Bi ara saçımı evde boyamıştım, pilatini küllü sarıya çevireyim amaaann nolcak dedimBakırlar güzel temizleniyormuş ketçapla
Ovmaya gerek kalmadan ustunde gezdirerekten parlatmis oluyorsun.. sık yapmiyorum zaten parlatmaya da yakinca veriyorum:))Valla duydum da denemedim. Sanki mucizesine inanmadım biraz. Cif zaten parlatıyor, poşet ne alaka dedim :)
İşe yarıyor mu gerçekten
Altının olacak ya, sarı sarı, parıl parılKız bakırım yok ki benim
Gümüşüm bile yok
Saçı ketçapla mı yıkadınnnBi ara saçımı evde boyamıştım, pilatini küllü sarıya çevireyim amaaann nolcak dedimyeşil oldu saçım
Sonra burda okudum ketçapla yıka diye, ay kabus gibiydi
Ketçap sürüp 1 gece beklettimSaçı ketçapla mı yıkadınnn
En güzeliAltının olacak ya, sarı sarı, parıl parıl
Allah iyiliğini versinOvmaya gerek kalmadan ustunde gezdirerekten parlatmis oluyorsun.. sık yapmiyorum zaten parlatmaya da yakinca veriyorum:))
Sende haklısınO zaman oylamayı kapatalım artık, boşa elektrik yakmasın
Canım benim 1.olduğum dönemde madalya verilmiyordu.Bu uygulama daha sonra başladı.Başlandığı zaman yarışmada 1.olan tüm üyelere verildiBu aradaNevreste
Dikkatimi cekti 2 madalyan var ikisinin de tarihi 01.05.2015 bi yanlislik mi var, ya da benim bilmedigim bir durum mu var?
Merakimi giderirsen cok memnun olacagim
Benim madalyalardan başlayalım:)Parlatalım
Ben poşet+cif duydum onu deniycem
Teşekkür ederim :) ben profesyonel makine kullanıyorum fotoğraflar için lensimde yakın çekim için uygun değil ondan kaynaklıBeni geçersen gram üzülürsem namerdim. O kadar beğendim sofranı. Hatta görünce hiç şansım olmadığını düşündüm. Bence hakediyorsun, ki oyumu sen öndeyken bile sana verdim.
Bana sorarsan tek eksiğin yakın çekim yapmamak.
Bunu gerçekten yaptın mı?Ketçap sürüp 1 gece beklettim
Yeşillik geçmedi tabi :)
Aminn canim cok sagol :)Allah iyiliğini versin
Ben çaydanlık kullanmıyorum yıllardır.
Tam aydinlanma yasadim sagol. :)Canım benim 1.olduğum dönemde madalya verilmiyordu.Bu uygulama daha sonra başladı.Başlandığı zaman yarışmada 1.olan tüm üyelere verildi
Tabi ondan sonra alanların aldığı tarih. oldu.Ama ben ve benim gibi olanların aynı tarih canım:)
2 defa et yemeklerinde 1.oldum:)
Kokudan nasıl uyudun? Eşin nasıl uyudu?Hulk gibi gezmektense yapayım dedim
Teşekkür ederimTam aydinlanma yasadim sagol. :)
Tebrik ederim tekrardan
İçmem miiiiAminn canim cok sagol :)
Cay icmiyorsun yani dogru mu anladim.
Maske yaptım dedim, özel günlerden alışkın. Yazık, bu seferki bi tuhaf kokuyo yaa diye diye uyuduKokudan nasıl uyudun? Eşin nasıl uyudu?
Ben de burada bi konuda okumuştum konu sahibi saçlarının rengi açılsın diye kola sürmüştü