2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evde olmak her halükarda artı ama en azından gözün arkada kalmıyor, bu da çok iyi kardeş kıskançlıkları oluyor mu büyük çocukların kaç yaşındaydı cnm

Benm kizimada catalla ezerwk verdk oylece ckti havuc bikac kisiden daha duydum boyle olmus neden acaba

En azindan gozun arkada gitmiyorsun ,bebegin güvenli bir yerde .Insallah zamanla alışırsın canim .

Evde olmak her halükarda artı ama en azından gözün arkada kalmıyor, bu da çok iyi kardeş kıskançlıkları oluyor mu büyük çocukların kaç yaşındaydı cnm

Saolun kızlar.... gerçekten gözüm arkada kalmıyo... bazen hiç aramıyorum bile

14 yaşında 4 yaşında 2 oğlum var... kızımda 6.5 aylık.... küçük oğluşumda saolsun hiç kıskanma olmadı.... aksine çok seviyor... güldürüyor oynatıyor kızımda öyle abisini seyredip seyredip kahkahalar atıyor...

@nevesta81 bugun senin de ilk is gunundu demi ?
Allah kolaylik versin .Hemen adapte olursunuz insallah yeni duzeninize .
Canm wen başlicakmsn ise. Ben suan izinliyim izin rapor goturuyorum smdlk. Ocak itibariyle 20gun daha iznim oldu. E 18gunde 2018den kalan var bakalm gittigi yere kadar:)

Gaz hic bitmeyecek herhalde ki. Simdi de ek gidadan dolayi kabizlik+gaz ceker olduk.
Ya nerede terslik var cidden anlamiyorum, eskiden bence cocuk buyutmek kolaymis agzimiza ne buluyorlarsa tikiyorlarmis, bizde hic mi gaz olmuyordu arkadas yaa
6 aydir

Uzuuun bir aradan sonra merhaba kızlar...

Bugün itibariyle işe başladım... kızımın kv ye bıraktım küçük oğlumla birlikte ikisine de bakıyor saolsun....
Hoşgeldin cnm, şanslısın kv bakiyor. Uzun aradan sonra iş hayatına tekrar başladın nasıl geçti ilk günün?

Canm wen başlicakmsn ise. Ben suan izinliyim izin rapor goturuyorum smdlk. Ocak itibariyle 20gun daha iznim oldu. E 18gunde 2018den kalan var bakalm gittigi yere kadar:)
Son maasimi ağustosta aldim .Eylulde başlayacağım insallah. Ben ucretsize cikmasaydim raporluyken aktif çalışıyor gibi gorunecektim .Ve yerime ogretmen vermeyeceklerdi .O zaman da öğrencilerimin hakkina girmis olacaktım .
Tek maasla cok zorlanıyoruz ama bir sekilde ilerliyor süreç.
Evet ya tadim gazz tadım kabiz ...Yedirecek bir sey kalmadi .Bence onceden gaz filan yoktu. Degilse anneler nasil ev isi yapip o kadar cocuga bakcakti mEmzir uyut yatir hopp sabah oldu .

Metal süzgecin varsa onunla da yapabilirsin

Ben de haftaya geçicem inşallah :) evde kullandığım hazır suyu kaynatıp vermeyi planlıyorum. Mama suyunu o şekilde hazırladığım için hazırda oluyor onu kullanırım bir müddet

izin konusunda en guzelini yapmişsin, herkes senin gibi kimseyi madur etmemeyi duşunse ne guzel olurdu.

Valla hem de bize yedirmek icin 5-6 ay bile beklemiyorlarmis bugun tuketti artik beni zaten yalnizim

Kabak mevsimi olmadığı için vermemek daha iyi değil mi.Ben mevsiminde sebze ve meyve vermeye ozen gösteriyorum

izin konusunda en guzelini yapmişsin, herkes senin gibi kimseyi madur etmemeyi duşunse ne guzel olurdu.

Valla hem de bize yedirmek icin 5-6 ay bile beklemiyorlarmis bugun tuketti artik beni zaten yalnizim
Ben de yalnızım .1 saattir memede bi uyuyor bi uyanip oyun yapiyor.
Yalniz minik bebeği görünce şaşkına döndü .Bir bana bakıyor bir bebege. Oyuncak sandi herhalde

Ben de yalnızım .1 saattir memede bi uyuyor bi uyanip oyun yapiyor.
Yalniz minik bebeği görünce şaşkına döndü .Bir bana bakıyor bir bebege. Oyuncak sandi herhalde
Buyudugunu fark etmişsindir, malum biz cok iyi anlayamiyoruz buyuduklerini.

Ayy odadan çiktigimda aglardi, bugun level atladi, kucaktan birakir birakmaz buzuyor dudagini. Zaten babasi yine yeniden hasta diye kac gundur baska odada oturuyor. Rekora kosuyor esim, cok kizginim ya bu 3.hasta oluşu. Yalniz olmasam bu kadar kizmazdim. Hic nefes alamayinca zaten evden de cikmayinca artik bunalma konusunda zirvedeyim.

Ama yaz gelsin havalar isinsin bebeler buyusun, insallah daha eve girmeyecegim.

Canım eşinin sana yardımcı olması gerelşyor ama 12de uyuyor diye bişey yok ki. Hiç mi izin günü yok o gün sen uyu 7-8 saat sadece emzirmek için kalk onun dışında gerekirse bi gecede eşin hoplasın zıplasın idare etsin. Benim eşim haftasonları 3-4 saat bakıyor ben uyuyorum. Sonra ben alıyorum o uyuyor kahvaltı yapmamız 2 falan oluyor ama benimde dinlenmem lazım bunun farkında. Dünde tatildi mesela sabah 8de kızım kalktı dürttüm karnı tok biraz bak gece çok uyandı dedim 11e kadar bakmış uyutamayınca bana geldi. Ben kalktm emzirdim uyuttum o sırada eşim yattı 2ye kadarda o uyudu. Bence sizde eşinle buna benzer paylaşımlar yapın. Ben olmadan durmaz uyumaz vs diye düşünme canm farzet ki çalışıyorsun o zamanda mecbur ayrı kalıcaktınız
Hem bebekle babasının ilişkiside güçlenir alışırlar birbirleribe.
Bende pırasa aldım nasıl yedirsem diye düşünüyordm :) minik minik mi doğradın pırasaları normal yemek gibi mi pişirdin
Yaa kıyamam :) geçer Canım sizinde bazı bebeklerin gazı 6.ayda bitiyormş sizde yakında rahat edersiniz
Ataktan bu yalniz kalmak istememeleri bizimde aynı. Oyun halısında oynarken bile gözü bende. Ayağa kalktığm an mızırdanıyot.

bu ataklar bizi yedi bitirdi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…