- 26 Eylül 2017
- 186
- 83
- 98
- Konu Sahibi cheesecake17
-
ben ben :) ama 2018 değil 2017 de hamile kalmak 18 de doğurmak istiyorum :) pko var bende iki düşüğüm var şuan inofolic ve aspirin kullanıyorum bir yıllık evliyim korunma aşamasındayım bir iki haftaya çalışmalara başlayacağım..eşime keçiboynuzu içiriyorum bende hayıt otu deneyeceğim..soğan kürüyle ve inofolicle gebe kalmıştım düşük olmuştu.Herkese merhabalar 2018 yılında hamile kalmak isteyen kimler var . Kimler ne gibi tedaviler gördü buradan birbirimize destek olsak nasıl olur . Daha önce denemiş fakat olumsuzluklar yaşamış olanlar 2018 bizim bebek yılımız olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
kist ve enfeksiyondan dolayımı korunuyorsun? hayıt da dene muhakkak hormonlar sıkıntılıysa..kendiliğinden adet görebiliyor musunBu arada kendim de soğan kürüde yaptım ve hünnap keçi boynuzu özüne başladım . Umarım hersey gönlünce olur .
Evet canım kist ve enfeksiyon yüzünden doktor 1 ay korunacağiz dedi . Enfeksiyon geçti şükür ama kist gitti mi gitmezse hala korunma der mi biliyorum . Adet görünce belli olacak . Kendiliğinden adet görüyorum ama oda 35 günde bir ilaçsız .kist ve enfeksiyondan dolayımı korunuyorsun? hayıt da dene muhakkak hormonlar sıkıntılıysa..kendiliğinden adet görebiliyor musun
çok güzel :) demekki yumurtlama oluyor..burda birçok arkadaş ilaç içmeden adet olamıyor şükrediyorum bende düzensiz ama en geç iki ayda oluyorum muhakkak..kilon nasıl birde hormonlar nasıl?Evet canım kist ve enfeksiyon yüzünden doktor 1 ay korunacağiz dedi . Enfeksiyon geçti şükür ama kist gitti mi gitmezse hala korunma der mi biliyorum . Adet görünce belli olacak . Kendiliğinden adet görüyorum ama oda 35 günde bir ilaçsız .
geçmiş olsun neden kalp atımı olmamış sebebi araştırıldı mıBendee bendee :)) evlendikten 4 ay sonra hamiş kaldım kalp atimi yoktu kürtaj olmak zorunda kaldım 1 sene olucak kurgandan sonra hamiş kalamadım klomenle 3. Ayim 2 gün sonra hasta olmam gerekiyor inş olmam
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş kizlarr
Hormonlar normal çok şükür kilo biraz var tabiki 10 kilo verip başladım çocuk yapma kararına zaten hala daha biraz da olsa varçok güzel :) demekki yumurtlama oluyor..burda birçok arkadaş ilaç içmeden adet olamıyor şükrediyorum bende düzensiz ama en geç iki ayda oluyorum muhakkak..kilon nasıl birde hormonlar nasıl?
Çok geçmiş olsun . İnşallah kırmızıları görmezsin ve bize müjde verirsingeçmiş olsun neden kalp atımı olmamış sebebi araştırıldı mı
Öncelikle çok geçmiş olsun bende enfeksiyon sıkıntısı yaşadım doktor antibiyotik verdi kullandım oilave olarak kendim soğan kürü yaptım o bitti maydonuzu kaynatıp içtim geçti . Ve benim bildiğim bu kürleri 6 ay ara oile yapmak gerekiyor . Sizinde geçektir. Eminim Rabbim hepimize şifa versin .bende varım kızlar enfeksiyon tedavisi görüyorum epeydir tekrarlıyor sürekli soğan kürü yapıyorum antibiyotikle kullanılıyor mü soğan kürü bi sıkıntı olur mu acaba bugün 5. günüm. enfeksiyon tekrar etmezse aralık, ocak gibi düşünüyoruz.
Öncelikle çok geçmiş olsun bende enfeksiyon sıkıntısı yaşadım doktor antibiyotik verdi kullandım oilave olarak kendim soğan kürü yaptım o bitti maydonuzu kaynatıp içtim geçti . Ve benim bildiğim bu kürleri 6 ay ara oile yapmak gerekiyor . Sizinde geçektir. Eminim Rabbim hepimize şifa versin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?