- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #59.761
Çol zor böyle önce gece 2 de uyuyo du öğlen 2 de uyanıyodu ikimizde uyuyodukArtkk normal 7/9 arsdi uyuyup 6/8 arsdi uyanırlar
Uyumaları 2 saat sürüyor 6 Aydan sonra 2.45 4 saat gibi uyanık kalıyorlar sanırım
Baldan anne yu takip et İnstagram da canım orada yazıydı
Kesik kesik yapıyorsa enfeksiyon olabilir canim bi de pipi içinide çekip derisini temizlemek gerekiyormuş bsyler birikiyormuş orada öyle bsy mi oldu acaba bi doktoruna danış olmadı
Sevindim csnim düzelmesine
Su gerçekten önemli bi faktör bende az içince azaldığını hissediyorum hemen
Canım izmirden geldiler evimde misafir kalplerini kırmak istemedim ama tepeme çıkıyolar zaten birdaha aylarca göremicek çocuğumu pat diye söyleme huyum da yoktur ikincisi olursa söylerim eşime bile bahsederim annen böyle bi çirkinlik yaptı diyeCanım peki neden izin verdin? Böyle bir şeye teşebbüs ettiği anda çekip alaydın ya çocuğu? Sonrasında da ciddi ciddi uyarsaydın. Ayy buz gibi oldum valla. Ahh bu kayınvalideler. ...
Canım aynıyız sadece uyurken iyiyiz onun dışında hep mızmız ağlamasa da kumrular gibii ııı ıhh diyip duruyo kucak istiyo sürekli salyalar sel oldu heralde diş belirtileridirKizlar her turlu fikire acigim.ve bana bir oneri verin.4ay 1hafta oldu.benim oglan kolikti ama 1aydir gaz sancisi bence bitti.ama aglamalarimiz devam ediyo.sadece gozleri kapaliyken aglamiyo.gozu acik oldugu her saniye surekli mizmiz agliyo.bi yerde durdugu yok.en fazla 5dak.kucakta da durmuyo.butun gunumuz aglama krizleriye geciyo.ac degil.kan tahlili idrar tah. Temiz cikti.dr sicaklardan olabilir dedi.ama klima aciyorum artik.yok degil.dis sikintisi olabilir mi.eller devamli agizda.salyalar akiyo.ama bu diste butun gun aglatir mi
Üstüne yatıp terlemiş canım korkma sudo crem ya da travazol sür hemen geçiyorKızlar birdenbire bu sabah kizimin yuzunun sağ tarafı böyle kizardi...pazartesi günü 1 bardak süt içtim ilk defa 2 gün geçti üzerinden ama.Dün akşam da mısıri sutle pisirmistim onu yedim.ondan mi oldu çok canım sikildi ya niye oldu böyle birdenbire
Bizimkide cnm degisiyo uyuma saati ama 6-8 arasi uyuyo diyelim 5/6 gibide uyaniyor sabah 8 de tekrardan yatiyor.Kızlar bizimki 9 da yatıyo akşam sabah bazen 5 te bazen 6 da en en geç 7 de uyanıyo. İlk defa böyle erken uyumaya başladığı için normal mi bilmiyorum ama çok yoruyo beni geri uyumasıda 2 saati buluyo benim uyku gidiyo
Ankarada olan varsa gimatta fuskanin toptancisi var biz normal suyuda ordan aliyoruz.Hayat markanın da var ama ben ebebekten aldim fuska marka üzerinde hava ile oksijenleme işlemine tabi tutulmuştur yaziyo
Gectimi cnm yuzundeki iz??Kızlar birdenbire bu sabah kizimin yuzunun sağ tarafı böyle kizardi...pazartesi günü 1 bardak süt içtim ilk defa 2 gün geçti üzerinden ama.Dün akşam da mısıri sutle pisirmistim onu yedim.ondan mi oldu çok canım sikildi ya niye oldu böyle birdenbire
Pekş içerken ağlıyor mu , öncesi ve sonrasıKızlar benim oğlum aşırı ıkınmaya başladı. Resmen koca insan gibi kendini sıka sıka yüksek sesle ıkınıyor. Bir de dün sabah alt değiştirme sırasında çişini kesik kesik yaptığını gördüm. İdrar yolları enfeksiyonu mu oldu. Yoksa sünnet olmadan önce olan bir problem vardi çocuklarda. Yani nasıl anlatsam çisini yapamiyormus da orasi tıkandığı için. Adını bilmiyorum hastalığın ondan mı oldu. Çis miktarında azalma yok yapiyo, ağır oluyor bezleri. Kaka da yapıyor.
Seni emerken mi kızardı?Kızlar birdenbire bu sabah kizimin yuzunun sağ tarafı böyle kizardi...pazartesi günü 1 bardak süt içtim ilk defa 2 gün geçti üzerinden ama.Dün akşam da mısıri sutle pisirmistim onu yedim.ondan mi oldu çok canım sikildi ya niye oldu böyle birdenbire
Canım bizde de daralma vRdı zatenAnnemlerin yanındayız yakın bı hastaneye götürdük tahlil yaptılar usg çektiler sonucuna bakacak doktor 1 saat sonra. Ama ilk muayenede ucunda daralma var dedi. Bakalım tahlil de çıksın da. Muhtemelen sünnet diyecek. Yarın bu tahlillerle başka bir doktora daha götüreceğim aksilik çıkmazsa. Ona göre karar vereceğim ama çok çarpınıyor çocuk.
Sabah uyandığında bişeyi yoktu birdenbire oldu anlamadım.bepamthol sürdüm sabah azcık rengini açtı şimdi banyo yaptirdim sudocrem surdum uyuyor inşallah geçer çok hassas teni alerjik mi diye korkuyorumÜstüne yatıp terlemiş canım korkma sudo crem ya da travazol sür hemen geçiyor
Yok canım geçmedi şimdi sudocrem durdum bakalım etki etcek miBizimkide cnm degisiyo uyuma saati ama 6-8 arasi uyuyo diyelim 5/6 gibide uyaniyor sabah 8 de tekrardan yatiyor.
Ankarada olan varsa gimatta fuskanin toptancisi var biz normal suyuda ordan aliyoruz.
Gectimi cnm yuzundeki iz??
Yok canım emmiyor beni...birdenbire kızardı uyandığında bişeyi yoktu..bizimkinin de teni hassas kırmızı noktaciklar oluyor kucaklidaigimda teni kızariyor hemen de bu kadar yoğun olmamıştı. ...banyoda sonra fln hiçbişey suremiyorumkorkudan sebamedin Bebe yağı dokunmuştu mesela...Seni emerken mi kızardı?
Ben kaç günden beri kızarıkla savaşıyorum?
Geçmiş olsun canım muhtemelen sünnet onerir doktor erken yaptirmak da iyi olur bence sizin için.Annemlerin yanındayız yakın bı hastaneye götürdük tahlil yaptılar usg çektiler sonucuna bakacak doktor 1 saat sonra. Ama ilk muayenede ucunda daralma var dedi. Bakalım tahlil de çıksın da. Muhtemelen sünnet diyecek. Yarın bu tahlillerle başka bir doktora daha götüreceğim aksilik çıkmazsa. Ona göre karar vereceğim ama çok çarpınıyor çocuk.
Doktor herşeyden olabilir dedi, deli gibi kaşınıyordu bir de bizimSabah uyandığında bişeyi yoktu birdenbire oldu anlamadım.bepamthol sürdüm sabah azcık rengini açtı şimdi banyo yaptirdim sudocrem surdum uyuyor inşallah geçer çok hassas teni alerjik mi diye korkuyorum
Yok canım geçmedi şimdi sudocrem durdum bakalım etki etcek mi
Yok canım emmiyor beni...birdenbire kızardı uyandığında bişeyi yoktu..bizimkinin de teni hassas kırmızı noktaciklar oluyor kucaklidaigimda teni kızariyor hemen de bu kadar yoğun olmamıştı. ...banyoda sonra fln hiçbişey suremiyorumkorkudan sebamedin Bebe yağı dokunmuştu mesela...
Sizin neden var kızarıklık nerelerinde canim
Sabah uyandığında bişeyi yoktu birdenbire oldu anlamadım.bepamthol sürdüm sabah azcık rengini açtı şimdi banyo yaptirdim sudocrem surdum uyuyor inşallah geçer çok hassas teni alerjik mi diye korkuyorum
Yok canım geçmedi şimdi sudocrem durdum bakalım etki etcek mi
Yok canım emmiyor beni...birdenbire kızardı uyandığında bişeyi yoktu..bizimkinin de teni hassas kırmızı noktaciklar oluyor kucaklidaigimda teni kızariyor hemen de bu kadar yoğun olmamıştı. ...banyoda sonra fln hiçbişey suremiyorumkorkudan sebamedin Bebe yağı dokunmuştu mesela...
Sizin neden var kızarıklık nerelerinde canim
Canım bizde de daralma vRdı zaten
O da dışarıya vermediği ordabirikip kireçleme olur demişti doktorumuz
O da enfeksiyon sebebidir bizim için deyip
O yüzden 40 ı çıkınca yaptırmıştık hemen sünneti
Canım ben ettirecektim ama sürekli kontrol eden doktor utangaç testis sendromu teşhisi koydu 2 hafta önce. Onunla birlikte ettirin sünneti onu da halletsin cerrah demisti. O yüzden de 6 aylık olmasini bekleyelim dedi. Ayy valla bizim sünnet işi uzadı baya. İlk zamanlar yaptiricam diyordum doğmadan önce. Ama kendi acımın derdine düştüm kaldi. Sonra 40 çıkınca ettir dedi bir doktor. O zaman da bir aksilikler oldu. Şimdi 4 aylık kontrolde de inmemş testis dedi kaldi. Valla 10 dakikalık iş devlet meselesi oldu.Geçmiş olsun canım muhtemelen sünnet onerir doktor erken yaptirmak da iyi olur bence sizin için.
Ama bu durumla çocuk 2 operasyon olmak zorunda kalmıyor mu?Canım çocuk doktoru da hemen sünnet ettir dedi. Ama ben bir tane ünlü çocuk cerrahına ulaştım telefonla ve durumu anlattım. Muayene etmeden kesin birşey diyemem ama sadece darlık ssünnet sebebi değil diyor. Yani o ufak bı işlemle genişletilir sünnete gerek yok dedi. Ama illa olcak zaten. Ama babası da yok yanımızda kendim ettirsem sonra pişman olur muyum eşim de yanımızda olmak istiyor. Kararsızım valla.
Yahu.. .Bu etraf yok mu :) ben de yaz günü diye çorap giydirmedim geçen, parka gittik komşularla, eee neymiş çocuğun ayakları üşürmüş Hatta ekleyip, üşümüş üşümüş .. Bile dedilerYok canım neden kızaym öyle mi diyorsun.ben zaten giydirme konusunda hep böyleyim. .ince giydiririm usudü mu biraz arttırim terledi mi.çoraplarını çıkarıyorum ayakları buz gibi oluyor giydirince yaz gunu çorap mi giyilir diye etrafimdakiler uyarıyor....şu anda ev 27 derece...ince ip askılı zibin üzerine kısa kollu tişört altında da ince tayt var çok mu acaba...tek üst giydiremiyorum tişörtleri ya teri sogur diyom usur diyorum.dün gece tek kısa kollu zibinla yatırdim hiç bi yeri açmiyoruz üzerine ince Muslin orttum ama sabaha karşı serin oldu kesin usuttum diye içim içimi yedi.bu konuuda gerçekten cuvalliyorum bi de 2.Çocuğum ilkinde de böyleydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?