorum , kakasında sadece emdiği zamana göre hiç bir değişiklik yok yani sıvı, sarımtırak ve mukus yok canım

Hangi ildesin bilmiyorum ama Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği günlük süt alıyorum ben.

Çok tatlı anlatmışsın internette izlediğimiz ikiz videoları gibi citlerden bende almak istiyorum oyuncaklar dağılmasın diye ama baya pahalı, letgoda olabilir bakmak istersen .

Evet canım aynen benim oğluşda öyleydi, iyice algıları açıldı

biz de yazabilir miyiz :)
Mesela eşine sorsan, bize Belek tarafında otel önerebilir mi? Temiz ve yiyeceği, denizi güzel ama ucuz (biliyorum öyle bir yer yok da ) Side tarafları daha uygun sanırım, oralardan da olabilir.

Yaa bende beleği çok seviyorum ama pahalı :) sideyi de hiç sevmiyorum. Geriye kemer kalıyor :)

Mothercare marka alıştırma bardağı kullanan var mı arkadaşlar. Avm de tesadüfen gördüm 45 ten 20 tl ye düşmüş ama emin olamadım. Hala almadım da :)

Olur canım olur benimki annemlerle günde 1 kere kameralı görüşüyor sadece onun dışında tv açmıyorum telefon göstermiyorum ama o teli kendi telsizini bide beyaz kumanda var onları gördü mü vermedim mi deliriyor ve saklasam da unutmuyor demekki sürekli maruz kalsa ne yapcak kimbilir???

shealemon canım doktorlar çok haklı bende mesleki olarak bakterilerin yapısını hayvandan insana geçen hastalıkları ve geçme yollarını öğrendikten sonra sokak sütüne karşıyım. Hele makinalarla sağım yapmaya başladılar ve çoğu makinanın içini düZenli temizleyip sterilize etmiyor yeterli derecede ki içinde süt kalıntısı olan bir borudaki mikrobu siz düşünün. Ve malesef küçük çapta havyancılık yaygın oldupu için ve genelde ineklerde mastitis olduğu için antibiyotik kullanımı çok yaygın ve ineğin antibiyotiği tamamen atması 20 gün nerdeyse. Sizce havyan sahipleri antibiyotikli diye 20 gün süt satmaz mı?? En azından büyük firmalar süt alırken kendi standartları ve devletin zorunlu tuttuğu antibiyotik inceleme soğuk zinciri sağlama gibi koşullara uymakla yükümlüler ve genelde uyuyorlar gördüğüm. Onlardan pastörize (76derecede çok kısa saniyelerde tutup ani 4 dereceye indirme) edilmiş almak çok daha güvenilir geliyor. Kendiniz için de bebeklerimiz için de. Tabi tercih meselesi ama evde sizin bir sütteki bakterileri tamamen öldürmeniz için makalelerde deneyle kanıtlanmış en az 30 dak kaynatmanız gerekiyor ki ı zaman da besin değeri çok etkilenir.

Evet canım aynen benim oğluşda öyleydi, iyice algıları açıldı
üç yasında oglu olan okul öncesi öğretmeni arkadasım bugün dedi ki oğlan çocukları bebekken sakin oluyor, büyüyünce anne olduğunu anlıyorsun asıl, yoruluyorsun... O sırada oğlu koridor halısını kaldırıyormuş yerden, ona sesleniyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…