2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

rotayi hastanede yaptirmistik biz, yine hastanede olcak 2.dozu. dr.la konusacagim bu konuyu
Ben ek gıda vermiyorum daha canım. Mama içiyor ama onu da bırakıyor bitirmiyor bile bazen. Gece sürekli mızmızlık halinde sanki derin uykuya geçemiyor. Geçse herhalde saat başı uyanmaz?!! Bu gün instagramda bi doktorun yazısına denk geldim. Diş zamanı emme sıklığı artar bebeklerde diyor. Siz de var mı diş? Biz de çıkmadı daha ama kaşınıyor baya sertleşti diş etleri. Acaba ondan mı diyorum ben de??

Canım senin bebişte var mı diş? Acaba sorun o mu? Bu aylarda artık saat başı acıkıp kalkmazlar bence ya. Başka bi açıklama olmalı. Oda termometresi sipariş verdim. Acaba kuru mu oluyor oda ondan mı kalkıyor diye? Siz de var mı termometre ve nem ölçer. Malum kalorifer kurutuyor olabilir diye düşündüm boğazıını burnunu filan.
canim dis yok hergun bakiyorum merakla. E bebekten almistim termometreli vs saat. Nem de guzel, sicaklik da 23 civari oluyor, e emiyor zaten uyumak icin de. Doktora gidince tahlil isteyecek galiba

Senin adına çok sevindim içimizden biri en azından desteksiz unutabilsin belki daha önce de sormuşumdur ama neler deneyimledin bu süreçte bizle de paylaşır mısın memede uyuyor muydu
canım aslında tam alışkanlık kazanmış değil ama yapabiliyor. Uykusu tam olarak gelince gündüz uykularında yatağına bırakıp yanında duruyorum, uykun mu geldi hadi uyu bakalım diyorum eğer uyuyacaksa bir kaç kez bu şekilde uyudu. Ama hala gece uykusu benim yatağımda ve emerek uyuyor.

Doktor çok geniş bir diyet listesi verdi.. içinde yok yok sadece ot yiyebiliyrm:) meyve serbest artk onlardan şüpelenmeye başladım.. pazrtesi test sonucunu merakla beklyrm. Zira bu diyet uzun sürerse ben yok olucam zayıftm zaten iyice kilo veriyrm.. işin kötüsü oğlum sadece anne sütü alıyor sütte azalacak bu gidişle. Ek gıdaya da başlatmıyorlar.. çıkmazdayım
ot da süt yaparmış canım endişelenme, bol bol da su içersinde tabii. Ek gıda için 180 mi bekliyorlar.

Bende kullaniyorum canm

Yanlz benm bebegimde oyle ama anladigm kadaryla herkeste ayni durum var. bende acaba doymuyomu diyorum ama bilemedm olmazsa bende deniyim:deli:
ben de 60 cc olan mama ölçüsünü 90 a çıkardım ve 2 no.ya geçtim. Doymuyordu gerçekten yani doymamaya başladı. Bu ay da gelişim gösteriyorlar, daha fazla ihtiyaç duyabilirler

Cnm bizim de çoklu besin alerjim iz var. Ek gıda da hipp in sütsüz tahıllı kaşık mamaları var. Onlardan alıp versen bebeğine hem lifli olduğu için barsaklarını da çalıştırır. Kakasını kolay yapar en azından
Tanı nasıl konuldu size? Hangi testleri yaptırdınız, hangi besinlere alerjisi olduğunu tam olarak biliyor musun?

Benim annem arkamdan vermiş maalesef. Bana da söylemiyo hem de ağzından kaçırdı. ateşi olmayan çocuğa mizildaniyor diye ilaç döküyor ağzına. Az önce de çikolatalı pasta kreması sürerken yakaladım misafirin yanında hiç acımadim bağırdım valla
Benim babam da dün kokoreç vermek istedi :D onlara göre ben vicdansızım , çocugun canı istiyor. Daha su vermiyorum diyorum, azıcık verme derdine giriyor. onu bırak bizim bızdık babamın kucagında iken adamın elindeki kokoreçe atıldı atıldı, en son bir avuçladı, avucunun içinden yiyecek parçalarını zor aldım :D

Hipp elmalı mı aldın? O postunu görmemişim. Ben de bizimkine 5 tahilli aldım bugün yokkkkk açmıyor ağzını. Yine hipp elmalı alcam galiba.
Yavaş yavaş arttir canım. Minnak bağırsakları alışkın değil ya gaz kaka yapar.
Evet canim .Benimki bayıldı. Tam da dedigin gibi oldu .Normalde 20.30 da uyuttum 21.00da kivranarak uyandi .23.00 da uyuttum .Her sey cok guzeldi 02.30 a hic uyanmadan uyudu.Sonrasi facia .Hala uyanik .Kakasini yapamadı .Gece boyu ağladı .Zeytinyagi icirdim masaj yaptim. Sabah rahatladi .Bu kez de yorgunluktan uyuyamiyor .
Ben acliktan sık uyandığında inanmak uzereyim .Cunku O kesintisiz uyudugu 2 3 saati mamaya borcluyuz .Ama sindiremiyor .Kafam karisti .Yogurt mu kabiz yapiyor yoksa mama mi ,hangisini keseyim bilemedim.
Afilim92 Afilim92 hipp elmalı tahillimi aldin cnm bende denemek istiyorum.
Evet canim benim oglan secici .Cok sevdi .Daha once mamayi reddetmisti birakmistik filan..
Ben ek gıda vermiyorum daha canım. Mama içiyor ama onu da bırakıyor bitirmiyor bile bazen. Gece sürekli mızmızlık halinde sanki derin uykuya geçemiyor. Geçse herhalde saat başı uyanmaz?!! Bu gün instagramda bi doktorun yazısına denk geldim. Diş zamanı emme sıklığı artar bebeklerde diyor. Siz de var mı diş? Biz de çıkmadı daha ama kaşınıyor baya sertleşti diş etleri. Acaba ondan mı diyorum ben de??

Canım senin bebişte var mı diş? Acaba sorun o mu? Bu aylarda artık saat başı acıkıp kalkmazlar bence ya. Başka bi açıklama olmalı. Oda termometresi sipariş verdim. Acaba kuru mu oluyor oda ondan mı kalkıyor diye? Siz de var mı termometre ve nem ölçer. Malum kalorifer kurutuyor olabilir diye düşündüm boğazıını burnunu filan.
Ben acikip sık uyandigini düşünmeye basladim. Mamayi yiyince ilk 3 saat uyudu .Kabiz olmasa belki de daha az uyanacakti .Ama geceden beri uyanik .7 saat oldu benim pertim cikti .Kaka yapınca rahatladi .Bu kez de yorgunluktan uyuyamiyor bağırıp duruyor .
15 gunde hic kilo almamış sütüm yetmiyor galiba .Onceden guzel kilo aliyordu .Uyandigimda gogsumden sut akmis oluyordu .Son zamanlarda hic oyle olmuyor .[/QUOTE]

Benim babam da dün kokoreç vermek istedi :KK70: onlara göre ben vicdansızım , çocugun canı istiyor. Daha su vermiyorum diyorum, azıcık verme derdine giriyor. onu bırak bizim bızdık babamın kucagında iken adamın elindeki kokoreçe atıldı atıldı, en son bir avuçladı, avucunun içinden yiyecek parçalarını zor aldım :KK70:
Yaa inanamıyorum ısrar ettikleri şey en azından faydalı olsa bari :)

Evet canim .Benimki bayıldı. Tam da dedigin gibi oldu .Normalde 20.30 da uyuttum 21.00da kivranarak uyandi .23.00 da uyuttum .Her sey cok guzeldi 02.30 a hic uyanmadan uyudu.Sonrasi facia .Hala uyanik .Kakasini yapamadı .Gece boyu ağladı .Zeytinyagi icirdim masaj yaptim. Sabah rahatladi .Bu kez de yorgunluktan uyuyamiyor .
Ben acliktan sık uyandığında inanmak uzereyim .Cunku O kesintisiz uyudugu 2 3 saati mamaya borcluyuz .Ama sindiremiyor .Kafam karisti .Yogurt mu kabiz yapiyor yoksa mama mi ,hangisini keseyim bilemedim.

Evet canim benim oglan secici .Cok sevdi .Daha once mamayi reddetmisti birakmistik filan..

Ben acikip sık uyandigini düşünmeye basladim. Mamayi yiyince ilk 3 saat uyudu .Kabiz olmasa belki de daha az uyanacakti .Ama geceden beri uyanik .7 saat oldu benim pertim cikti .Kaka yapınca rahatladi .Bu kez de yorgunluktan uyuyamiyor bağırıp duruyor .
15 gunde hic kilo almamış sütüm yetmiyor galiba .Onceden guzel kilo aliyordu .Uyandigimda gogsumden sut akmis oluyordu .Son zamanlarda hic oyle olmuyor .
[/QUOTE]
Ağır gelmiştir mama canım sen her mamasına zeytinyağı ekle çok az bide yavaş yavaş artır 1 çorba kaşığı ver sonra yavaş yavaş artıt bağırsakları alışır. Napsın yavrular sıvıdan başka bişey bilmiyor ki.

Bu arada oğluma ne oldu bilmiyorum dün komşulardaydık ve melek gibiydi sakindi ama gece sabaha kadar sürekli mıkırdandı yatakta ordan oraya döndü 7 de kalktı ve ben gözümü açamıyorum bile kahve yaptım şimdi. Uyandığından beri de çok huysuz ağlıyor zırlıyor mutsuz. Anlamadım gitti ben bu bizim bebeleri. Çok da şeeapmamak lazım sanırım. Tükendim valla. Kanguruya koyunca balkona çıkınca susuyor ama hava 3 derece.şimdi de uykusu geldi teke zortlatması oynaya oynaya uyuyor:halay:

Benim babam da dün kokoreç vermek istedi :KK70: onlara göre ben vicdansızım , çocugun canı istiyor. Daha su vermiyorum diyorum, azıcık verme derdine giriyor. onu bırak bizim bızdık babamın kucagında iken adamın elindeki kokoreçe atıldı atıldı, en son bir avuçladı, avucunun içinden yiyecek parçalarını zor aldım :KK70:
Çok şekerler ya her şeye yalaniyorlar :)

Back