- 20 Ocak 2013
- 4.044
- 9.167
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #77.381
Daha beter olduk geri gelene kadar
Son gün evden giderken hala nişanlısının evindeydi.Geri gelebilirsin artık biz gidiyoruz, ama bu davranışını unutmayacagım affetmeyecegim cok kırıldım diye mesaj attım. Atmaz olaydım. Babam bir iki gün öncesinde kardesime vereceği maddi destegi kesmeye karar verdi ta ki nişanlısı iş bulana kadar ( 5-6 senedir birlikteler bunun 4 senesi falan işsiz), kendince onu iş aramaya teşvik edecek. Kardeşim bunu da benden bilmiş nasıl becerdiyse. ben babamı doldurmuşum, "fişfiklemişim", onların mutlulugunu bozmuşum, beni asla affetmeyecekmiş, oysa o ve nişanlısı ben evlenirken çok destek olmuş ( nişanlısını sadece akşam dügünde ve sabah bizi mahalledeki kuaföre bırakırken gördüm, bu da büyük destek oluyor), yazdı da yazdı smsleri. iki üç gündür bu mevzu kafamda dönüyor, uyku uyuyamıyorum. Sinirlerim harap oldu. Zira ben kardeşini kurslara gönderen, ihtiyacı oldugunda maddi destek veren, alamadıgını bildiğim için pahada agır seyler hediye etmeye çalışan (dügün hediyesini daha geçen yıldan aldım ama şu anda gözünde onun evliliğine köstek koyuyorum !), yıllarca dogru düzgün iş bulamadıktan sonra işe girmesine vesile olan ablasıyım. Nisan ayında düğün var şimdi, kafam çorba gibi oldu ne yapacagım bilmiyorum. Babama desteğini kesme diye konuşmalar yapmıştım, kardeşim şu an destegin kesilmesinin sorumlusu olarak beni görüyor. Babamı arayıp durumu izah etmesini söyledim, kardeşime bu kez de sen aileden degilsin bizi rahat bırak demiş. Kardeşim bunu da bana yıktı, senin yüzünden aileden dışlandım, ailenle mutlu ol demeye başladı. Şoklardayım. Benim süt kuzusu yavrum da bu iğrenç gündemin içinde kayboldu gitti ona yanıyorum. İnsan ailesine rahatlamaya gider, bizim her seferinde ayrı trajedi. Hayır, ben bu insanların karakterini unutup ailem diye nasıl yaklaşıyorum hala kendimi anlamıyorum.
ben oyle kurmusum kafamda canim o sidefermis. once onu sonra meyveyi verin dedi.Ben de yarın gidiyorum, senin verdiğin bilgiler trailer oldu iyi oldu :)
Yalnız biz bir nane yedik, bi heyecanla çocuga meyve emziginde muz verdim. Çılgınca sevdi. Şimdi yoğurtla nasıl bir ilişkisi olacak merak ettim :)
Sami hoca toz , ek gıdaya katılan bir demir ilacı verecek demiştin, sidefer miymiş o ?
sizi konuda yeni yeni goruyorum ama bu kis bu 3.ye hasta olusu ve diger 2sinde yasananlarin detaylarini arkadaslar biliyor. Dolayisiyla hasta olmamak icin ugrasmali, hasta olmak icin degil. Bu sebepten de hakliyim.kötü bişey yapmamış ki cenazeye gtmş ama iyi beslenemiyorm demesi hoş olmamış bnde bazen senin gbi atarlanyorm snra haksz oldğmu anlyorm fazla asabiyiz bu günlerde sanırım uykusuzlkdan ve yorgunlkdan yıprandk
Gözün aydın canım, Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin :)
Ben tedi den aldım canımKızlar buharda pişirme aparatı aldnz mı hangsini tavsiye edersinz
Geçmiş olsun.Yeni yıla pekte iyi girmedik. Oğlum dün akşamdan beri öksürüyor. Boğazları hırıl hırıl sanki düdük takılı gibi ses çıkartıyor. Şimdi hastneye gidyrz.. hoşgeldin 2019
Yeni yıla pekte iyi girmedik. Oğlum dün akşamdan beri öksürüyor. Boğazları hırıl hırıl sanki düdük takılı gibi ses çıkartıyor. Şimdi hastneye gidyrz.. hoşgeldin 2019
Geçmiş olsun cnm sen yurt dışındaydın dimi, bizimki de bu hafta içi olacak altı bucuk aylıkken ikinci ay aşısında srkmıltı aşı tarihleri , umarım kolay atlatırsınız6. ay aşımızı olduk bugün, 6.5 aylığız nerdeyse ama yeni olduk :) Türkiye'deki gibi 4 tane değil ama, 1 tane bacaktan iğne, 1 tane ağızdan damla. Ateş yapar dedi hemşire, bakalım nöbetteyim 2 gün artık. Bu soğukta nasıl giydireceğim ateşi çıkmasın diye onu da düşünüyorum. Ateşi çıkmasın derken hasta edersem diye korkuyorum.
Çok geçmiş olsun cnmYeni yıla pekte iyi girmedik. Oğlum dün akşamdan beri öksürüyor. Boğazları hırıl hırıl sanki düdük takılı gibi ses çıkartıyor. Şimdi hastneye gidyrz.. hoşgeldin 2019
haklisin canim. Tabi ki insan disarda yasadigi sorunlari ailesi ile atlatmak ister, ailesiyle stres atmak ister. Tabi ki es ailesiyle bir noktada mesafe koymak veya soguk hissetmek daha kolay ama kendi ailene daha zor.Sagol canım. Dün akşam döndük, zaten son 2-3 günü kvde geçirdik çok şükür bin şükür onlar daha dengeli insanlar. Bana şu dünyada ailemden daha fazla eziyet eden olmadı yani. Hala da saf saf ailem diye yanlarındayım bakalım ne zaman akıllanacağım.
Senin durumunda kv olması az da olsa bir avantaj, kendi kanından insan kötülük yapınca daha agır geliyor insana. Ama derdin büyügü küçügü olmaz , öyle anlama sakın. Benim tek çıkarımım şu artık, bir yolunu bulup eşinle iyi olacaksın, yoksa bu dünyada insanın yüzü gülmüyor.
buarada sen de yazar misin hocanin ek gida konusunda dediklerini, ya keske izin alip kaydetseydim, hicbir sey kalmiyor aklimda benim. Sorularimi yaziyorum, cevaplarini dinledikten sonra unutuyorum o anda cocugu giydir soy muayene bilmen ne derkenBen de yarın gidiyorum, senin verdiğin bilgiler trailer oldu iyi oldu :)
Yalnız biz bir nane yedik, bi heyecanla çocuga meyve emziginde muz verdim. Çılgınca sevdi. Şimdi yoğurtla nasıl bir ilişkisi olacak merak ettim :)
Sami hoca toz , ek gıdaya katılan bir demir ilacı verecek demiştin, sidefer miymiş o ?
cok gecmis olsun canim ya. Şu kisi bir atlatsaydikYeni yıla pekte iyi girmedik. Oğlum dün akşamdan beri öksürüyor. Boğazları hırıl hırıl sanki düdük takılı gibi ses çıkartıyor. Şimdi hastneye gidyrz.. hoşgeldin 2019
gecmis olsun canim ates olmaz insallah6. ay aşımızı olduk bugün, 6.5 aylığız nerdeyse ama yeni olduk :) Türkiye'deki gibi 4 tane değil ama, 1 tane bacaktan iğne, 1 tane ağızdan damla. Ateş yapar dedi hemşire, bakalım nöbetteyim 2 gün artık. Bu soğukta nasıl giydireceğim ateşi çıkmasın diye onu da düşünüyorum. Ateşi çıkmasın derken hasta edersem diye korkuyorum.
Evet yurtdışındayım. Inşallah kolay olur, her aşı sonrası kötüleşiyor korkuyorumGeçmiş olsun cnm sen yurt dışındaydın dimi, bizimki de bu hafta içi olacak altı bucuk aylıkken ikinci ay aşısında srkmıltı aşı tarihleri , umarım kolay atlatırsınız
İnşallah ama yavaştan çıkmaya başladı ateşi.cok gecmis olsun canim ya. Şu kisi bir atlatsaydik
gecmis olsun canim ates olmaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?