2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne aldın canım kamera olarak, tr dekiler çok maliyetli. Birde 3-5 tane alınacak tabi..

Ne aldın canım kamera olarak, tr dekiler çok maliyetli. Birde 3-5 tane alınacak tabi..
Sannce marka 720p 2 tane aldım 1080p bir tane salon için aldım toplam 400 TL tuttu. Bir odaya da daha sonra almayı düşünüyorum. Kablosuz wifi bağlanıyor. Çift taraflı ses. Hafıza kartı yeri var kayıt da yapabiliyor. Daha güzel kameralar da var canım ama ben en çok sipariş verilenden aldım daha garanti olsun diye

Oğluma bu akşam bir şeyler oldu. En son yarım saat uyuyup uyandı, üstünden nerdeyse 3 saat geçti hala uyuyamıyor. Memeye geldiği an kafasını başka yöne çevirip elini ağzına atıyor ya da ağlıyor. Dişi mi çıkacak acaba, diş patlarken böyle oluyor mu? Uykusu var çünkü normalde 1.5 saat geçince bayılma noktasına gelirdi, şuan bayılması lazım ama yok memeye geldiğini anlayınca başını çeviriyor. Başka türlü de uyumayı bilmiyor ki bu çocuk. Biraz mızırdanıyor sonra susuyor, oyun oynuyor, sonra tekrar mızırdanıyor. Nereye kadar böyle gider ki?

Ataktaaaaan. Bizimki de biberon reddediyor her atakta olduğu gibi

Ne hayallerle ilk kez iyi geceler mamasini yedirdim .5 saattir uyanik ve 2 saattir uyutmaya calisiyorum
Sanirim mamayi hazmedemedi .Karni gurul gurul .Ve avazi çıktıği kadar agliyor .Esim susturmaya calisiyor
Senin ve benim bebelerin bağırsakları sıkıntılı bence. Benimki de ne verdiysem ek gıda olarak sindiremeden çıkarıyor.

dun 11.30da emip uyuma seansi basladi, daliyor uyaniyor derken 1-2 arasinda kaka yapiyor ve 3e kadar uyuyamiyoruz, derin dalmiyor. En son deliriyorum ben tabi...
Saatli kaka mi olur yaa, hadi oldu diyelim neden gece nedennnnnnnnn

Isyerinde süt sağıp buzluğa atmıştım. Paketler az geldi gözüme 4 tane çözdürüp benmari ısıttım. Ama abartı olmuş biberon 150 lik baya 50 cc kadar astı elinden alamadım bitirmek için ağladı. Elimde patlayacak gece zannımca. Hala uyutamadım

maalesef gece daha yeni basliyor
Biz de kusmalara basladik, uyku rutinimiz emmek kusmak ust ve alt degistirmek ve uyumamak. 6 aydir her gece yapioz bu rutini hala sonucunda uyumuyor

dun 11.30da emip uyuma seansi basladi, daliyor uyaniyor derken 1-2 arasinda kaka yapiyor ve 3e kadar uyuyamiyoruz, derin dalmiyor. En son deliriyorum ben tabi...
Saatli kaka mi olur yaa, hadi oldu diyelim neden gece nedennnnnnnnn
Ayyy evet ya hele sabah 4 5 bööyle uykunun en derin saati. Nasıl tatlı uyuyorum böyle sonra bir ses zaaart... hadii bez değiştir çık o sıcacık yataktan. Çok hızlı huyları değişiyor inş uzun sürmez diye umut ediyorum.

En azından yatağı ısıtacak kadar kalıyorsun yatağı ılımadan kalkanlar var

benimki gece boyu 30 dk veya 1 saatte bir uyandigi icin uykum tatlilaşamiyor bile canim insallah geçici bir donemdir bu ya 2 saat uyumaya sukreder oldum

En azından yatağı ısıtacak kalıyorsun yatağı ılımadan kalkanlar var
Allahim bu temmuz minnoslari bizi madara etti yaa
buradan buraya gectim şuan uykusuzluktan ruh halim berbat

portbebe ve anakucağını da alıcam tam set halinde. sorun yaşamam o zaman. teşekkür ederim.

Günaydın kızlar sabah 5 ten beri ayaktayım gözlerimden şuan uyku akıyor. Gün nasıl geçicek bugün dr randevumuz var devlet hastanesinde birde ordaki çocuk doktorunu deneyeceğim.

8-9kere kalkmak nedir arkadaş yaaaa??!!!!

Gece 11de Zor uyudu zaten. 2saat uğraştık. Sonra da her saat kalktı. Hele bi kere 15dk sonra kalktı. Pışpış yapıp kucağıma alıyorum yok ağlıyor durmuyor asla!??

Kaka yapamıyordu 1 haftadır dün yaptı çok şükür artık rahat uyur dedik yine olmadı. Sorun ne ya aklım almıyor???sinirimden ağlıyordum artık gece!!!kalkıp kalkıp emiyor ya?? Oda kuru mu oluyor acaba diye düşünüyorum aç mı acaba diye düşünüyorum?? Önceden yapmadığı şeyler yapıyor resmen. Dişler de kaşınıyor çıkan yok ama???

Gece ben gibi olanlar bebişleriniz emiyor mu her seferinde?? Benimki 10-15dk emiyor.

Son düzenleme:
Ay ondan mı ya? Bugün hiçbir şeyi yoktu, sadece kaka gaz yaparken ağlıyordu. Birden bire değişti çocuk. Seninki de uyanık kalıyor mu uzun uzun?
Bazen 5 saat uyumadigi oluyor bazen 1 saat sonra uyumak istiyor. Dengesi sasti cocugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…