- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zalım mısın nevom nede guzel görünüyor yaa3-4 tarif arasında gidip geldim daha fazla zorlanmadan en ağır gelene oyumu verdim.
Ezogelin Çorbası-Acılı Ezme-Acılı Adana Kebap-Limonlu Haşhaşlı Revaniye verdim.
alimiyon bol şans diliyorum
Gelenlere ev baklavası ikram edeyim
Hayırlı bayramlar
Eki Görüntüle 2157798
Teşekkür ederim @LisabellaBu Ramazan beklediğimden az katılım oldu.Ama katılanlar arasında da seçim yapmakta zorlandım.Ama sonunda oyumu "Tarhana Çorbası - Kaşarlı Mantar -Urfa Kebabı - Kadayıflı Muhallebi " ye verdim.Hepinizin ayrı ayrı ellerinize,emeğinize sağlık.Bol şanslarınız olsun..
İyi bayramlar
Herkese bol şans diliyorum bu yarışma gerçekten çok zordu. Hem oruç, hem 4 çeşit. Bütün sofralar şahane görünüyor, hepimizin ellerine sağlıkHanımlar oylama başladı.Hepinize bol şans diliyorum
@yasminsay
@gurtmingotam
alimiyon
@Saricik3
retro_hippo
@evlaefe
Elalis
@GurbetGuzeli
@_Bayankus_
@Esseteacher
@Mitsuomi
Ayy çok üzüldüm yaaÇok gittim geldim ama oyumu kullandım... Her birinde ayrı ayrı sevdiğim lezzetler vardı. Aşure çok zorladı beni ama oyum acılı ezmeden yana kullandım : )
Yemek bölümü olmasa eklemezdimZalım mısın nevom nede guzel görünüyor yaa
Emeğinize sağlıkHerkese bol şans diliyorum bu yarışma gerçekten çok zordu. Hem oruç, hem 4 çeşit. Bütün sofralar şahane görünüyor, hepimizin ellerine sağlık
Ayy nevroşum senden oy almak bi nasip olmadıHanımlar oylama başladı.Hepinize bol şans diliyorum
@yasminsay
@gurtmingotam
alimiyon
@Saricik3
retro_hippo
@evlaefe
Elalis
@GurbetGuzeli
@_Bayankus_
@Esseteacher
@Mitsuomi
Teşekkür ederim Kazen bey beni onure ettiniz.Çok gittim geldim ama oyumu kullandım... Her birinde ayrı ayrı sevdiğim lezzetler vardı. Aşure çok zorladı beni ama oyum acılı ezmeden yana kullandım : )
Bu sene ramazan sıcaklara denk geldi ondandırBu Ramazan beklediğimden az katılım oldu.Ama katılanlar arasında da seçim yapmakta zorlandım.Ama sonunda oyumu "Tarhana Çorbası - Kaşarlı Mantar -Urfa Kebabı - Kadayıflı Muhallebi " ye verdim.Hepinizin ayrı ayrı ellerinize,emeğinize sağlık.Bol şanslarınız olsun..
İyi bayramlar
Nevoş abla beni çok onure ve mutlu ettin çok teşekkür ederim3-4 tarif arasında gidip geldim daha fazla zorlanmadan en ağır gelene oyumu verdim.
Ezogelin Çorbası-Acılı Ezme-Acılı Adana Kebap-Limonlu Haşhaşlı Revaniye verdim.
alimiyon bol şans diliyorum
Gelenlere ev baklavası ikram edeyim
Hayırlı bayramlar
Eki Görüntüle 2157798
Coco çok teşekkür ederim onun şansına diyerek katılmıştım bu seferBende urfa kebabi ve acılı ezme arasinda kaldim ve acılı ezmeden yana kullandim oyumu. alimiyon canim bebeğinin şansına olsun insallah
Nasip canımAyy nevroşum senden oy almak bi nasip olmadı
İşte hep seçenekler arasında kaldım kısmet işte :))Nasip canım
Seçeneklerim arasında sen de vardın:)
Rica ederim canımTeşekkür ederim Kazen bey beni onure ettiniz.
Bu sene ramazan sıcaklara denk geldi ondandır
Nevoş abla beni çok onure ve mutlu ettin çok teşekkür ederim
Coco çok teşekkür ederim onun şansına diyerek katılmıştım bu sefer
Alimiyon'a da hiç vermemiştim.Bu sefer ona vermek istedim.İşte hep seçenekler arasında kaldım kısmet işte :))
Hadi inş nevroşım ♡♡ senin oyun kıymetli benim için :))Alimiyon'a da hiç vermemiştim.Bu sefer ona vermek istedim.
Sıra sanada gelir:)
Bu sefer maşaallah tüm sofralar çok başarılıHadi inş nevroşım ♡♡ senin oyun kıymetli benim için :))
Az oldu öz oldu dimi :)) azcık heyecanlansın ortam sonra oy vericem.. bi tanesi önde şu an aklımda :)) ama bikaç sofra daha var kararsizimBu sefer maşaallah tüm sofralar çok başarılı
Teşekkür ederim kiiialimiyon oyumu senin sofrana verdim, muhteşem olmuş hepsi. Ellerine sağlık
Ben de bakmıyorum çok fazla aşermemek içinHerkese başarılar dilerim. Tarifleri inceleyememiştim, canım çekerse diye. Dayanamıyorum, şimdi bakıp oy vereceğim. Hepsinden aşerirsem de artık Allah eşime yardım etsin