• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 ocak tüp bebek tedavisine başlıycaklar buyrun..

Kızlar burayı fazla takip edemiyorum.Sizi başka sayfaya etiketliycem burayı fazla takip eden yok.Bende yeni başladım tedaviye birbirimize destek oluruz

merhaba kızlar. benim yumurtalık rezervim çok az. amh değerim 0.06. diğer testler normal. dün adetimin 2.günüydü. doktor ultrasondan baktı fazla bir ümidim yok ama 1-2 yumurta ancak olur dedi. gonal-f ve merional iğne verdi. 7 gün iğneleri yapıp perşembe gideceğim. ihtimal çok az ama Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Merhaba arkadaşlar. Benim 2 negatif tüp denemem var.yaşım 33. Yeni yılın başında Fulya unimed center da Dr Süleyman tosuna gitmeyi düşünüyorum. Tedaviye başlayan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. İnşallah güzel sonucu alırlar.

biz de ikiz istiyoruz o yüzden olmasa da klomenle çok üzülmüycem açıkçası yaşım 38 ikinci çocuk için vaktim yok ikiz bu sebepten istiyoruz hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Benim 41 ama yaşıma göre amh ve tüm değerlerim hatta foliküllerimde iyi çıktı:)
gonaf bugün vuruldum:) tedavim başladı:) bakalım neler olacak:) heyecanlıyım

Arkadaslar bende dondurulmus embriyo transferi yaptiracagim. kismet olursa birkac gune kadar baslayacak tedavim. Ilk denememde pozitif sonuc aldim. Simdi bir oglum var. 2. Cocuk icin o donemde dondurulan embriyolar transfer edilecek. Hepimiz icin hakkimizda hayirli olsun. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin

Ben başladım canım
şuan 2.muayene
Gonal f yapıyorum
Hayırlı olsun
İnşallah anne oluruz hayırlısıyla

Back