2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merak ettim sonucu bana da haber verir misiniz ikiniz de? demlicaykeyfi benimki de çok sık uyanıyor ama memeye almadan kucağıma aldığım an bile sustuğu oluyor, benim yatmamı istemiyor, otursam meme almadan uyumaya devam ediyor.

Eki Görüntüle 2219452
Kızlar şu ürünü aldım denemek için çook beğendim. Tamamen doğal çam kokulu. Kokusu çook güzel. Tavsiye ederim.dün indirdim bütün mutfak dolaplarını sildim:)
O vakti nasıl buldun ya maşallah ben alsam da köşede durur herhalde yemek yapabilsem dua ediyorum

Aaaa ataktan mı yapıyormuş bunları benimkiiii :) oyuncakları öyle bir atıyor ki sanki kötü bir şey vermişiz eline :) biberonla su veriyorum, alıyor eline sonra atıyor falan, ben de diyorum çocuk herhalde sıkıldı su içmek istemiyor ya da o oyuncağı sevmiyor. Küt küt vuruyor bana uyutmaya çalışırken falan. Uykuya dalacak ama bana vurmayı bırakmıyor beyefendi. Atak vurmuş meğer bizi :)

Şu emmeden uyuma ile alakalı bişey bulursanız bana da söyleyin lütfen. Sabaha kadar memede uyuyor ac tok farketmiyor. Yatırmadan önce kasik mama veriyorum 30 dk sonra ağlıyor meme istiyor. Kafayi yemek üzereyim.

Aynen, doysun diye aldım, açlıktan değil biliyordum ama, umut işte

Aynen canım ataktanmış demekki :) bir kaç arkadaş daha aynısını söyleyince tescillenmiş oldu :)

Eki Görüntüle 2219452
Kızlar şu ürünü aldım denemek için çook beğendim. Tamamen doğal çam kokulu. Kokusu çook güzel. Tavsiye ederim.dün indirdim bütün mutfak dolaplarını sildim:)
Hakikatten ya, ben üstten sildiriyorum daha içine giremedim : D senin oğlan belli ki sana izin veriyor ben WC ye gidemiyorum : D kaldı ki dolap silecem uykusunda da anca bulaşık çamaşır evi toparlama yemek yiyebilirsem şükür ediyorum

Kızlar oğlumun bu ay boyu hiç uzamamış hatta 1cm eksik çıktı normal mi ki acaba :/ kiloyuda 600gr almş.

Benimki gecen gun babasıyla oynarken yuzune vurdu
Bildiğin tokat sesi cikti .Biz gülünce kendi de güldü.
Surekli öhö öhö yapiyor sonra hapsiriyor gibi ses cikariyor .Ben ilk zamanlar yaninda değilken noldu diye koşmuştum. Cok hosuna gitti .Nolduuu oglusum yaa filan yapiyorum guluyo .Umursamazsam dikkat cekene kadar devam ediyor

Bu yarım saatte uyanmalarda uyku eğitimine dahil mi ya o kadar uğraşıyorum uyuyo tamam ama yarım saat sonra uyanıyor sonra hoop tekrar uyutmaya uğraş

Konularla çok alakasız ama hergün bugün ne yemek yapıcam diye düşünmekten bıktım. Yemek bulmak yapmaktan daha zor geliyor :) siz neler yapıyorsunuz kızlar yaa mesela bu akşam menünüz nedir fikir olur belki bana :)

Yeşil mercimek çorbası, makarna ve karışık sebze kızartması demek isterdim ama oğlum sağolsun sebzeleri hafif haşlayayım derken püre oldular o yüzden sebze püresi olarak yolumuza devam ediyoruz içine maydanoz koyup tat veririm artık

Pek yemek yaptığım söylenemez annem ve kv sağolsun :) ama bugün patates kızartması ve köfte yapmayı planlıyorum :)

Sabah pirasali peynirli börek yapmıştım. Yanina tarhana kavurcam .O ne yaa dedigini duyar gibiyim
Bu yöresel tarhana sizin bildiğiniz toz olandan degil .

ne cektin be gulistan
bizde o modelden akraba var, tipkisinin aynisi
valla masallah yaa, hem de uyku egitimi vermedin dimi, rutin uyguladin ama

Uyku eğitimi verirken çok dikkat etmek lazım. Bebekte travma yaratabilir zorlamamak lazım. Bu ay bebeklerin anneden ayrılma korkusunu en çok yaşadığı aymış o yüzden böyleler heralde.
katiliyorum. Zaten stresle basa cikmayi bilmiyorlar.

Kim west i alayım cnm, çok ağlatmayan o sanırım baldananneyi takip ediyorum, aslında ne yapmam gerektiğini de az çok biliyorum da motivasyona ihtiyacım var
Canım ne yapmamız gerekiyor sence ? Baldan annenin yöntemleri ya da kim west bana uygulanabilir gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…