- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #78.001
Laktoz intoleransı var. Kanda muza hafif alerji çıktı ama ben hala süt ürünlerini deneyerek vereceğim çünkü alerjisi olduğunu düşünüyorum.sağol canım.. İnşallah fazla sürmez... Sizde de yumurta alerjisi var mı ? Laktoz muydu alerji sebebiniz
Mukus olması alerji olabilir diyorlar. Bir doktora sor istersen.bizim her kaka mukuslu ek gıdaya başladığımızdan beri gazdan ve bağırsakları alışmaya çalışıyor sanırım diye düşünüyorum
Teşekkür ederim.Ben sadece yoğurt verdiğim dönemde kakası aynı anne sütü aldığı zamanki gibiydi ben sebze puresine geçtikten sonra biraz katı oldu.
bizim hep vardı canım mukus ek gıdayla biraz artı sadece. doktor normal olabilir demiştiMukus olması alerji olabilir diyorlar. Bir doktora sor istersen.
Anladım. Benimki ek gıda ile geçmeye başlamıştı, tabi ben de diyet yapıyorum.bizim hep vardı canım mukus ek gıdayla biraz artı sadece. doktor normal olabilir demişti
biz de yazabilir miyiz :)
Mesela eşine sorsan, bize Belek tarafında otel önerebilir mi? Temiz ve yiyeceği, denizi güzel ama ucuz (biliyorum öyle bir yer yok da)
Emzirmeyi kesmeden önce süt sagarsan belki birkaç gun ara verebilirsin, neticede senin saglıgın tüm aile için önemli ve diş iltihabı vucudun baska yerlerine de yayılabilir canım, Allah korusun. Ama arayı çok açmamak lazım sanırım, sonra da bebek memeden sogursa üzülürsün...Kızım uyuyor eşim uyuyor ben uyuyamıyorum sebep dişne çektim allahım yaa.. Geçen hafta doktorun verdiği antibiyotikte bitti ağrı tekrar başladı şişlik azaldı biraz. Ama geçmedi. Emzirirken kullanabileceğim neredeyse tüm antibiyotikleri tükettim sanırım çünkü geçen sefer zor yazdı ilacı ve tam etki etmez iğne kullanman gerekiyor aslında demişti. Şİmdi ben doktorun dediği gibi ağrımın geçmesi için emzirmeyi kesip güçlü bi antibiyotik mi kullanmalıyım çünkü başka çare yok gibi demişti normal bi ağrıda değil ki insanın kafasını duvarlara vurası geliyor yok mu bi çözümü başına gelen etrafından duyan yol gösterin bana kızlar
Ben su anda sadece yogurt veriyorum , kakasında sadece emdiği zamana göre hiç bir değişiklik yok yani sıvı, sarımtırak ve mukus yok canımEk gıdaya geçip yoğurt yediren arkadaşlara bir sorum var. Alerji testinde alerjisi yok çıktığı için 2 gündür yoğurt deniyorum ama ilk gün yanında alerjisi olmadığına emin olduğum tatlı patatesten de yedirmiştim o yüzden kakasından emin olmamıştım mukus vs. Bugün sadece yoğurt yedirdim, kakasında az az mukus var gibi geldi ama eşime göre bana öyle geliyormuş, önyargılı olduğum için. Bir de kakası sıvıydı, yani sadece anne sütü aldığında olduğu gibi gürültülü de yaptı, katı da değil gayet sıvı bir kaka. Eşime göre yoğurt katı bir şey olmadığı için tuvaleti öyle. Sadece yoğurt yedirince sizinkilerin kakası nasıldı? Benim için gerçekten önemli bir konu bu, zira alerjisi varsa diyeti bozmamam ve çocuğa vermemem gerekiyor ama eşime kalırsa çocukta kızarıklık çıkana ya da kakada kan görene kadar inanmaz. Ben de mukus var mı diye bakıyorum, yarın da bakacağım ama kafama takıldı.
Hangi ildesin bilmiyorum ama Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği günlük süt alıyorum ben.Günaydın kızlar.. yoğurt için sütü nereden alıyorsunuz milyon dolarlık soru biliyorum ama gene de merak ettim. Bizim doktor “evde inek yetiştirmen lazım” eheheheh diye süper ötesi komik ve mantıklı bi cevap verdi. Neymiş kapı sütü şarbonlu olabilirmiş pastörize çiftlik sütleri antibiyotikliymiş kutu sütünü at gitsinmiş zaten. Tanıdığınızdan doğal güvenilir süt bul diyor oldu canım şehir hayatında nereden bulacağız kendimize yemek hazırlayacak vakit Yokken üstelik. Sizlerin çözüm önerisi ne ?
Teşekkür ederim cevap için :) benimkinin mukus olmaya başladı tekrarBen su anda sadece yogurt veriyorum , kakasında sadece emdiği zamana göre hiç bir değişiklik yok yani sıvı, sarımtırak ve mukus yok canım
Selam kızlar çok sayfa birikmiş okuyamadım umarım herkes iyidir. Benim öksüren kızımda antibiyotiğe başladıkbir yandan da dişi çıktı zavallının aynı zamana denk geldi.
Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum. Şu oyun alanı çitlerinden almayı düşünen var mı? Salonda yere battaniye serdim üzerinde oyuncakları takılıyorlardı ama emekleme olayı biraz işleri zorlaştırdı. Biri uzaklaşınca alıp geri koyuyorum ama bu arada diğeri uzaklaşmış onu alınca diğeri gidiyor ...şimdi yavaşlar hala sorun yok ama bir ay sonra ciddi sıkıntı olacak sanki ama çok pahalı geldi bana şu çitler kararsız kaldım.
Bizimki daha ufak ya burada yazdıklarınızı bir süre sonra biz de yasıyoruz. Bizim de 2-3 gündür ufak ufak huysuzlanmaya basladı. Eskiden elinden birşey alıp saklayınca anında unutuyordu, şimdi bağırarak geri çağırıyor.
biz de yazabilir miyiz :)
Mesela eşine sorsan, bize Belek tarafında otel önerebilir mi? Temiz ve yiyeceği, denizi güzel ama ucuz (biliyorum öyle bir yer yok da) Side tarafları daha uygun sanırım, oralardan da olabilir.
Olur canım olur benimki10 dk bile kurtarıcı oluyor ya tükendim gerçekten. Çekiştirebilecegi her şeyi kaldırıp almayi düşünüyorum. Az az koyarım çok yorulduğumda. Bu atak bittiğinden beri aşırı kuduruk bişey oldu. Elinden bişey alınca geri verene kadar ağlıyor kandiramiyorum böyle bebek olur mu Allah askina
üç yasında oglu olan okul öncesi öğretmeni arkadasım bugün dedi ki oğlan çocukları bebekken sakin oluyor, büyüyünce anne olduğunu anlıyorsun asıl, yoruluyorsun... O sırada oğlu koridor halısını kaldırıyormuş yerden, ona sesleniyordu.Evet canım aynen benim oğluşda öyleydi, iyice algıları açıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?