- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
- #76.141
Evet baktım cnm güzel tatli bir tadı var ama çok değil.Onun tadı nasıl? Baktın mı hic
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet baktım cnm güzel tatli bir tadı var ama çok değil.Onun tadı nasıl? Baktın mı hic
rotayi hastanede yaptirmistik biz, yine hastanede olcak 2.dozu. dr.la konusacagim bu konuyudemlicaykeyfi demiştim canısı
canim dis yok hergun bakiyorum merakla. E bebekten almistim termometreli vs saat. Nem de guzel, sicaklik da 23 civari oluyor, e emiyor zaten uyumak icin de. Doktora gidince tahlil isteyecek galibaBen ek gıda vermiyorum daha canım. Mama içiyor ama onu da bırakıyor bitirmiyor bile bazen. Gece sürekli mızmızlık halinde sanki derin uykuya geçemiyor. Geçse herhalde saat başı uyanmaz?!! Bu gün instagramda bi doktorun yazısına denk geldim. Diş zamanı emme sıklığı artar bebeklerde diyor. Siz de var mı diş? Biz de çıkmadı daha ama kaşınıyor baya sertleşti diş etleri. Acaba ondan mı diyorum ben de??
Canım senin bebişte var mı diş? Acaba sorun o mu? Bu aylarda artık saat başı acıkıp kalkmazlar bence ya. Başka bi açıklama olmalı. Oda termometresi sipariş verdim. Acaba kuru mu oluyor oda ondan mı kalkıyor diye? Siz de var mı termometre ve nem ölçer. Malum kalorifer kurutuyor olabilir diye düşündüm boğazıını burnunu filan.
evet canım 1 fısNe kadar veriyorsun canim 1 fis mi
bende hafiften başlamıştım doktor başlama daha dedi bende bıraktım 180 günü bekliyorumEk gıdaya başlamak için 180 günü bekleyen bir tek benmiyim?![]()
canım aslında tam alışkanlık kazanmış değil ama yapabiliyor. Uykusu tam olarak gelince gündüz uykularında yatağına bırakıp yanında duruyorum, uykun mu geldi hadi uyu bakalım diyorum eğer uyuyacaksa bir kaç kez bu şekilde uyudu. Ama hala gece uykusu benim yatağımda ve emerek uyuyor.Senin adına çok sevindim içimizden biri en azından desteksiz unutabilsin belki daha önce de sormuşumdur ama neler deneyimledin bu süreçte bizle de paylaşır mısın memede uyuyor muydu
ot da süt yaparmış canım endişelenme, bol bol da su içersinde tabii. Ek gıda için 180 mi bekliyorlar.Doktor çok geniş bir diyet listesi verdi.. içinde yok yok sadece ot yiyebiliyrm:) meyve serbest artk onlardan şüpelenmeye başladım.. pazrtesi test sonucunu merakla beklyrm. Zira bu diyet uzun sürerse ben yok olucam zayıftm zaten iyice kilo veriyrm.. işin kötüsü oğlum sadece anne sütü alıyor sütte azalacak bu gidişle. Ek gıdaya da başlatmıyorlar.. çıkmazdayım
ben de 60 cc olan mama ölçüsünü 90 a çıkardım ve 2 no.ya geçtim. Doymuyordu gerçekten yani doymamaya başladı. Bu ay da gelişim gösteriyorlar, daha fazla ihtiyaç duyabilirlerBende kullaniyorum canm
Yanlz benm bebegimde oyle ama anladigm kadaryla herkeste ayni durum var. bende acaba doymuyomu diyorum ama bilemedm olmazsa bende deniyim![]()
Tanı nasıl konuldu size? Hangi testleri yaptırdınız, hangi besinlere alerjisi olduğunu tam olarak biliyor musun?Cnm bizim de çoklu besin alerjim iz var. Ek gıda da hipp in sütsüz tahıllı kaşık mamaları var. Onlardan alıp versen bebeğine hem lifli olduğu için barsaklarını da çalıştırır. Kakasını kolay yapar en azından
Bizimki de öyleydi o gece ya. Allah kolaylık versin bugün sana6 ay aşısı uyku yapar diyorlardı. 1 dk uyumadı sabaha kadar çığlık attı çocuk perisan haldeyim
Benim babam da dün kokoreç vermek istediBenim annem arkamdan vermiş maalesef. Bana da söylemiyo hem de ağzından kaçırdı. ateşi olmayan çocuğa mizildaniyor diye ilaç döküyor ağzına. Az önce de çikolatalı pasta kreması sürerken yakaladım misafirin yanında hiç acımadim bağırdım valla
Gözlerim batıyorBizimki de öyleydi o gece ya. Allah kolaylık versin bugün sana
Evet canim .Benimki bayıldı. Tam da dedigin gibi oldu .Normalde 20.30 da uyuttum 21.00da kivranarak uyandi .23.00 da uyuttum .Her sey cok guzeldi 02.30 a hic uyanmadan uyudu.Sonrasi facia .Hala uyanik .Kakasini yapamadı .Gece boyu ağladı .Zeytinyagi icirdim masaj yaptim. Sabah rahatladi .Bu kez de yorgunluktan uyuyamiyor .Hipp elmalı mı aldın? O postunu görmemişim. Ben de bizimkine 5 tahilli aldım bugün yokkkkk açmıyor ağzını. Yine hipp elmalı alcam galiba.
Yavaş yavaş arttir canım. Minnak bağırsakları alışkın değil ya gaz kaka yapar.
Evet canim benim oglan secici .Cok sevdi .Daha once mamayi reddetmisti birakmistik filan..Afilim92 hipp elmalı tahillimi aldin cnm bende denemek istiyorum.
Ben acikip sık uyandigini düşünmeye basladim. Mamayi yiyince ilk 3 saat uyudu .Kabiz olmasa belki de daha az uyanacakti .Ama geceden beri uyanik .7 saat oldu benim pertim cikti .Kaka yapınca rahatladi .Bu kez de yorgunluktan uyuyamiyor bağırıp duruyor .Ben ek gıda vermiyorum daha canım. Mama içiyor ama onu da bırakıyor bitirmiyor bile bazen. Gece sürekli mızmızlık halinde sanki derin uykuya geçemiyor. Geçse herhalde saat başı uyanmaz?!! Bu gün instagramda bi doktorun yazısına denk geldim. Diş zamanı emme sıklığı artar bebeklerde diyor. Siz de var mı diş? Biz de çıkmadı daha ama kaşınıyor baya sertleşti diş etleri. Acaba ondan mı diyorum ben de??
Canım senin bebişte var mı diş? Acaba sorun o mu? Bu aylarda artık saat başı acıkıp kalkmazlar bence ya. Başka bi açıklama olmalı. Oda termometresi sipariş verdim. Acaba kuru mu oluyor oda ondan mı kalkıyor diye? Siz de var mı termometre ve nem ölçer. Malum kalorifer kurutuyor olabilir diye düşündüm boğazıını burnunu filan.
Geçmiş olsun canım ağrı kesici verdin mi işe yaramadı mı6 ay aşısı uyku yapar diyorlardı. 1 dk uyumadı sabaha kadar çığlık attı çocuk perisan haldeyim
Yaa inanamıyorum ısrar ettikleri şey en azından faydalı olsa bari :)Benim babam da dün kokoreç vermek istedionlara göre ben vicdansızım , çocugun canı istiyor. Daha su vermiyorum diyorum, azıcık verme derdine giriyor. onu bırak bizim bızdık babamın kucagında iken adamın elindeki kokoreçe atıldı atıldı, en son bir avuçladı, avucunun içinden yiyecek parçalarını zor aldım
![]()
[/QUOTE]Evet canim .Benimki bayıldı. Tam da dedigin gibi oldu .Normalde 20.30 da uyuttum 21.00da kivranarak uyandi .23.00 da uyuttum .Her sey cok guzeldi 02.30 a hic uyanmadan uyudu.Sonrasi facia .Hala uyanik .Kakasini yapamadı .Gece boyu ağladı .Zeytinyagi icirdim masaj yaptim. Sabah rahatladi .Bu kez de yorgunluktan uyuyamiyor .
Ben acliktan sık uyandığında inanmak uzereyim .Cunku O kesintisiz uyudugu 2 3 saati mamaya borcluyuz .Ama sindiremiyor .Kafam karisti .Yogurt mu kabiz yapiyor yoksa mama mi ,hangisini keseyim bilemedim.
Evet canim benim oglan secici .Cok sevdi .Daha once mamayi reddetmisti birakmistik filan..
Ben acikip sık uyandigini düşünmeye basladim. Mamayi yiyince ilk 3 saat uyudu .Kabiz olmasa belki de daha az uyanacakti .Ama geceden beri uyanik .7 saat oldu benim pertim cikti .Kaka yapınca rahatladi .Bu kez de yorgunluktan uyuyamiyor bağırıp duruyor .
15 gunde hic kilo almamış sütüm yetmiyor galiba .Onceden guzel kilo aliyordu .Uyandigimda gogsumden sut akmis oluyordu .Son zamanlarda hic oyle olmuyor .
Verdim gece ama hiç işe yaramadıGeçmiş olsun canım ağrı kesici verdin mi işe yaramadı mı
İnşallah bugün düzelir. Bende korkuyorum tam düzen kurmuştuk yeni yeni 10 gün sonra bizimde.Verdim gece ama hiç işe yaramadı
Çok şekerler ya her şeye yalaniyorlar :)Benim babam da dün kokoreç vermek istedionlara göre ben vicdansızım , çocugun canı istiyor. Daha su vermiyorum diyorum, azıcık verme derdine giriyor. onu bırak bizim bızdık babamın kucagında iken adamın elindeki kokoreçe atıldı atıldı, en son bir avuçladı, avucunun içinden yiyecek parçalarını zor aldım
![]()
Benimkinin düzeni yoktu ama 2 saat uykusu da gittiİnşallah bugün düzelir. Bende korkuyorum tam düzen kurmuştuk yeni yeni 10 gün sonra bizimde.