2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar gece dk basi kalkmaktan artik kendim dalamiyorum gece 4tu daha uyumamistim. Uyumadikca da gece insanin aklina en alakasiz dusunceler plan programlar geliyor sacma bir sekilde
Ben de en son bayılma noktasına gelince uyuyabiliyorum artık eşim git yat 1 saat diyor mesela saat 8 9 gibi, nerdeeee uyumam 1 saati buluyor

Ben de en son bayılma noktasına gelince uyuyabiliyorum artık eşim git yat 1 saat diyor mesela saat 8 9 gibi, nerdeeee uyumam 1 saati buluyor
aynen yaa benim esim de git uyu madem uykusuzsun diyor, dalamiyorum ki dusunceleri atamiyorum kafamdan

Afilim92 cnm sen tadımlara erken mı başladın bize doktor gecen cuma tam 5 aylıktı öbür aya başlıycaz dedı kilosu var zaten dedı acaba ondan mı erken başlamadık sıze doktor mu dedı
Ben daha 5.ay kontrolüne götüremedim. Kendim başladım. Sadece 3 gun yogurt tadımı yaptirdim .Simdi iki gun ara verdim sonra sebzelerle devam edeceğim insallah. Beni bebede gaz ve hazımsizlik sorunu var .O yuzden yavas yavas baslattim .Dis cikarmayla çakışırsa cok kötü olacak çünkü .

aynen yaa benim esim de git uyu madem uykusuzsun diyor, dalamiyorum ki dusunceleri atamiyorum kafamdan
Valla herkesin kafa aynı demek ki
Gece oğlan uyudu yatağa oturdum bekliyorum eşim dıyo ne bekliyorsun yatsana yüzüne bakıyorum nıye beklediğimi bilmiyorum çünkü

Bizim dişler çıkıyor elime değiyor artık :) :)
Bu ara hastalıkta var valla yavrum perişan oldu sanki kılo verdi
Ben de arada değdiryom yediğim şeylerden öksürüğü var dıye çok az pekmez verdim bugun öbür aya elma falan vermeye başlıycam artık

Merhaba anneler, bebişlerinize vitamin ilacı veriyor musunuz? Benim bebeğim 4 ay 4 günlük doktor kontrolümüz geçti sormayı da unuttum.

Bakıcılı günler sezon 1 bölüm 2
Kızlar ben ne çok iş yapıyor muşum kadına yarısını yaptırıyorum ona rağmen bitmiyor. Şansıma şimdilik iyi gidiyor inşallah böylede devam eder.
Sizlere bir sorum olacak süt veren arkadaşlardan belki tecrübeliler yanıtlayabilir. Benim bu hafta sütüm çok azaldı 6.5 Ayı doldurduk, acaba normal mi yoksa süt artımı için malt içecek tarzı takviyeler işe yarar mı bilemedim.
Biz çorba hatta kıymaya bile başladık bununda etkisi olmuş mudur acaba?

Ben kendi adıma diyeyim ara ara azalıyor mesela gecen ay son yatarken ikisinin de resmen dibini sıyırıyordu :)
Malt içiyorum arada boza ve gunluk rezene çayı şimdi iyi maşallah diyeyim
İnşallah seninde eskisi gibi olur

Bı bakiciyla konuştum asgari ücret + SGK istiyor hiçbir eğitimi falan da yok. Neyin kafasını yaşıyorlar gerçekten merak ediyorum
Sen de ona cocuk gelişimi diplomasini sorsaydin o maas karşılığına. Pes yani .Çalışıyor diye zengin saniyorlar her anneyi yazık...
Az emiyorlarsa ondan azalmistir .Oğlum koala gibi yapışınca karni doyuyor.Bir sonraki emmeye göğüslerime dolgunluk geliyor .Ama az emdigi zamanlar sütün de azaldığını fark ediyorum.
Malt icecekler cok şekerli. Ben gunde 2 hurma yemeye başladım .Hurma ve incir deneyebilirsin. Bir de arkadasim bir toz karışım gönderdi .Aktarda yaptirmis .Onu yiyince de cok ise yariyor bende.

Bı bakiciyla konuştum asgari ücret + SGK istiyor hiçbir eğitimi falan da yok. Neyin kafasını yaşıyorlar gerçekten merak ediyorum

Canım ben sana daha kötü bi şey söyleyeyim..

Evde çalışan sevgili hanım ablalarımız, teyzelerimiz işe girmeden önce aman sgk istemem, maaşıma ekle vs. Diyorlar ama işten çıktıktan sonra hemen bir dava açıyorlar ve çalıştıkları dönemin sgk primleri, faizi ve idari para cezasını (sgk) işverenden çatır çatır alıyorlar maalesef..

Bebekle bir sürü foto çektirdikleri için, konu komşuyla tanıştıkları için, anneyle yazıştıkları için de çok kolay ispat ediyorlar.

Benim önüme bu yönde o kadar çok dilekçe geldiki..

Çok maliyetli olduğunu biliyorum ama sgksız çalıştırma durumunda da böyle riskleri var malesef..

sonsuzzz a katılıyorum. Ben meslek olarak İK cı olduğum için artık paranoyaklık seviyesindeyim bu konularda. Sigortasız çalıştırmanızı hiç tavsiye etmem.
Ev temizliği için gelen yardımcılar için de aynı durum geçerliymiş sanırım bir günlük sgk oluyor mu ayda bir gelse de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…