- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #77.221
ruya haricinde gercek hayatta da gorse korkarlarmis canim. Ya hoca baya bir sey anlatti da ben cok guzel aktaramiyor olabilirim cunku hem ek gida konustuk hem uyku vs. En iyisi konusmalari kaydetmekti, onu da izin alip yapmayi unuttum o telaslaYılandan bende korkarım da onlar daha hiç yılan görmedi ki hani bu rüyalar bilinç altımızın yansımasıydı
7 gun verdim hem gaz hem kabiz yapti .1 haftadir vermiyorum rahatiz .Yogurt icin biraz daha bekleyeceğim.Yoğurt tadımı yapanlar sizdede gaz oldu mu dün gece ıkınmaktan uyuyamadı normalde havuca geçecektik bugün bağırsakları dinlensin bugün diye yarın geçeceğim.
kac kasik verdin canimYoğurt tadımı yapanlar sizdede gaz oldu mu dün gece ıkınmaktan uyuyamadı normalde havuca geçecektik bugün bağırsakları dinlensin bugün diye yarın geçeceğim.
Ben her şeyi çatalla ezip öyle veriyorum. Elma falan rendeleyip veriyorum. Biraz pütürlü yesin de ilerleyen zamanlarda dişi çıkınca kendisi parçalayarak yiyebilsin istiyorum. Yeğenim falan kocaman patatesi kendisi tutup yiyor yavaş yavaş.Bende ondan korkuyorum canim arkadasim her seyi blenderdan gecirdigi icin 2 yasinda yeni yeni puturlu yiyor oylede olsun istemiyorum artik bir sekilde halletmeye calisicam suyudami kasikla veriyorsunuz
Bende sanırım bi daha vermeyeceğim bi süre7 gun verdim hem gaz hem kabiz yapti .1 haftadir vermiyorum rahatiz .Yogurt icin biraz daha bekleyeceğim.
bu silikon kaşıklar var ya canım 1.gün bir kaşık 2.gün 2 kaşık 3.gün 3 kaşık 3 kaşığı bitirmedi zatenkac kasik verdin canim
Valla hepiniz haklisinizda bende sorun var cocugumun sansi pinpirikli anneye dusmus :)Ben her şeyi çatalla ezip öyle veriyorum. Elma falan rendeleyip veriyorum. Biraz pütürlü yesin de ilerleyen zamanlarda dişi çıkınca kendisi parçalayarak yiyebilsin istiyorum. Yeğenim falan kocaman patatesi kendisi tutup yiyor yavaş yavaş.
Ay yok yok ben de mesela blw yapamıyorum korkuma :) hepimizde var bir şeylerValla hepiniz haklisinizda bende sorun var cocugumun sansi pinpirikli anneye dusmus :)
Bizim korkularımız çocuğa mı geçiyormuş ben mi yanlış anladım? Ah yavrum yazık ya, anne baba travmasını da onlar çekiyor :)şu sira 8 kere uyanabilir dedi canim. Bizde daha dis yok, bir de olsa 18 kere kalkacak demek kikilosunu aliyorsa aclikla ilgisi yokmus canim. Mama vermiyorum ama ek gidaya baslayacagiz yogurtla =)) ilerledikce muhallebi verebilecekmisim.
Yani muayenesi normalse geçermis bu da bir donemmis.
ruyayi ben de tahmin ediyorum aslinda canim. Neden dersen cogu zaman kucagimda uyudugu icin gozlemleyebiliyorum. Gozlerini açiyor mesela ben neredeyim der gibi bakiyor. Bazen uzulerek uyaniyor dudak bukuyor, bazen de gulumsuyor
korku da mesela suan 6 aylik olan bebekler yilandan korkar dedi.
Anne babasinin kendi bebekliginde yasadigi travmalar genetik olarak geçiyormus bir de. Hucreler proteinler bir seyler anlatti da unuttum
cok sag ol canim. Agzi kapali kavanoza mayalarsan 3 gunde 1 yapabilirsin dedi doktor. Begenmezse tabi hergun de yaparim. Suan 3 gun tadim olacagi icin en kucuk boy kavanozlardan vardi onlara yaptimtam bebis yogurdu oldu yaa
Blw yapsam eline yiyecek vermeden bayilirim heraldeAy yok yok ben de mesela blw yapamıyorum korkuma :) hepimizde var bir şeyler
geçmiş olsun canım inşallah bişey yokturArkadaşlar merhaba, eşimle market çıkışında ayağım kaydı, sırt üstü düştümbiraz sol bileğim ağrıyor kalçamda henüz birşey yok gerçi sonradan çıkar acısı bakalım, iyi ki kızım eşimin kucağındaymış, yoksa ... Karlı buzlu yollarda dikkat ⚠ edin
Bileğim ağrıyor diğer yerlerde henüz birşey yok gibi böyle şeylerde acı sonradan çıkıyor ya umarım olmaz, tesekkur ederim cnmgeçmiş olsun canım inşallah bişey yoktur
Ahh canım Allah korumuş çok geçmiş olsun ıyı kı bebek sende değilmişArkadaşlar merhaba, eşimle market çıkışında ayağım kaydı, sırt üstü düştümbiraz sol bileğim ağrıyor kalçamda henüz birşey yok gerçi sonradan çıkar acısı bakalım, iyi ki kızım eşimin kucağındaymış, yoksa ... Karlı buzlu yollarda dikkat ⚠ edin
Tesekkur ederim canım, aynen öyleAhh canım Allah korumuş çok geçmiş olsun ıyı kı bebek sende değilmiş
Çok geçmiş olsun canımArkadaşlar merhaba, eşimle market çıkışında ayağım kaydı, sırt üstü düştümbiraz sol bileğim ağrıyor kalçamda henüz birşey yok gerçi sonradan çıkar acısı bakalım, iyi ki kızım eşimin kucağındaymış, yoksa ... Karlı buzlu yollarda dikkat ⚠ edin
Tesekkur ederim canım :)Çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?