- 10 Mayıs 2024
- 377
- 78
- 13
- 33
- Konu Sahibi elispera_24
25 şubat transferim oldu ben kaç haftalık hamile oluyorum , hesabı nasıl oluyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç günlük embriyo?
3. GünKaç günlük embriyo?
5ci haftasındasınız galiba3. Gün
Doğru teşekkür ederim5ci haftasındasınız galiba
1000-3000 arası. Sağ salim kucağınıza alırsınız İnşallahDoğru teşekkür ederim
Kese için beta kaç olmalı bilginiz var mı?
Hiç belirtim olmadı , sizin durumunuz nasıl?1000-3000 arası. Sağ salim kucağınıza alırsınız İnşallahsizde hamilelik kaçıncı günde göründü? Belirtileriniz varmıydı?
Aaa senin tuttu muİnternette hesaplayıcılar var. Tüp bebek gebelik haftası derseniz google çıkıyor. Benim 26 şubatta 5 günlük embriyo transfer edildi 5+2 şuan. Sizin de aşağı yukarı aynıdır
Çok teşekkür ederimAaa senin tuttu mutüp bebek başlığında görüyordum seni , çok sevindim hayırlı olsun
![]()
Benim son adet tarihim baz alindi, ultrasonumla da uyumlu ciktigi icin o gunu kabul ettik. Sizden sekiz gun once transfer olmusum, sat a gore 6+4 um25 şubat transferim oldu ben kaç haftalık hamile oluyorum , hesabı nasıl oluyor?
Benim 5+2 günlük bugün kese göründü 6mmBenim son adet tarihim baz alindi, ultrasonumla da uyumlu ciktigi icin o gunu kabul ettik. Sizden sekiz gun once transfer olmusum, sat a gore 6+4 um
Oyle bilemem malesef, ben ilk muayenemi 6+0 da oldum hem kese hem kalp atisi birlikte gordum. Boyut olarak da sormamisim inanin doktorum hersey cok yolunda dedi kurcalamadim :)Benim 5+2 günlük bugün kese göründü 6mm
Normal mi?
Oyle bilemem malesef, ben ilk muayenemi 6+0 da oldum hem kese hem kalp atisi birlikte gordum. Boyut olarak da sormamisim inanin doktorum hersey cok yolunda dedi kurcalamadim :)
Taze transfer veya dondurulmuşta hesaplama değişiyor muTüp bebekte hamilelik haftası hesaplama aşağıdaki şekilde yapılmaktadır.
- 3.gün embriyosu transferi için = Embriyo transfer günü ile hesaplama yapılan güne kadar geçen zamana 17 gün ilave edilmektedir.
- 5.gün embriyosu transferi için = Embriyo transfer günü ile hesaplama yapılan güne kadar geçen zamana 19 gün ilave edilmektedir.
FarketmiyorTaze transfer veya dondurulmuşta hesaplama değişiyor mu