2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gerçekten yapılanlar çok ayıp, ben olsam bende çok bozulurdum. Kız kardeşin ayrı bi dünya, baban da böyle bi kararı iletmek için yanlış zamanı seçmiş, senin ve oğlunun olduğu zamanı mı bulmuşlar..

Kardeşin içinde bulunduğu durumun, nişanlısının vs ne kkadar rezil bi durumda olduğunun farkında ama kurtulamıyor da belliki ve seni de aşağı çekmek için otu b.ku sana bağlamış. İşsiz bi adamla, babamın desteği ve kendi çalışmasıyla evlenecek kadar yoklukta hissediyor kendini yazık.. Ben senin yerinde olsam düğününe 1-2 gün önce gider, takımı takar dönerdim. Adam olana çok bile. Annem babam gel derse de içimdekileri dökerdim.

ben oyle kurmusum kafamda canim o sidefermis. once onu sonra meyveyi verin dedi.

sizi konuda yeni yeni goruyorum ama bu kis bu 3.ye hasta olusu ve diger 2sinde yasananlarin detaylarini arkadaslar biliyor. Dolayisiyla hasta olmamak icin ugrasmali, hasta olmak icin degil. Bu sebepten de hakliyim.

6. ay aşımızı olduk bugün, 6.5 aylığız nerdeyse ama yeni olduk :) Türkiye'deki gibi 4 tane değil ama, 1 tane bacaktan iğne, 1 tane ağızdan damla. Ateş yapar dedi hemşire, bakalım nöbetteyim 2 gün artık. Bu soğukta nasıl giydireceğim ateşi çıkmasın diye onu da düşünüyorum. Ateşi çıkmasın derken hasta edersem diye korkuyorum.

Geçmiş olsun cnm sen yurt dışındaydın dimi, bizimki de bu hafta içi olacak altı bucuk aylıkken ikinci ay aşısında srkmıltı aşı tarihleri , umarım kolay atlatırsınız

haklisin canim. Tabi ki insan disarda yasadigi sorunlari ailesi ile atlatmak ister, ailesiyle stres atmak ister. Tabi ki es ailesiyle bir noktada mesafe koymak veya soguk hissetmek daha kolay ama kendi ailene daha zor.
ama işte insanlari secemiyoruz degistiremiyoruz maalesef. Etrafimizdakilerle imtihan oluyoruz bir sekilde

buarada sen de yazar misin hocanin ek gida konusunda dediklerini, ya keske izin alip kaydetseydim, hicbir sey kalmiyor aklimda benim. Sorularimi yaziyorum, cevaplarini dinledikten sonra unutuyorum o anda cocugu giydir soy muayene bilmen ne derken

Yeni yıla pekte iyi girmedik. Oğlum dün akşamdan beri öksürüyor. Boğazları hırıl hırıl sanki düdük takılı gibi ses çıkartıyor. Şimdi hastneye gidyrz.. hoşgeldin 2019
cok gecmis olsun canim ya. Şu kisi bir atlatsaydik
gecmis olsun canim ates olmaz insallah

Geçmiş olsun cnm sen yurt dışındaydın dimi, bizimki de bu hafta içi olacak altı bucuk aylıkken ikinci ay aşısında srkmıltı aşı tarihleri , umarım kolay atlatırsınız
Evet yurtdışındayım. Inşallah kolay olur, her aşı sonrası kötüleşiyor korkuyorum

Ay ne guzel ek gidaya gecilmis benim kiz daha 1 aydan fazla var ama masayi yikiyor tatmak lcln yemeklerden bende cok az tatdirmaga basladim sebzelerden.

Yok anladım bizimki havucu sevmedi zeytinyağı ekledim kapattı ağzını yedirene aşk olsun. Suyunu sıkıp verdim suratını büzüştüre büzüştüre zorla içti azıcık. Neyse yarında tattırıp inşallah havucu tamamlayacağız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…