- Emoji Skoru
- 20.349
- Puanlar
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
- #76.041
Vardir bir hayir. Insallah görüşeceğin bayan kafana yatar .Baslayip biraksa daha kötü olurdu .En azindan su an zamanın var canim.Kameraya ikna ettiğim bakıcı bugün arayıp cemkirdi sen bana guvenmyosun diyeakşam düşünüp kendini doldurmuş veya etraftan akıl alıp bana cemkirince geri adım atacagimi düşündü herhalde. Sonuç: 10 gün içinde yeni bakıcı bulmam lazım
Bugun bakıcı kabul günü sanirim .Bol şans .Bana yakın birini tavsiye etti komşum ve anlaştık yarın başlayacak, inşallah iyi olur çok az kaldı ise başlamama.
Evet evet cunku emmeden uyuyamiyor .Aksam berbatti .Mamayi sindiremedi karni sisti.3 saat uyutmak icin uğraştık. Tam uyudu 15 dk sonra aglayarak kalkti .Sonra tekrar cabaladim .Gece boyu elim karninda durdu felaket gazi vardi .Gun aymadan biz kalktik zaten. Gec yatinca da cok kalkiyor erken yatinca da .Ben de bunu anlamıyorum .8-9kere kalkmak nedir arkadaş yaaaa??!!!!
Gece 11de Zor uyudu zaten. 2saat uğraştık. Sonra da her saat kalktı. Hele bi kere 15dk sonra kalktı. Pışpış yapıp kucağıma alıyorum yok ağlıyor durmuyor asla!??
Kaka yapamıyordu 1 haftadır dün yaptı çok şükür artık rahat uyur dedik yine olmadı. Sorun ne ya aklım almıyor???sinirimden ağlıyordum artık gece!!!kalkıp kalkıp emiyor ya?? Oda kuru mu oluyor acaba diye düşünüyorum aç mı acaba diye düşünüyorum?? Önceden yapmadığı şeyler yapıyor resmen. Dişler de kaşınıyor çıkan yok ama???
Gece ben gibi olanlar bebişleriniz emiyor mu her seferinde?? Benimki 10-15dk emiyor.