2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde haftada 55 saat çalışma olacak inşallah sorun çıkmaz. Sizler bu sgk için teşvik durumunu biliyormusunuz? Eğer teşvik çıkarsa sgk pirimi 250 civarına düşüyormuş ama net bilgi için sgk ya gideceğim.
bana bugün birisi 150 dedi ama net bilmiyorum bana da haber verir misin

Günaydın kızlar. Sanırım çoğumuzun bebeği atakta ve diş çıkarma durumunda. Hepimize boool sabır.
Benim kızım çok keyifliyken bi anda ağlamaya başlıyor 10 dk sonra yine keyifleniyor. Bi ağlayıp bi gülüyoruz kafam allak bullak oldu.

Aynı anlattıpın gibi nefes aldırmıyor canım ..

Ya kızılcık, benim oğlum bu ara uykusundan çığlık atarak uyanıyor, çok zor sakinleşiyor. Deli gibi ağlıyor. Sende de var mı bu durum? Varsa atak olabilir diyeceğim yoksa da ek gıdayı sindiremiyor ondan olabilir.

Bence ek gıdayı sindiremiyor çünkü bizde bazen tadın yapıyoruz bazı besinlerde aynu durumu yasıyorum canım.

@5816bursa canım geçmiş olsun bizde aynı şekilde soğuk algınlığı oldu. Dün gece acile götürdm iyice tıkandı. Şükür akciğerler temiz boğazında enfksyon yok. Sf yazıp yolladı sürekli temzlemeye çalışyrm ama uyku kalitesini çok etkliyor. Zaten yarım saat uyuyor burnu tıkalı olunca 10 dk sonra uyanıyor.. uykusunu alamyınca huzursuz aksi oluyor.. inşallah hemen atlatrz

Gmiş olsun bebepine ve tüm hasta miniklerimize.

Bence ek gıdayı sindiremiyor çünkü bizde bazen tadın yapıyoruz bazı besinlerde aynu durumu yasıyorum canım.
Evet zaten ne yese olduğu gibi çıkıyor. Doğru düzgün doktor yok ki soralım. Testleri yaptıracağız inşallah yarın sanırım. Ondan sonra sonuçlarla beraber Türkiye'de bir doktor var ona sormayı düşünüyorum.

Hic bir sey almadim .Sadece mama kasigimiz ve cam rendemiz var :KK48:
Pekmezi annemler yapti varan 3
Gerisi ceyiz duzmek gibi olcak biraz :KK17:

Bende cam rende vardı. Kv vermişti. Mama kaşığı ve buharda pişirme aparatı aldım. Hepsi burada da indirimler vardı. Bi de alıştırma bardağı aldım. Burdan bi arkadaş demişti mamajoo aldım diye. Emzik kısmı ayrı satılıyormuş. Aldım bende bakalım inş sıkıntı yaşamayız.

Malzemeler iyi kötü tamam da pişirilecek ürün almadım ben de daha :) biraz da tadımlar zaman alır diye düşünüyorum.

Ya Kızlar yoğurt yapmıştım geçen de dolaba koyarken baktım sertti güzeldi.

Şimdi yine yaptım ama cıvık ve sulu olmuş. Dolaba koydum yine kavanozun kapağını açmadan ama dıştan belli oluyor. Mayasını fazla mı kattım ya da sıcakta filan mı tuttum neden cıvık oldu ki ya?? Moralim bozuldu şimdi gece gece....:işsiz:

Bizde haftada 55 saat çalışma olacak inşallah sorun çıkmaz. Sizler bu sgk için teşvik durumunu biliyormusunuz? Eğer teşvik çıkarsa sgk pirimi 250 civarına düşüyormuş ama net bilgi için sgk ya gideceğim.
Sigortaya gittiğinde yanında çalışacak olan bayanın bilgilerini verince teşvik çıkıp çıkmadığını söylüyor çalışan memur.

Bende cam rende vardı. Kv vermişti. Mama kaşığı ve buharda pişirme aparatı aldım. Hepsi burada da indirimler vardı. Bi de alıştırma bardağı aldım. Burdan bi arkadaş demişti mamajoo aldım diye. Emzik kısmı ayrı satılıyormuş. Aldım bende bakalım inş sıkıntı yaşamayız.

Malzemeler iyi kötü tamam da pişirilecek ürün almadım ben de daha :) biraz da tadımlar zaman alır diye düşünüyorum.
Canım kaç ml aldınız bardağı? 150 mi 270 mi?

Uyumadan yaşansa ya. Şu uykusuzluktan olan baş ağrıları, sinir olmasa ya. Şu çocuk ben yanında uzanırken de uyusa ya. Kucakta da yatay pozisyonda, yatakta da. Sorun benim yatmam mı anlamıyorum ki. Hayır meme ağzında uyusun yeter ki ben de yatay pozisyona geçeyim artık :(

Günaydın kızlar mutlu hafta sonları. Eşleriniz evdeyse bebekleri onlara bırakıp uyuyun dinlenin 1-2 saat :)
Biz eşimle günleri paylaştık. Cumartesi sabahı o uyuyor öğlene kadar ben kıza bakıyorum pazar sabahı ben uyuyorum o bakıyor 2-3 saat fazladan uyumuş oluyorum böylelikle :)

Günaydın kızlar mutlu hafta sonları. Eşleriniz evdeyse bebekleri onlara bırakıp uyuyun dinlenin 1-2 saat :)
Biz eşimle günleri paylaştık. Cumartesi sabahı o uyuyor öğlene kadar ben kıza bakıyorum pazar sabahı ben uyuyorum o bakıyor 2-3 saat fazladan uyumuş oluyorum böylelikle :)
Gunaydin canim .Ne guzel dinlenirsin .Benim oyle bir şansım yok iyice anladim .Dun sabahladigimiz icin 1 saatligine verdim .Yatakta huzursuz oldum bir sey dürttü kalk bak çocuğa diye .Bir gittim babasini görüntülü aramis çocuğu ekrana baktiriyor .Cildirdim.Hayir yani arayacaksan normal bir zamanda ara ve çocuğa ekrani gosterme ,ses dinletme .Benim bu konudaki tavrım net .3 yaşına kadar ekrana maruz kalmayacak .Sen babasiyken dikkat etmezsen 2 gun sonra elin bakıcısı neler yapmaz.
Günaydınnnn inşallah herkes iyi uyumustur :KK3:
Günaydın. Ahh nerde .Gaz topuna döndü benimki .Kıvrandık durduk .Sabaha karsi 1 2 saat uyuyabildik sadece .

Günaydın ben çok iyi uyudum. Dün hipp elmalı mamadan aldim, akşam 11 gibi yedirip uyuttum. Sabaha karşı 4 te uyandı emzirip tekrar uyuttum 8.30 da kalktı. :halay:
Masallah prensese .Ben de istiyorum bu uyku paketinden .
Ben doysun sık sık uyanmasin diye yediriyorum .Sonuc olan uykusu da gaz olup uçtu .

Gunaydin canim .Ne guzel dinlenirsin .Benim oyle bir şansım yok iyice anladim .Dun sabahladigimiz icin 1 saatligine verdim .Yatakta huzursuz oldum bir sey dürttü kalk bak çocuğa diye .Bir gittim babasini görüntülü aramis çocuğu ekrana baktiriyor .Cildirdim.Hayir yani arayacaksan normal bir zamanda ara ve çocuğa ekrani gosterme ,ses dinletme .Benim bu konudaki tavrım net .3 yaşına kadar ekrana maruz kalmayacak .Sen babasiyken dikkat etmezsen 2 gun sonra elin bakıcısı neler yapmaz.

Günaydın. Ahh nerde .Gaz topuna döndü benimki .Kıvrandık durduk .Sabaha karsi 1 2 saat uyuyabildik sadece .
Aynı şeyi ben de yaşadım ben banyo yaparken bebeğin babası canlı yayın açmış ailesine yoğurt yedirmiş falan kızdım ama bir şey de diyemedim bir kaç kere ananesine ben de açtığım için ama hoşuma gitmedi dışarıdan bakan çifte standart mı yapıyorsun diye tepki verebilir ama işin iç yüzü öyle değil. Bu arada vesileyle sormak fikrinizi almak istiyorum : bebeğimin benden ve babasından başka insanlarla sosyalleşmesinden çok mutlu oluyorum yeni insanlar tanısın onlar sevsin bu gülsün falan ama iş babanesine gelince İrrite eden şeyler oluyor beni onun aşırı tepkileri bebeği bahane edip duygu sömürdükleri Falan irrite ediyor

Back