2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim mama onerin cok tesekkur canim .Oğlum cok sevdi .Bugun de begenerek yedi .Ama sadece yarim yemek kaşığı yedi .Normal mi anlamadim .Olmazsa kademeli artirayim agir geliyor sanirim .
Hipp elmalı mı aldın? O postunu görmemişim. Ben de bizimkine 5 tahilli aldım bugün yokkkkk açmıyor ağzını. Yine hipp elmalı alcam galiba.
Yavaş yavaş arttir canım. Minnak bağırsakları alışkın değil ya gaz kaka yapar.

Geçmiş olsun. Alerji ile ilgili yediğn başka gıda da olabilir canım süt dışında. Yediklerini denetle mesela dana eti, susam, tahin, yumurta bunlar da alerjiyi tetikleyebiliyor. Allah şifa versin.
Doktor çok geniş bir diyet listesi verdi.. içinde yok yok sadece ot yiyebiliyrm:) meyve serbest artk onlardan şüpelenmeye başladım.. pazrtesi test sonucunu merakla beklyrm. Zira bu diyet uzun sürerse ben yok olucam zayıftm zaten iyice kilo veriyrm.. işin kötüsü oğlum sadece anne sütü alıyor sütte azalacak bu gidişle. Ek gıdaya da başlatmıyorlar.. çıkmazdayım

Üçtür kızım okuldan getiriyor mikrobu bütün çocuklar hasta evden burnumu çıkaramıyorum korkumdan ama kızım sagolsun getiriyor :) acaip öksürük ve burnu tıkalı :KK43:
Demin benım kv de kız sürekli okuldan mikrop getiriyor bu sene gitmese ne olurdu dıyo yarım saat bile bakmazsınız ilgilenmeyeceğiniz için yolladım dedim çocuk bu illa hasta oluyor yanı napayım Rabbim beterinden korusun hepsini de
Amin canım çok geçmiş olsun. KV ler anca akıl versinler.

Kizlar bu d vit kullanan varmi bisi sorucam Eki Görüntüle 2217324
Bende kullaniyorum canm
Canim ben gece cok uyandigi icin denemek istedim .Sütlü tahilli tok tutan kasik mama .Gece uykusunda onceden 2 3 saat uyur sonra saat basi kalkardi .Son zamanlarda yatirir yatirmaz sık sık kalkmaya basladi. Ben de acaba ac olabilir mi diye düşündüm. Bugun 2.gun Dun bir sey anlayamadik hazmedemedi cok agladi .Insallah bugün guzel uyur .
Yanlz benm bebegimde oyle ama anladigm kadaryla herkeste ayni durum var. bende acaba doymuyomu diyorum ama bilemedm olmazsa bende deniyim:deli:

Sakınan göze çöp batar diyip duruyorlar. Dün sakınmadım, 3 ayrı şey verdiler. İçinden birisi alerjisini tetikledi, mukuslu kaka geri geldi ama hangisi olduğunu bilmiyorum. Niye? Çünkü 3 tane şey verdiler. Kaç kez dedim tek tek gidelim diye yok, kimse anlamıyor.
Çok kötü ya.. Allah sabıt versin canım sana valla. Tek başıma büyütiyor olmamın avantajı bu sanırım. Hiç kiimse bişeyine karışamıyor istediğim gibi büyütüyorum çocuğumu

Ek gıdaya başlamak için 180 günü bekleyen bir tek benmiyim?:KK14:

Ben de başladım sayılmaz canım. Sadece bir çay kaşığı yoğurt tattırdım. Ardından 2 kere ağız dolusu kustu ve o günden sonra 1 hafta kaka yapamadı. Biraz erteledim ben de ek gıda işini. Acelemiz yok nasılsa :). Şu an 168 günlük

Vardir bir hayir. Insallah görüşeceğin bayan kafana yatar .Baslayip biraksa daha kötü olurdu .En azindan su an zamanın var canim.

Bugun bakıcı kabul günü sanirim .Bol şans .

Evet evet cunku emmeden uyuyamiyor .Aksam berbatti .Mamayi sindiremedi karni sisti.3 saat uyutmak icin uğraştık. Tam uyudu 15 dk sonra aglayarak kalkti .Sonra tekrar cabaladim .Gece boyu elim karninda durdu felaket gazi vardi .Gun aymadan biz kalktik zaten. Gec yatinca da cok kalkiyor erken yatinca da .Ben de bunu anlamıyorum .

Ben ek gıda vermiyorum daha canım. Mama içiyor ama onu da bırakıyor bitirmiyor bile bazen. Gece sürekli mızmızlık halinde sanki derin uykuya geçemiyor. Geçse herhalde saat başı uyanmaz?!! Bu gün instagramda bi doktorun yazısına denk geldim. Diş zamanı emme sıklığı artar bebeklerde diyor. Siz de var mı diş? Biz de çıkmadı daha ama kaşınıyor baya sertleşti diş etleri. Acaba ondan mı diyorum ben de??

evet, emiyor, sallamak pispislamak kar etmiyor. 30 dk.da veya saat basi uyaniyor. Ayrica 2de 3de uyuyor. Yanimda yatiriyorum, ona donuk yatip emzirmekten boynum tutulmus

gecmis olsun canim insallah ilerlemez hastaligi

Canım senin bebişte var mı diş? Acaba sorun o mu? Bu aylarda artık saat başı acıkıp kalkmazlar bence ya. Başka bi açıklama olmalı. Oda termometresi sipariş verdim. Acaba kuru mu oluyor oda ondan mı kalkıyor diye? Siz de var mı termometre ve nem ölçer. Malum kalorifer kurutuyor olabilir diye düşündüm boğazıını burnunu filan.

Hipp elmalı mı aldın? O postunu görmemişim. Ben de bizimkine 5 tahilli aldım bugün yokkkkk açmıyor ağzını. Yine hipp elmalı alcam galiba.

Yavaş yavaş arttir canım. Minnak bağırsakları alışkın değil ya gaz kaka yapar.
Cnm 5 tahıllının içine elma rendele, o zaman yiyorlar Öbür türlü çok tatsız geliyor

Bu diş ne zormuş deliricem artık. Alt dişler çok zorlamamıştı. Üst dişler mahvetti kızımı. Ne bisey yiyebiliyor ne de uyuyabiliyor ağrıdan duramıyor yavrum. Çok üzülüyorum onu öyle görünce. Ateşi sürekli çıkıp duruyor. Yatağına koyduğum an uyanıyor mecbur kucağımda uyutuyorum.

Bu diş ne zormuş deliricem artık. Alt dişler çok zorlamamıştı. Üst dişler mahvetti kızımı. Ne bisey yiyebiliyor ne de uyuyabiliyor ağrıdan duramıyor yavrum. Çok üzülüyorum onu öyle görünce. Ateşi sürekli çıkıp duruyor. Yatağına koyduğum an uyanıyor mecbur kucağımda uyutuyorum.
Ah yavrum ya çok üzüldüm :( üst dişler biraz daha büyük ya ondan muhtemelen.

Back