- Emoji Skoru
- 3.908
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #76.101
Demee bir ümit hevesliydim yaaEk gıda ile daha sıkıntılı olduk biz. Çocuk kıvranıyor, uykular daha kötü
ben kullanıyorum canımKizlar bu d vit kullanan varmi bisi sorucam Eki Görüntüle 2217324
Canim ben gece cok uyandigi icin denemek istedim .Sütlü tahilli tok tutan kasik mama .Gece uykusunda onceden 2 3 saat uyur sonra saat basi kalkardi .Son zamanlarda yatirir yatirmaz sık sık kalkmaya basladi. Ben de acaba ac olabilir mi diye düşündüm. Bugun 2.gun Dun bir sey anlayamadik hazmedemedi cok agladi .Insallah bugün guzel uyur .Bu gece maması denilen sey tam olarak ney yani doktormu tavsiye etti sizmi doymadigini dusunerek veriyosunuz. DunAfilim92 de verm8sti sanrm oan sormadm ama.
Ispanağı deneyecektim ama 8. Aydan önce verilmemesi gerekiyormus. Başka bişey deneyeceğim.Ispanağı nasıl yapıp vereceksin cnm
Ben de kullanıyorum günde bir fısKizlar bu d vit kullanan varmi bisi sorucam Eki Görüntüle 2217324
Ne saçmalık ya tabıkı sakınacaksın ne bu patates mı oldugu yerde büyüyecek sen eşinle konuş bence gerekeni yapsın ınan ıkı gun sonra daha da sorun olur bunlar senın hayır dediğine onlar olur diyecek her zorluğunu sen çekiyorsun senın çocuğun kimsenin söz hakkı yok kusura bakmasınlarSakınan göze çöp batar diyip duruyorlar. Dün sakınmadım, 3 ayrı şey verdiler. İçinden birisi alerjisini tetikledi, mukuslu kaka geri geldi ama hangisi olduğunu bilmiyorum. Niye? Çünkü 3 tane şey verdiler. Kaç kez dedim tek tek gidelim diye yok, kimse anlamıyor.
Üçtür kızım okuldan getiriyor mikrobu bütün çocuklar hasta evden burnumu çıkaramıyorum korkumdan ama kızım sagolsun getiriyor :) acaip öksürük ve burnu tıkalıSana da geçmiş olsun canım nezle mi oldunuz?
Ben kullanıyorum günde bir fisKizlar bu d vit kullanan varmi bisi sorucam Eki Görüntüle 2217324
Geçmiş olsun canımÜçtür kızım okuldan getiriyor mikrobu bütün çocuklar hasta evden burnumu çıkaramıyorum korkumdan ama kızım sagolsun getiriyor :) acaip öksürük ve burnu tıkalı
Demin benım kv de kız sürekli okuldan mikrop getiriyor bu sene gitmese ne olurdu dıyo yarım saat bile bakmazsınız ilgilenmeyeceğiniz için yolladım dedim çocuk bu illa hasta oluyor yanı napayım Rabbim beterinden korusun hepsini de
Evet cnm maalesef yıne kızım hafif atlatıyor şükür ama oğlan çok eziliyor yavrum kıyamıyorum sesı kısıldı yarın kendi doktoruna kontrolü var bıde o görsün bakalım ne diyecekGeçmiş olsun canımyine mi
Aşıları ucuzladı diye stok mı yapıyorlar acaba? Herşeyi beklerim.. rotatec yoktu bır ara piyasada , şimdi de muadil başka bir aşı getirirlerse şaşmam. Fiyatı da 210 TL olur artık.
Kızlar bu arada asm ye çıkınca karsısında eczacı tanıdık var rota aşısını sordum
Rotarix 75 e düşecek dediler sonra hepsini topladılar rota bişey dedı de adını unuttum adını değiştirip 214 liraya piyasaya sürmüşler sahtekarlar resmen buraya da el attılar bi milletin sağlığı kalmıştı
Ne kadar veriyorsun canim 1 fis miDemee bir ümit hevesliydim yaa
ben kullanıyorum canım
Bende onu soracaktim saol cnmBen de kullanıyorum günde bir fıs
Aynı benim annem azıcık vızırdansa hemen şurup verelim diyor ona kalsa çocuğu parasetemol bağımşısı yapmıştıkSorma dün olduk bizde. Birine bir şey olmadı ama diğerinin ateşi çıktı. Annemde inanılmaz bir carpol aşkı var. Ya ona kalsa her gün verecek. Bütün akşam tartıştık vermiyorum diye. Ateşi çıkınca verdim tabi ama çıkmadan neden vereyim ilaç sonuçta. Gerçi ona kalsa her ağladığında vermem lazım off neyse buraya yazınca rahatlıyorum. Annelerimiz çok yardım ediyorlar saolsunlar ama cinnetlik ediyorlar bazen de.
Senin adına çok sevindim içimizden biri en azından desteksiz unutabilsin belki daha önce de sormuşumdur ama neler deneyimledin bu süreçte bizle de paylaşır mısın memede uyuyor muyduKızlar bu arada hepinize selam.
Yazamıyorum arada nadiren okuyorum. Oğlum da karnı toksa uykusu gelmişse yatağına bırakıyorum uyuyabilirsin diyip az oyalayıp başında duruyorum elini tutuyorum sonra bırakıp mayıştığını görünce biraz sonra odadan çıkıyorum. Ve uykuya geçiyor şaka gibi di mi.. Olacak olacak inşallah daha da düzelecek ama p.tesi aşı var yine bozulur düzeni diye de korkuyorum.
Yapacak birşey yok napalım....
Bu arada laptop kamerasıBunların Off tuşu falan yok mudur acaba:) akşam biz evdeyken falan birisi şifreleri falan kirar girer izler diye korkuyorum. O yüzden sanırım kameralara şapka yapıcam evdyken kapatırım. Laptoobumun kamerasında da yara bandı var.
kameraya itiraz eden bakıcı problemlidir bence sonuçta iş tanımı çok net istememesi için geçerli bir sebep YÖK benceÇalıştığım iş yerinden birisinin komsusuydu bu. Şimdi de yine çalıştığım iş yerinden bir başkasının eşi ile gorusucem. Telefonda söyledim kamerayi tabiki sorun değil dedi. Yemek de yapacak ayrıca ama bakalım maaşı beğenecek mı ya da ben onu begenicek miyim
Öyle tabii ana baba dışındaki herkesi takip etmek lazım. Ama gizli kamera sıkıntılı. Eğer farkederse dava açabilirmis
Ben de ses kaydı koymayı düşünüyordum ama kamera ile daha rahat edeceğimi düşündüm. Benim yatak odam dışında her odaya koymayı düşünüyorum canım. 4 oda ve koridor
Eskisehirdeyim canım
Aynen canım. İçime pek sinmemsti kadın zaten bu olayla da perçinledi.Bu arada laptop kamerası
kameraya itiraz eden bakıcı problemlidir bence sonuçta iş tanımı çok net istememesi için geçerli bir sebep YÖK bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?