2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy bizimde cuma geceden pazar akşamına kadar eşim bakıyor. Bugün 11 de ıyandım eşim oğluşu mama sandalyesine oturtmuş babalı oğullu bana kahvaltı hazırlamışlar. O kadar mutlu oldum ki. Ha birde eşim doğumda bile bana hiçbirşey almamıştı dün gül alıp gelmiş. Şoklardayım:)

Kızlar rahat olun ya. Kurallarla uğraşalım derken güzel anılar kaçıyor. Ben hergün dedesiyle kameralı görüştürüyorum babamlarda oğluş da çok seviniyor. Kuzenimin 2 çocuğu da 24 saat tv açık büyüdüler ve ikiside üstün zekalı şuan özel okuldalar. Hiçbirşey olmaz. Sevgiden daha değerli birşey olamaz bence. Sevsinler kameradan yanına gelip. Sonuçta yanlış tavırları da olsa sevdiklerini düşünüyorum kendilerince. Yakın arkadaşıma götürdüm geçen gün aldı oğlumu soydu ayaklarını bacaklarını heryerini eve gelene kadar öptü. O öptükçe oğlum bayıldı sevinçten bende çok mutlu oldum. Ki yyku saati de geçiverdi biraz çok da önemli değil.

Ilk dogdugunda gunde 3 4 kere açıyordu. 5 ayda ancak 3 4 gunde bire kadar indirebildim. Tepki göstere göstere ben yoruldum o yorulmadi .Tamam acabilirsin telefonu uzak tut karşıdan goster ve kulaklik tak diyorum. Ben varken oyle yapiyor .Ama yokken resmen arkamdan is ceviriyor .Bir insan pofpoflanmak icin kendi bebegine niye zarar verir aklim almiyor .Benim ablam surekli ariyordu .Bir bahaneyle açmıyordum. Simdi radyasyon ,ekran bağımlılığı desem ben de 2 cocuk buyuttum diyecek .Sonra çenemi yordugumla kalcam .Artık aramıyor.

Cnm seninkinde gaz problemi var ons düzelir. Bizim kızda hiç öyle bir sıkıntı yoktu.
Insallah ya bir de daha kucukken masaj yapılıyordu. Simdi bağırıyor yapmayım diye .

Hiç uyumadım ya, 2 gündür kaka yapamıyor,mahvolduk
Gun kurusu kaynatıp icirmeyi denedin mi canim ?Ben dun icirdim cok sukur yaptı. Aksama dogru tekrar icircem .
Bir de senin kv filan sacma sapan seyler tattiriyor ya cocuk susuz kalmasin dikkat et .Bol su ver .

İyi hafta sonları kızlar,
Oğluma blw yöntemiyle bebek patatesi yedirmeye çalıştım masaya koydum patateslerin aldığı gibi sıkı verdi püreli haline getirdi ağzına sokmadı bu sefer ben de elimle ağzını soktum çatalla ezilmiş halini biraz yedi ama kaşık ucunda pek beğenmedi yarım çay kaşığı yemiş oldu. Bir de suyu içiremiyorum ya alıştırma bardakların hiçbirisinde doğru düzgün alamıyor Sizde durumlar nasıl?

Benim oğlumun daha şimdiden tepkilere karşı huyu değişmeye başladı çok değişik sevme şekilli var Yemek yerken bile seviyor çocuk yemeğini yemiyor daha yeni Gıdalara başladı sana aynen katılıyorum sosyalleşme adına iyi ama Aynen dediğin gibi şimdiden düşünüyorum

Sana kısmen katılıyorum arkadaşım ama buradaki Detay şu bir insanım hareketlenen haz etmeyince bu şekilde düşünüyorsun. Hani Sevmekten kim zarar görmüş gibi düz bir mantıkla gidersek o zaman herkes herkesi sevsin böyle bir şey Mümkün değil kaldı ki torunları Tabii ki çok sevecekler. Televizyon ya da kameralı görüşme kısmı da bence ebeveyne bırakılmalı bu konuda da pek genelleme yapılmamalı Hani zararı yoktur diye uzmanların çoğu zararı vardır diyor bir iki tane örnek zararı olmamış olabilir zamanla teknoloji ile beraber birlikte gidecekler zaten 2 yaşına kadar 3 yaşına kadar kısıtlamak çok çok zor ama şu an çok ufaklar algıları Tertemiz O yüzden görecekleri her şey onların sevdiği insanlar olsun ve kameraya karşı değilim ben Ama televizyon konusunda seninle aynı düşünmüyorum. Başka çocuğun var mı bilmiyorum ama çocuklar normal düzenden kopabiliyor başkalarının karışmaları ile Onun için anne baba otoritesi şart diye düşünüyorum yanlışsam bunu da yaşayarak göreceğim

Benimde hafif ağrım var 2 gündür ama hiç olacağımı sanmıyorum
ben çay kaşığıyla veriyorum canım hem ek gıdaya alışkanlık olsun kaşık diye 2 mt öteden ağzını açıyor

Gun kurusu kaynatıp icirmeyi denedin mi canim ?Ben dun icirdim cok sukur yaptı. Aksama dogru tekrar icircem .
Bir de senin kv filan sacma sapan seyler tattiriyor ya cocuk susuz kalmasin dikkat et .Bol su ver .
Su veriyorum sık sık. Gun kurusu denemedim hiç, aklımda olsun. Fitil verdik deminden, biraz yaptı.

Benimde hafif ağrım var 2 gündür ama hiç olacağımı sanmıyorum

ben çay kaşığıyla veriyorum canım hem ek gıdaya alışkanlık olsun kaşık diye 2 mt öteden ağzını açıyor
Ne güzel cnm istekli oluşu ben ne maymunluklar yapıyorum da açmıyor ya da çıkarıyor . Bundan iki hafta önce kadın doğuma muayeneye gittiğimde doktor on güne kadar olacaksın demişti

Bende senin gibi düşünüyorum canım. Tabiki tv karşısına oturtmaktan bahsetmiyorum ama sen de yanındaylrn ve onunla iletişm halindeylen tv açık olsa birşey olmayacağını düşünüyorum. Tek başına oturtup hipnoz olmuş gibi izlemesine tabiki karşıyım. Babaanne kısmında evet herkes yaşadığı şeyler sonucu bazı tepkiler geliştiriyor bu da çok normal onu asla eleştirmedim de bazen aşırı korumacı olabiliyor kızlar kendileri geriliyor bende o manada destek olmak amaçlı yazmıştım.tv telefon bunların karşısına oturtup iş yapıp çocuğa bakmamak tabiki kabul edilemez ama günde 1 kere 2 kere dedeleriyle konulabilir bence. Ya da sen yanındaylen onunla iletişim halimdeyken tvde bişeyler izlenebilir diye düşünüyorum. Benim de ilk çocuğum.

Merhaba güzel anneler, bir sorum var. Oğlum muz yediği zaman kakası yeşil oluyor, diğer zamanlar normal renkte. Bu alerjik bir şey mi yoksa normal bir şey mi? Bilgisi olan var mı? Hayır ben de bu ara sürekli muz yiyorum, kek falan için kullanıyorum da, ona göre davranayım.

Olmuyor Canım canım Televizyon açıkken muhakkak çocuk kafasını döndürüp ona bakıyor yani benimle iletişim halinde Televizyon açık kalsın diye bir şey yok kesinlikle kapalı kalmalı Çünkü mümkünü yok kafa çevirip bakıyorlar yani ve seni dinlemiyorlar bile bu yüzden ben çocuk Gözünü açtı açalı Televizyon izleyemiyorum benim için çok büyük kayıp değil Haberlere zaten Netten bakıyorum. Çok fazla korumacı olmamak gerek ama yine de bir bebeğin en güvenilir adresi anne olduğu için anne olarak biz de bunları düşünmek zorundayız. Uyku saati bir iki kere geçmiş sorun değil Fakat sürekli bu şekilde olunca çocuk çok huzursuz ve kaygılı bir hal alıyor Ama bazı annelerin Bebeği hemen koyar koymaz uyur Onlar rahat davranabilir yani benim bebeğim o kadar rahat uyumuyor çok nadiren beni şaşırtıyor Bu yüzden yani canım

Bende katılıyorum sana. Benim kızım kalabalığı insanları çok seviyor. Bugün misafirlerim vardı onlar gitti diye kıyameti kopardı bizimki zor sakinleştirdik.

Canım Ben henüz muzu yedirmedim ama koyu yeşil kaka çok fazla beslenmekten kaynaklanıyor normal bir durum Ben doktoruma sormuştum Alerji olması için kakada mukus, Kan , vücutta kızarıklık olması lazım yani Yüzde ensede ve ağız etrafı falan.. bunlar çok belirgin oluyor zaten alerjide.

Ensesinde kızarıklık çıktı da muz değil de başka şeyden sonra çıktı o. Zaten o gün mukuslu kaka da yapmıştı. O zaman muzu rahatlıkla yemeye devam edebilirim. Sevindim buna. Teşekkür ederim cevabın için. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…