- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #76.161
Fena değil sonuçta 1 TL'den az oluyor tanesi. Ama senin minnoşun da kilosu yerindeydi 3 no oluyor mu ki?Günaydın kızlar 3 numara prima premium care 204 lüyü 184 tl ye aldım iyi mi kötü mü anlamadım ama yaklaşık 2 ay önce de o fiyata almıştım. En uzun gece imdirimi vardı güya heryerde ama herşey pahalı yine.
[/QUOTE]Evet canim .Benimki bayıldı. Tam da dedigin gibi oldu .Normalde 20.30 da uyuttum 21.00da kivranarak uyandi .23.00 da uyuttum .Her sey cok guzeldi 02.30 a hic uyanmadan uyudu.Sonrasi facia .Hala uyanik .Kakasini yapamadı .Gece boyu ağladı .Zeytinyagi icirdim masaj yaptim. Sabah rahatladi .Bu kez de yorgunluktan uyuyamiyor .
Ben acliktan sık uyandığında inanmak uzereyim .Cunku O kesintisiz uyudugu 2 3 saati mamaya borcluyuz .Ama sindiremiyor .Kafam karisti .Yogurt mu kabiz yapiyor yoksa mama mi ,hangisini keseyim bilemedim.
Evet canim benim oglan secici .Cok sevdi .Daha once mamayi reddetmisti birakmistik filan..
Ben acikip sık uyandigini düşünmeye basladim. Mamayi yiyince ilk 3 saat uyudu .Kabiz olmasa belki de daha az uyanacakti .Ama geceden beri uyanik .7 saat oldu benim pertim cikti .Kaka yapınca rahatladi .Bu kez de yorgunluktan uyuyamiyor bağırıp duruyor .
15 gunde hic kilo almamış sütüm yetmiyor galiba .Onceden guzel kilo aliyordu .Uyandigimda gogsumden sut akmis oluyordu .Son zamanlarda hic oyle olmuyor .
günaydın , geçen burada aldığım anda yazmıştım 216 tanesini 130 TL drn aldım. Ama külot bez değil bağlamalı 3 No active dry. Kısıtlı sayıdaydı zırt diye bitti sabaha kalmamıştı gg' da.Günaydın kızlar 3 numara prima premium care 204 lüyü 184 tl ye aldım iyi mi kötü mü anlamadım ama yaklaşık 2 ay önce de o fiyata almıştım. En uzun gece imdirimi vardı güya heryerde ama herşey pahalı yine.
Kakası mukusluydu sürekli. Ben 2ay Diyeti girdim sadece sebze tükettim. Gaita ve 23alerjen maddeye karşı kan testi yapıldı fakat hepsi negatif çıktı. Zaten bu kadar küçüklerken doğru sonuç vermezmiş. Şimdi sırasıyla ve 3hün kuralıyla Diyeti deliyoruz.mesela 3gün et, 3gğn tereyağ, 3gün yoğurt, 3hüm peynir olarak başladık. Eğer 3hün sonunda bebekte Bi sıkıntı yoksa o besini tüketmeye başlıyorum artık. Henüz alerjen besini yakalayamadık bu aradaTanı nasıl konuldu size? Hangi testleri yaptırdınız, hangi besinlere alerjisi olduğunu tam olarak biliyor musun?
Active dry daha uygun sanırımgünaydın , geçen burada aldığım anda yazmıştım 216 tanesini 130 TL drn aldım. Ama külot bez değil bağlamalı 3 No active dry. Kısıtlı sayıdaydı zırt diye bitti sabaha kalmamıştı gg' da.
Ben hem emziriyorum hem arada mama veriyorum bu aralar doymuyor gibi o yüzden mama veriyorum.ek gıda olarak elma suyu armut suyu veriyordum şimdi onları püre halinde veriyorum püreye geçince muz ekledim. o biraz ağır geldi kakası koyulaştı.doymuyor diye gece maması deneyeyim dedim. dün akşam vermedim kakasını bekledim. sindirebiliyormu diye gece 12.30 da kaka yapınca üşendim vermedim gece mamasını. ama kakası yumuşaktı sindirmiş gibi geldi bana.bu akşam tekrar vericem.Ben normalde mama kullanmiyorum .Ek gidaya da yeni baslamistim .Yogurtla birlikte sanirim sindiremedi.Bugun tekrar vercem bakalim ne olcak .1 yemek kasigi verdim sadece .Cunku emerek uyuyor .Fazla emerse kusuyor ve uyuyamiyor.
Canim Hipp Elmali sütlü
ben doymadığını düşünerek verdim ama hepsini yemedi birde kaşıkla verdim. bir gün ara verdim sindirip sindirmediğine bakmak için. doktor 6 aylık olunca ek gıdaya başla dedi liste verdi. 180 gününün dolmasına az kaldı ben beklemedim gününü elma armut suyu yada püresini vermeye başlamıştım. doktorun verdiği listede muhallebi tarifi vardı. pirinç unundan yapılıyor. elimde bebek pirinç unu yoktu. gece maması verdim. alıp koymuştum kenara 6 aylık olduktan sonra vermek için.Bu gece maması denilen sey tam olarak ney yani doktormu tavsiye etti sizmi doymadigini dusunerek veriyosunuz. DunAfilim92 de verm8sti sanrm oan sormadm ama.
Insallah bizimki de duzelir .Gece 10 kere kalkmasindan ikimiz de dinlenemiyoruz .Ben hem emziriyorum hem arada mama veriyorum bu aralar doymuyor gibi o yüzden mama veriyorum.ek gıda olarak elma suyu armut suyu veriyordum şimdi onları püre halinde veriyorum püreye geçince muz ekledim. o biraz ağır geldi kakası koyulaştı.doymuyor diye gece maması deneyeyim dedim. dün akşam vermedim kakasını bekledim. sindirebiliyormu diye gece 12.30 da kaka yapınca üşendim vermedim gece mamasını. ama kakası yumuşaktı sindirmiş gibi geldi bana.bu akşam tekrar vericem.
Of of benim de .Int bankaciligi sifremi unuttum bloke oldu .Ve anne kizlik soyadim yokmus sistemde guncellenmiyor .Saçmalığa bak bu dandik sey icin bankaya gitmem lazimmis .Elim kolum baglandi hic bir islem yapamıyorum. Daha cocugun dogum parasını da çekemedim .Gecen ay aşıya giderken ugradik .Daha Ptt acilmadan uzun bir kuyruk vardi .Esim girip arabada bebek var daha hizli yardimci olur musunuz diye ricada bulundu .Kabul etmediler .Dışarı çıkmam lazım bugün bankaya gitmem gerekiyor para çekmek için ama hava çok soğuk nasıl gidicem hiç bilmiyorum :/
Aaa ilginçmiş. Benimkinin de yumurta ve süt ürünlerinden birine kesin var. Ama başka şeylere de var gibi.Kakası mukusluydu sürekli. Ben 2ay Diyeti girdim sadece sebze tükettim. Gaita ve 23alerjen maddeye karşı kan testi yapıldı fakat hepsi negatif çıktı. Zaten bu kadar küçüklerken doğru sonuç vermezmiş. Şimdi sırasıyla ve 3hün kuralıyla Diyeti deliyoruz.mesela 3gün et, 3gğn tereyağ, 3gün yoğurt, 3hüm peynir olarak başladık. Eğer 3hün sonunda bebekte Bi sıkıntı yoksa o besini tüketmeye başlıyorum artık. Henüz alerjen besini yakalayamadık bu arada
rotayi hastanede yaptirmistik biz, yine hastanede olcak 2.dozu. dr.la konusacagim bu konuyu
canim dis yok hergun bakiyorum merakla. E bebekten almistim termometreli vs saat. Nem de guzel, sicaklik da 23 civari oluyor, e emiyor zaten uyumak icin de. Doktora gidince tahlil isteyecek galiba
Hic bir sey almadim .Sadece mama kasigimiz ve cam rendemiz varBebeğiniz için un pekmez vs. neler aldınız ve nerden aldınız kızlar??
E hamal diye bi site dedi arkadaşım ordan ürün alan oldu mu??
soylerim tabi canim. Aslinda yazdim dr.a, gunduz guzelce giydirip hava aldirin, aksamlari dus aldirin dedi de yaptim ise yaramadi. İse yaramazsa idrar, kan bakariz demisti. Herhalde tahlil isteyecek =/Canım doktordan gelince bana da söyler misin ne dediğini? Bu kadar sık kalkmak nedendir merak ediyorum. 6.ay kontrolüne gidince ben de sorucam.
6 10 kilo arası canım 7900 şuan. Oluyor hala. Kilo alımı yavaşlıyor ya 1,5 ayda tükeniyor ortalama olur diye düşündüm ama. Kalırsa yakın arkadaşımın da bebeği var 2 aylık ona veriyorum.Fena değil sonuçta 1 TL'den az oluyor tanesi. Ama senin minnoşun da kilosu yerindeydi 3 no oluyor mu ki?
Günaydın kızlar 3 numara prima premium care 204 lüyü 184 tl ye aldım iyi mi kötü mü anlamadım ama yaklaşık 2 ay önce de o fiyata almıştım. En uzun gece imdirimi vardı güya heryerde ama herşey pahalı yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?