2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet cnm o renkler arasına bol bol kirli çamaşırlar da eklendi :) önlük takıyorum peçete koyuyorum ama yok, hiç batmazsa kolu batıyor vallahi çamaşır yıka, as, topla, ütüle. Hiç derdimiz yokmuş gibi

Bugün 6 ay aşılarımızı olduk. Kuzum biraz durgunlaştı mızırdanıyorda sabahtan beri doğru düzgün gülmedi. Bu ay 1 kilo kadar almışız boyumuzda 3 cm kadar uzamış. 5.ay kontrolü doktorda yapıldığı için tam emin değilim farklı tartılarda ölçüldü en son 4.ayda gitmiştik asmye. Şu an kilosu 7.850 gr boyu 67 cm yeterli güzel toparladı dedi ilk aylar hep az kilo alıyordu.
Bu arada ebeye sormayı unuttum kızlar 6.ay aşılarında ateş vs olursa duş aldırabiliyor muyuz? 4.ayda aşı ateş yapmıştı bizde korkuyorum şimdi.

Maşallah tombik yanağa canım kilo boy aynı nerdeyse aşi bizde ateş yaptı en çok da huzursuzluk

Aynı bizimki yüzüstünden sırtüstü ne dönüyordu artık dönmüyor :)
Bende bunu merak ediyorum şimdi tadımlarda gaz ishal yada kabız olunca bırakıcaz mı tadımı yoksa onlar normalde vücudunda bişey çıkarsa mı bırakıcaz
Kizlar baldan anne nin oğlu gergedan virüsüne yakalanmis
Görünce cok üzüldüm ve kendi adima korktum. Hadi avm ye gitmedik diyelim .Peki karşılaştığımız insanlar ,evime davetsiz gelenler nolacak
hem burda bi arkadaş yazmıştı domuz gribi diye ondan korktum bide baldan anneyi gördüm uzuunn bi süre dışarıya çıkmamaya karar verdim hatta eşime dedim hasta birine sakın yaklaşma diye Allah korusun yavrularımızı

Ben her gün onlarca kişiyle temas halindeyim inşallah bişey bulaşmadan atlatiriz bebeklik donemlerini

Hala alip yaptırmadım .Fiyatlar mi düştü yoksa sen mi ballisin :)) ?
Düsmus canm fiyati. Biz verdigimzle kaldk:)
Kızlar sidefer demir ilacını kullanan var mı??

4-10yaş çocuklar için 1ml diyo e biz nasıl kullanıcaz? Doktor bişey demedi?
Canm ben kullaniyorum kendim aldm saglk ocaginin verdigini vermek istemeyip aldm. Kilo basina 1damla veriliomus. Ama son gunlerde bikac yerde biraz agir bir demir ilaci oldugunu duyunca kilosundan az damla vermeye basladm acikcasi

Kızlar bu arada sırt kaslarıma kremplar giriyor ufaktan bir haftadır en son böyle olduğunda feci tutulup 1 ay hareket edememiştim ve fizik tedaviye gidip anca iyileşmiştim. Oğluş da kucaktan inmiyor ağır. Eşime dedim ki kucakta uyuduğu için sırtım toparlayana kadar eve gelince sen uyut. Tmm dedi ama dün anneannemdeydim ve mutfaktaydım hep iyice ağrıdı sırtım emzrdim verdim uyutsun diye. 2 dakkada bir geliyor emzirdin mi emzirdin mi durmuyor falan sinirle kalktım aldım çocuğu geldim odaya gayette uyudu 15 dakikada. Bende yattım ve bana hakaret etti çocuğu ondan alırken çok sinirlendim. Bugün de geldi bende kapattım kapıyı girdim odaya yattım. Yemek de hazırlamadım. Hem çocuğa baksın hem yemek yesin hem uyutsun hem duş alsın bakalım ne yapcak. Görcezz

Cevabını bulursan beni de etiketler misin?

oy oy oy çok sert. Ne güzeldiniz yav pastalara üflemeler filan, nazar mı değdi?
Bu kocaların hepsi aynı canım, erkek milleti işte her şeyi anneler yapsın, biz trip atınca da "yapıyormuş ya" olur. Biz sürekli yapıyoruz hiç sızlanmıyoruz. İnşallah öpüşür barışırsınız, ama biraz da o baksın :)

Belki de yapmaz. Benimki de 4.ay da ateş yaptı ama 6.ay da yapmadı. üstünü çok sıkı giydirmezsin çok örtmezsin, gece sürekli kontrol edersin. 38 i koltuk altından görürsen calpol verirsin 1 çay kaşığı. Merak etme yapmayacaktır belki de.

Barışmasına barışırız da baksın bakalım bugün nasılmış. Nırmalde gelir 1 saat wc duş gece 20 dak diş fırçalar. Yapsın bakalım bunları şimdi. Ben haftada 1 yukanabiliyorum be kaşlarım olmuş orman. Daha yemek ısıtıp yicek yiyemedi koridorlarda oğluşla geziniyor oturmak istemiyor çünkü:) duşa da giremedi kaşınıyordur duş alamadım diye şimdi.:)

şu konuda sıkıntı yaşayan yok mu acaba? Mesajım gerilerde kaldı da görünmez şimdi.

Geçmiş olsun canım. Yine bi doktora görün istersen daha da ilerleyip zorlamasın iyice seni.
Bu erkeklere de noluyor anlamıyorum. İşten 5.30da geliyor zaten akşama kadar çocukla yalnızım evde. Bi de yorgunum işten geldim lafları? Sanki ben evde yatıyorum akşama kadar!? Duşa giremedim kaç gündür resmen! Bi de uyudu kalktı akşam beyfendi çocuğu yatak odada oyaladım oynaştık 45dk. Uyandırdım sonra mutfakta az bi işim vardı daha kucağına aldığı ilk dakikada ya oğlum şöyle dönme böyle yapma deyip duruyor. Ya git yatağa yatırıp oynat kucakta gezdirip kızıp durma çocuğu dedim. Vay efendim neden yükseliyormuşum sanki ben hiç kızmıyormuşum çocuğa sanki ilk defa mı yapıyormuş böyle bilmem ne..bıraktım mutfaktaki işimi yapmıyorum kalsın kendim yaparım yarın ver çocuğu dedim altını değiştirdim emzirmeye başladım ışığı kapatıp. Çıktı gitti odadan. .? 2dk ilgileneceksin çocuğa kızıyorsun, böyle yapacaksan yapma hiç bişey dedim.
Bu erkeklerin durmuyor lafına da gıcık oluyorum. Bi onu ezberlemişler?! Durmuyo seni istiyor durmuyor karnı mı aç bi emzir durmuyo uykusu mu geldi?? Sanki sadece bizim çocuğumuz.

Ben de 0,5ml verdim. Kağıdında 4-10yaş 1ml diyor ben de 1ml versem ağır gelirse diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…