Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kahvaltı sofraları yeni kategoriBen katıldım da ne oldu diyet yemekleri kategorisi gelirse
Menemen yapıp ortaya mı koyacağız?Bence kahvaltı sofraları yeni kategori
Kahvaltı sofraları bu dönemde uygun olur muBence kahvaltı sofraları yeni kategori
Önümüzdeki kategoriye sizde katılacakmışsınızöyle diyorlarValla ben kaç defa okudum inceledim karar veremedim bildirim geldikten sonra dikkatimi çekti girdim sayfaya,
karar veremeyip oy kullanmamış da olabilirler..:)
Allah Allah kim demişş kiiiiÖnümüzdeki kategoriye sizde katılacakmışsınızöyle diyorlar
Bak yazarken kendin bile ikna oldun:)Allah Allah kim demişş kiiii
Keşke yetenekli becerikli olsaydım, elinden gelmeyenin dilinden gelirmiş benimki o hesap
Yani çok da kötü sayılmam yaptığım yenir, elim de lezzetlidir ama bu yarışmalar uzun uğraşlar ister, yetenek ister vs.
Ama çook teşekkür ederim, aranızda görmek istediğin için.
Kendimi de o kadar gommeyim dedim...Bak yazarken kendin bile ikna oldun:)
Kolay kategorilerimiz var.Onlara bekleriz
Sohbet için mutlaka bekliyorum
Diyet yemekleri olursa kategori ben boş masa sunumu yaparım
Tam uygun olabilir Ramazandan sonra şöyle bol çeşitli bir pazar kahvaltısıKahvaltı sofraları bu dönemde uygun olur mu
Ben diyete başladım artık hiç birine katılamamMenemen yapıp ortaya mı koyacağız?
Sanırım kahvaltı kategorisine katılmam, sırf sunum gerektiriyor çünkü.
Ramazan sofralarından daha geniş kapsamlı sofralar bile kurulur canı.:)Diyet yemekleri olursa kategori ben boş masa sunumu yaparım
Hamur işleri hariç hepsine katılabilirsinBen diyete başladım artık hiç birine katılamam
Diyet kategorisinde de mi sofra kuruyoruz?Ramazan sofralarından daha geniş kapsamlı sofralar bile kurulur canı.:)
O kadar çok tarif var ki:)
Diyet karnıyarık bile yapıyoruz:)
Ben de isveç diyetindeyim. 1 dilim salam, 100 g yoğurt koyarımDiyet yemekleri olursa kategori ben boş masa sunumu yaparım
Ben diyet yapmıyorum da diyet yemeği bilmiyorum ömrüm boyunca diyet yemeği yapmadım yağlarımı seviyorum ayrılamamBen de isveç diyetindeyim. 1 dilim salam, 100 g yoğurt koyarım
Tavuk yemekleride olur:)
Zeytinyağlılar demiiii :)Tavuk yemekleride olur:)
Ama benim başka önerim oldu.Tam bu mevsime uygun:)