2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu arada hepinize selam.
Yazamıyorum arada nadiren okuyorum. Oğlum da karnı toksa uykusu gelmişse yatağına bırakıyorum uyuyabilirsin diyip az oyalayıp başında duruyorum elini tutuyorum sonra bırakıp mayıştığını görünce biraz sonra odadan çıkıyorum. Ve uykuya geçiyor şaka gibi di mi.. Olacak olacak inşallah daha da düzelecek ama p.tesi aşı var yine bozulur düzeni diye de korkuyorum.
Yapacak birşey yok napalım....

3 bacak 1 ağızdan o kadar çok ağladı ki bende ağladım
Of ya aman var ya şu aşıları tekten karma yapabilseler artık diğerleri gibi elli tane birden iğne sokuyorlar küçücük bebeklere ya geçmiş olsun canım

Allah sifa versin ya cok uzuluyorum bebeklere, bizzat yasadik zorlugunu...
6 ay aşısı rezil birşeymiş bu arada, keşke şu iğneleri bana yapsalar
bitti canim sondu, atlattiniz yine siz, biz daha 5.aydaki rotayi olamadik.
1 yas ve 18 ay var uzuuun zaman rahatiz insallah

Ben normalde mama kullanmiyorum .Ek gidaya da yeni baslamistim .Yogurtla birlikte sanirim sindiremedi.Bugun tekrar vercem bakalim ne olcak .1 yemek kasigi verdim sadece .Cunku emerek uyuyor .Fazla emerse kusuyor ve uyuyamiyor.
Gece maması dediğiniz hangi marka kızlar Afilim92
Canim Hipp Elmali sütlü

6 ay aşısı rezil birşeymiş bu arada, keşke şu iğneleri bana yapsalar
Sorma dün olduk bizde. Birine bir şey olmadı ama diğerinin ateşi çıktı. Annemde inanılmaz bir carpol aşkı var. Ya ona kalsa her gün verecek. Bütün akşam tartıştık vermiyorum diye. Ateşi çıkınca verdim tabi ama çıkmadan neden vereyim ilaç sonuçta. Gerçi ona kalsa her ağladığında vermem lazım off neyse buraya yazınca rahatlıyorum. Annelerimiz çok yardım ediyorlar saolsunlar ama cinnetlik ediyorlar bazen de.

Aslında daha tadım yaptıracağım sebzeler var cnm. Tadım yaptırdığım alerjisi olmayan sebzelerden çorba yapiyorum yemiyor. Neyse yarında ıspanak deneyecegim bakalim yiyecek mi

Annelerin calpol le ilgili düşünceleri hep aynı sanırım annem de ateş çıkmadan ver der, rahat etsin der bu arada çok geçmiş olsun bir altı ay rahatsınız :)

Forse masallah ogluna .Aksam aglama krizinde esim sakinlestirdi .O kadar cok agladi ki sadece memede uyuyan oğlum babasinin omzunda uyumus. 10 dk sonra uyandi .Esim tekrar uyutmaya calisirken bir ciglik kıyamet bana atlamaya çalışıyor aglarken memm memmm yapiyor .Hemen alip emzirdim .

calpol olmasa ne onereceklerdi merak ediyorum hep ayni herhalde

Vallahi kim de uyuyorsa Onda uyuyorlar Ya baba da filan uymuyor yani. İyi yapmışsın canım Zaten meme istediği zaman vermek lazım.. bu atakta çığlık atma falan var herhalde Ağlama krizleri falan da var çünkü bizimki de durduk yere bir basıyor çığlığı istediği Olmayınca ağlıyor genelde

Bu gece maması denilen sey tam olarak ney yani doktormu tavsiye etti sizmi doymadigini dusunerek veriyosunuz. Dun Afilim92 de verm8sti sanrm oan sormadm ama.

C cisse0932 cnm sen aliexpresten bişeyler almıştın. Geldi mi? Ben de aldım senden sonra fakat 25gündür gelen bişey yok. 4farklı satıcı dan aldım hiçbiri de gelmedi, hiç böyle olmazdı
Geldi canım. 15 günde falan geldi aynı satıcıydı sanırım. Yılbaşı ya yurtdışında farklı kutlanıyor kargolar yoğun oluyor sanırım.

Benim annem arkamdan vermiş maalesef. Bana da söylemiyo hem de ağzından kaçırdı. ateşi olmayan çocuğa mizildaniyor diye ilaç döküyor ağzına. Az önce de çikolatalı pasta kreması sürerken yakaladım misafirin yanında hiç acımadim bağırdım valla

Nasıl alıştırdın bu şekilde? Emzik veriyor musun? 2 3 hafta sonraya kaldı her şey yine alerji yüzüne ama olsun belki işe yarar da 3 hafta sonra başlarım öyle uyutma çalışmasına ben de.

Nasıl alıştırdın bu şekilde? Emzik veriyor musun? 2 3 hafta sonraya kaldı her şey yine alerji yüzüne ama olsun belki işe yarar da 3 hafta sonra başlarım öyle uyutma çalışmasına ben de.

Aslında bizde biraz uyku konusu farklı. kendi yatağında yatıyor benimle de yatıyor iki yerde de uyuyacağını biliyor uykusu tam olarak gelmişken hazırken yatağa veya yatağına alıyorum emzik falan kullanmıyorum Sadece elini tutuyorum yüzünü okşuyorum uyuyabilirsin anneciğim diyorum Ondan sonra o da sola sağa kafayı çevirerek Uyumaya çalışıyor Eğer Uyuyamazsa muhakkak Ben uyutuyorum ama bir kaçtır Kendisi de uyuyabiliyor... sadece henüz tam olarak alışkanlık kazanmış değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…