Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ıkıncı kez yasıyorum :) Şubatın sonu gozukuyo. son adetımın ılk gunu 22 mayıs. suan 7. haftadayım. doktora gıtmedım henuz. sen gıttın mı ?Slm bayanlar ikinci kez annelik heyecanı yaşıyorum burdan deneyimlerimizi paylaşalım istiyorum
Banada kanaman olmuş durmuş dedi dr progestan verdi sonra kanlı akıntımngeldi 2-3 kez 7.haftalarda şimdi geçti çok şükür 12.haftadayız inş sizinde gecer 2. Gebeliğim ilkinde yoktu birşey bunda olduMerhaba benimde dogum şubat sonu görünüyor, ilk gebeligim düşük tehlikem var dinleniyorum sürekli. Siz tecrübelisiniz maşşallah 7 haftalık daha dr'a gitmemişsibiz ben 4 kez gittim salı tekrar gidicem kese etrafında kanama noktaları var o yüzden hafif lekelenmelerim oldu o yüzden sık gittim. Siz böyle bir şey yaşadınız mı?
Aynıyız canım, benimde ikinci heyecanım son adet tarihim 22 MayısBen de ıkıncı kez yasıyorum :) Şubatın sonu gozukuyo. son adetımın ılk gunu 22 mayıs. suan 7. haftadayım. doktora gıtmedım henuz. sen gıttın mı ?
Aynen benimde 22 mayis :) Saglicakla insallah :)Aynıyız canım, benimde ikinci heyecanım son adet tarihim 22 Mayıs
İnşallah. Cşbsiyetiniz belli oldu muAynen benimde 22 mayis :) Saglicakla insallah :)
bende de arada hareketler yavaşlayabiliyor canım normalmiş. eğer sen yorgunsan bebeğin de daha az hareket ediyor ya da sen az hissedebiliyorsun. eğer 24 saat içinde hiç pıt pıt diye bile hareket olmazsa doktora görünün diyorlarMerhaba kizlar..nasip olursa subatta anne olacagim.rabbim kimseyi bu yolda birakmasin..normalde oglumun jareketlerini net hissediyordum ama 2 gundur hareketleri pek hissetmiyorum.arada pit pit seklinde endiseliyim..sizdede bu durum varmi
Arada pit pit etti ama guclu degildi.cok sukur aksam ustu döndü icim rahatladi..cvp icin tesekkrlerbende de arada hareketler yavaşlayabiliyor canım normalmiş. eğer sen yorgunsan bebeğin de daha az hareket ediyor ya da sen az hissedebiliyorsun. eğer 24 saat içinde hiç pıt pıt diye bile hareket olmazsa doktora görünün diyorlar