- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.381
gerçekten beklemek çok zor ben sabırsızlanıyorum bebeğimi görmek içinbiz gayet iyiyiz inşş bebeklerimizde iyidir böyle olalım sonrada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten beklemek çok zor ben sabırsızlanıyorum bebeğimi görmek içinbiz gayet iyiyiz inşş bebeklerimizde iyidir böyle olalım sonrada
İçin rahat olsun cnm önmli olan o kaç hastane gezdiğin önmli değil :)İyidir canım zaten bi anda büyüyolarmış :) ben 3 ayrı hastaneye gittim, abarttım biraz:)
Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun inşallahiyi geceler arkadaslar bende allahim insallah kismet ederse temmuz annesi olucam daha once burda 2016 mart annelerinde takipteydim insallah allahimin izniyle bu bebegimdede temmuz annesi olucam allahim insallah hepimize sagliklica kucagimiza alabilmemizi nasip etsin insallh ismim senem dun ogrendim bebegimi allahim acisini yasatmasin insallah
Hayırlı olsun inşallah hoşgeldinMerhaba kızlar Bende Eylul 2016 annesiydim simdi Kismetse temmuz 2018annesi olcam testte pozitifi gordum Henuz Kan vermedim Herkes icin hayirlisi
Kizlar gunaydin satim 18 ekim dun lan verdim 300 lerde cikti ben cok zor hamile kaldim korkularim var bebegimi kaybetmek gibi vs cok heyecanliydim dr dan bilgi almak istedim b 12 eksikligim var dedim onu bile gecistirdi haftaya gel dedi gecti tabii ki gitmiycem baska dra gitcem .Hic bilgi vermedi kac haftalik normal mi bu beta vs decavit diye vitamin yazdi arastirdim genelde 2 aydan sonra verilmis korktum kullanmıyorum Bir de progestan yazmis onu da dusuk icin onlem diye eczaci soyledi .sizce kullanayim mi napayim yardim edin
Hosbulduk canim Rabbim bebeklerimizi saglimla kucagimiza versin Yani bi sorun olmaz demi kullanayim ya inanin dr bes dk da salladi cok moralim bozuk bi dr buldum cok arastirdim hep iyi seyler duydum ama randevum sali gunu o zamana kadar ne yapayim bilemedimHoşgeldin hayırlı olsun inşallah bn de çok zor hamile kaldım o yüzden drum düşük tehlikem yok ama düşük olmasın die banada verdi progestan ilacı kullanıyorum başka arkadaşlarda kullanıyor o ilacı
Bn kullanıyorum ama senin için ne desem şimdi kanaman fln oldunu yada daha önce düşük 3 gün var daha bilemedm ne desemHosbulduk canim Rabbim bebeklerimizi saglimla kucagimiza versin Yani bi sorun olmaz demi kullanayim ya inanin dr bes dk da salladi cok moralim bozuk bi dr buldum cok arastirdim hep iyi seyler duydum ama randevum sali gunu o zamana kadar ne yapayim bilemedim
Kanamam olmadi cok şükür gunde 3 kez yazilmis siz kac kez kullaniyorsunuzBn kullanıyorum ama senin için ne desem şimdi kanaman fln oldunu yada daha önce düşük 3 gün var daha bilemedm ne desem
Hayırlısı olsun nerden baktı karındanmı bnmde karından görünmediMerhaba kızlar bende az önce doktordan geldim karından bakti kese boyu 1.50 cm ama bebeği henüz goremedik görmemek normal daha çok küçük dedi,çok aşırı bulantı var hicbirsey yiyemiyorum bulantı ilacı yazdı birde dusuk iğnesi verdi,2 dusugum olduğu için önlem amaçlı..Rabbim hepimizin evlatlarını korusun insallah
Bna vajinal verdi 2 defa bi yatmadan önce birde sabh kalkıncaKanamam olmadi cok şükür gunde 3 kez yazilmis siz kac kez kullaniyorsunuz
Bana agizdan yazilmis canim biraz daha arastirayim kullanayim olmazsa ama su decaviti neden bu kadar erken verdi anlamadim folik asit yazsaydi tek daha iyi olcaktiBna vajinal verdi 2 defa bi yatmadan önce birde sabh kalkınca
Folik asit kullanmıyomusn kullan bnce o önemliBana agizdan yazilmis canim biraz daha arastirayim kullanayim olmazsa ama su decaviti neden bu kadar erken verdi anlamadim folik asit yazsaydi tek daha iyi olcakti
Normalde kullaniyordum ama hamile kalamayinca birakmistim esim tedavi oluyordu artik akisina birakmistim .Iki tup bebek uzmani asla dogal olmaz dedi hatta bi tanesi o kadar acimasiz konustu ki esimin morali cok bozuldu ve o gorusmeden 2 ay sonra hamile oldugumu ogrendim Rabbime sukurler olsunFolik asit kullanmıyomusn kullan bnce o önemli
Canım sakin ol önce hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah. Ben de çok uğraştım 2 yıl sonra aşılama ile tuttu çok şükür. Anlıyorum seni çok değerli ama panik olursan ne hamileliginden keyif alabilirsin ne de bebeğini rahat ettirirsin. Değerin 300 lerde olduğu için seni muayene etmesinin hiçbir anlamı yok. Kan değerlerine bakması için de çok erken. O yüzden sana ilgilenmedi gibi gelebilir çünkü onun gözünde henüz gebe değilsin. Ama sorularına cevap verse iyi olurdu tabii. Şimdi senin yapman gereken yaklaşık bir hafta sonra başka bir doktora görünmek. Progestani iç benim bir riskim yok ama aşılama olduğu için zor olduğu için günde 200 mg içiyorum. Bir de folik asit içmen lazım. İlk üç ay öneriyorlar günde 400 mcg olacak şekilde.Kizlar gunaydin satim 18 ekim dun lan verdim 300 lerde cikti ben cok zor hamile kaldim korkularim var bebegimi kaybetmek gibi vs cok heyecanliydim dr dan bilgi almak istedim b 12 eksikligim var dedim onu bile gecistirdi haftaya gel dedi gecti tabii ki gitmiycem baska dra gitcem .Hic bilgi vermedi kac haftalik normal mi bu beta vs decavit diye vitamin yazdi arastirdim genelde 2 aydan sonra verilmis korktum kullanmıyorum Bir de progestan yazmis onu da dusuk icin onlem diye eczaci soyledi .sizce kullanayim mi napayim yardim edin