- Emoji Skoru
- 7.240
- Puanlar
- 683
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #76.081
3 bacak 1 ağızdan o kadar çok ağladı ki bende ağladım4 tane aşı var. Nasıl yapılıyor 2 bacak dışında olanlar canım .. o kadar kötü mü ya ?
Of ya aman var ya şu aşıları tekten karma yapabilseler artık diğerleri gibi3 bacak 1 ağızdan o kadar çok ağladı ki bende ağladım
Allah sifa versin ya cok uzuluyorum bebeklere, bizzat yasadik zorlugunu...@5816bursa canım geçmiş olsun bizde aynı şekilde soğuk algınlığı oldu. Dün gece acile götürdm iyice tıkandı. Şükür akciğerler temiz boğazında enfksyon yok. Sf yazıp yolladı sürekli temzlemeye çalışyrm ama uyku kalitesini çok etkliyor. Zaten yarım saat uyuyor burnu tıkalı olunca 10 dk sonra uyanıyor.. uykusunu alamyınca huzursuz aksi oluyor.. inşallah hemen atlatrz
bitti canim sondu, atlattiniz yine siz, biz daha 5.aydaki rotayi olamadik.6 ay aşısı rezil birşeymiş bu arada, keşke şu iğneleri bana yapsalar
Ben normalde mama kullanmiyorum .Ek gidaya da yeni baslamistim .Yogurtla birlikte sanirim sindiremedi.Bugun tekrar vercem bakalim ne olcak .1 yemek kasigi verdim sadece .Cunku emerek uyuyor .Fazla emerse kusuyor ve uyuyamiyor.bende dün akşam denedim gece mamasını 150lik yapılıyormus yarısını yedi.biraz geçince doymamış gibiydi. 60lık mama yaptım onunda yarısını yedi.sonrasında uyur sandım uyumadı baya uğraştırdı.yinemi doymadı acaba diye bu seferde emzirdim. yarım yamalak emdi.12.30 da uyudu 4 de uyandı. biraz faydası oldu gibi geldi bana. mama yememiş olsaydı 2.30 yada 3.00 de uyanırdı.
Canim Hipp Elmali sütlüGece maması dediğiniz hangi marka kızlarAfilim92
Sorma dün olduk bizde. Birine bir şey olmadı ama diğerinin ateşi çıktı. Annemde inanılmaz bir carpol aşkı var. Ya ona kalsa her gün verecek. Bütün akşam tartıştık vermiyorum diye. Ateşi çıkınca verdim tabi ama çıkmadan neden vereyim ilaç sonuçta. Gerçi ona kalsa her ağladığında vermem lazım off neyse buraya yazınca rahatlıyorum. Annelerimiz çok yardım ediyorlar saolsunlar ama cinnetlik ediyorlar bazen de.6 ay aşısı rezil birşeymiş bu arada, keşke şu iğneleri bana yapsalar
Aslında daha tadım yaptıracağım sebzeler var cnm. Tadım yaptırdığım alerjisi olmayan sebzelerden çorba yapiyorum yemiyor. Neyse yarında ıspanak deneyecegim bakalim yiyecek miİşin içine su giriyor ya canım ondan ayırd ediyordur. Zaten 8.aya kadar çorbalar verilecek tadımların ölçüsünü az az arttırırsın. Sonuçta geçiş için uzun bir zaman var, alerji için tadımlarını da bitirmişsin, baya yol almışsın aslında.
Annelerin calpol le ilgili düşünceleri hep aynı sanırım annem de ateş çıkmadan ver der, rahat etsin der bu arada çok geçmiş olsun bir altı ay rahatsınız :)Sorma dün olduk bizde. Birine bir şey olmadı ama diğerinin ateşi çıktı. Annemde inanılmaz bir carpol aşkı var. Ya ona kalsa her gün verecek. Bütün akşam tartıştık vermiyorum diye. Ateşi çıkınca verdim tabi ama çıkmadan neden vereyim ilaç sonuçta. Gerçi ona kalsa her ağladığında vermem lazım off neyse buraya yazınca rahatlıyorum. Annelerimiz çok yardım ediyorlar saolsunlar ama cinnetlik ediyorlar bazen de.
Ispanağı nasıl yapıp vereceksin cnmAslında daha tadım yaptıracağım sebzeler var cnm. Tadım yaptırdığım alerjisi olmayan sebzelerden çorba yapiyorum yemiyor. Neyse yarında ıspanak deneyecegim bakalim yiyecek mi
calpol olmasa ne onereceklerdi merak ediyorumSorma dün olduk bizde. Birine bir şey olmadı ama diğerinin ateşi çıktı. Annemde inanılmaz bir carpol aşkı var. Ya ona kalsa her gün verecek. Bütün akşam tartıştık vermiyorum diye. Ateşi çıkınca verdim tabi ama çıkmadan neden vereyim ilaç sonuçta. Gerçi ona kalsa her ağladığında vermem lazım off neyse buraya yazınca rahatlıyorum. Annelerimiz çok yardım ediyorlar saolsunlar ama cinnetlik ediyorlar bazen de.
Vallahi kim de uyuyorsa Onda uyuyorlar Ya baba da filan uymuyor yani. İyi yapmışsın canım Zaten meme istediği zaman vermek lazım.. bu atakta çığlık atma falan var herhalde Ağlama krizleri falan da var çünkü bizimki de durduk yere bir basıyor çığlığı istediği Olmayınca ağlıyor geneldeForse masallah ogluna .Aksam aglama krizinde esim sakinlestirdi .O kadar cok agladi ki sadece memede uyuyan oğlum babasinin omzunda uyumus. 10 dk sonra uyandi .Esim tekrar uyutmaya calisirken bir ciglik kıyamet bana atlamaya çalışıyor aglarken memm memmm yapiyor .Hemen alip emzirdim .
Bu gece maması denilen sey tam olarak ney yani doktormu tavsiye etti sizmi doymadigini dusunerek veriyosunuz. Dunbende dün akşam denedim gece mamasını 150lik yapılıyormus yarısını yedi.biraz geçince doymamış gibiydi. 60lık mama yaptım onunda yarısını yedi.sonrasında uyur sandım uyumadı baya uğraştırdı.yinemi doymadı acaba diye bu seferde emzirdim. yarım yamalak emdi.12.30 da uyudu 4 de uyandı. biraz faydası oldu gibi geldi bana. mama yememiş olsaydı 2.30 yada 3.00 de uyanırdı.
Geldi canım. 15 günde falan geldi aynı satıcıydı sanırım. Yılbaşı ya yurtdışında farklı kutlanıyor kargolar yoğun oluyor sanırım.
Daha anneye gecemedim ama babama geçtim :) bundan sonra uzunca bir anne haftası geliyor. Tabi kendisi evde değil, çalışıyor bebek bakıcısı olarak. Kaderin cilvesi :)Ooo anneyi uzat derim :)
Benim annem arkamdan vermiş maalesef. Bana da söylemiyo hem de ağzından kaçırdı. ateşi olmayan çocuğa mizildaniyor diye ilaç döküyor ağzına. Az önce de çikolatalı pasta kreması sürerken yakaladım misafirin yanında hiç acımadim bağırdım vallaSorma dün olduk bizde. Birine bir şey olmadı ama diğerinin ateşi çıktı. Annemde inanılmaz bir carpol aşkı var. Ya ona kalsa her gün verecek. Bütün akşam tartıştık vermiyorum diye. Ateşi çıkınca verdim tabi ama çıkmadan neden vereyim ilaç sonuçta. Gerçi ona kalsa her ağladığında vermem lazım off neyse buraya yazınca rahatlıyorum. Annelerimiz çok yardım ediyorlar saolsunlar ama cinnetlik ediyorlar bazen de.
Nasıl alıştırdın bu şekilde? Emzik veriyor musun? 2 3 hafta sonraya kaldı her şey yine alerji yüzüne ama olsun belki işe yarar da 3 hafta sonra başlarım öyle uyutma çalışmasına ben de.Kızlar bu arada hepinize selam.
Yazamıyorum arada nadiren okuyorum. Oğlum da karnı toksa uykusu gelmişse yatağına bırakıyorum uyuyabilirsin diyip az oyalayıp başında duruyorum elini tutuyorum sonra bırakıp mayıştığını görünce biraz sonra odadan çıkıyorum. Ve uykuya geçiyor şaka gibi di mi.. Olacak olacak inşallah daha da düzelecek ama p.tesi aşı var yine bozulur düzeni diye de korkuyorum.
Yapacak birşey yok napalım....
Nasıl alıştırdın bu şekilde? Emzik veriyor musun? 2 3 hafta sonraya kaldı her şey yine alerji yüzüne ama olsun belki işe yarar da 3 hafta sonra başlarım öyle uyutma çalışmasına ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?