Yöresel Tarif 2018 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
3-4 tarif arasında gidip geldim daha fazla zorlanmadan en ağır gelene oyumu verdim.
Ezogelin Çorbası-Acılı Ezme-Acılı Adana Kebap-Limonlu Haşhaşlı Revaniye verdim.
alimiyon alimiyon bol şans diliyorum:KK68:

Gelenlere ev baklavası ikram edeyim:KK45:
Hayırlı bayramlar:KK68:

Eki Görüntüle 2157798
Zalım mısın nevom :KK61::KK61:nede guzel görünüyor yaa:mad:

Bu Ramazan beklediğimden az katılım oldu.Ama katılanlar arasında da seçim yapmakta zorlandım.Ama sonunda oyumu "Tarhana Çorbası - Kaşarlı Mantar -Urfa Kebabı - Kadayıflı Muhallebi " ye verdim.Hepinizin ayrı ayrı ellerinize,emeğinize sağlık.Bol şanslarınız olsun..:KK36:

İyi bayramlar :KK36:
Teşekkür ederim @Lisabella :KK68:

Çok gittim geldim ama oyumu kullandım... Her birinde ayrı ayrı sevdiğim lezzetler vardı. Aşure çok zorladı beni ama oyum acılı ezmeden yana kullandım : )
Teşekkür ederim Kazen bey beni onure ettiniz.Hoppa
Bu Ramazan beklediğimden az katılım oldu.Ama katılanlar arasında da seçim yapmakta zorlandım.Ama sonunda oyumu "Tarhana Çorbası - Kaşarlı Mantar -Urfa Kebabı - Kadayıflı Muhallebi " ye verdim.Hepinizin ayrı ayrı ellerinize,emeğinize sağlık.Bol şanslarınız olsun..:KK36:

İyi bayramlar :KK36:
Bu sene ramazan sıcaklara denk geldi ondandır:deli:

3-4 tarif arasında gidip geldim daha fazla zorlanmadan en ağır gelene oyumu verdim.
Ezogelin Çorbası-Acılı Ezme-Acılı Adana Kebap-Limonlu Haşhaşlı Revaniye verdim.
alimiyon alimiyon bol şans diliyorum:KK68:

Gelenlere ev baklavası ikram edeyim:KK45:
Hayırlı bayramlar:KK68:

Eki Görüntüle 2157798
Nevoş abla beni çok onure ve mutlu ettin çok teşekkür ederim:KK60:
Bende urfa kebabi ve acılı ezme arasinda kaldim ve acılı ezmeden yana kullandim oyumu. alimiyon alimiyon canim bebeğinin şansına olsun insallah :emir_bebek::anne::anneadayı::hamarat:
Coco çok teşekkür ederim onun şansına diyerek katılmıştım bu sefer:KK37::emir_bebek:

X