- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #1.641
Kızlar geçen günkü başarısız eminönü gezimin ardından bugün tekrar deneyecegim.Hamile kıyafetleri de satılıyor mı havuzlu handa biliyor musunuz ya da hangi hana bakayım. Gitmişken almayı unutma dediginiz birşey var mı malum şehirlerarası yol gibi burda bir yere gitmek
http://www.dodococuk.com.tr/dodo_urunler/balerinli-bebek/
Kizlar cikmistir insaAllah bu odamiz
http://www.tahterevalli.com.tr/urunler/1001/urunler/1021/luna.aspx
Buda odamiza koyacagimiz kremli aldim
Artik iclerini doldurmaya baslayacaz buyuyen besik alanlar yataklarini aldilarmi
2014 hangi ay doğumlu kızın canım benimki Nisan
Kızlar bu tırnak makası ve ona benzer kaynatilmayacak seyleri nasil dezenfekte edicez sizler nasıl yapmayi düşünüyorsunuz
Bizim bebisler ya aralik ya ocakta gelecek gibi gorunuyor.selam canım nerelerine gittin bilmiyorum ama ben geçen gittiğimde 10 TL takım alt üstler 5TL yelekler falan aldım.
çok çok uygun diyemem ama çoğu şey genelde uygun oluyor hemen hemen aynı olanlar da var elbette genelde tekstil ürünleri uygun fiyatlı.. Emzirme sütyenleri 3 adet 25 TL mi 20 TL öyle bir şeydi bunları almadım ama fiyat uygun olduğuna çok dikkatimi çekti..
odayı göremedim sepet çok şık bu fiyata mı aldın canım normalde 350*400 TL arasında olması lazımdı yalnış mı hatırlıyorum bilemedim..
2014 ocak doğumlu kızımda , bunu da inşallah ocağa denk getiririz
tırnak makası olarak makas falan ben kullanamadım canım hatta şöyle aldım alttan tutma yeri ile daha kolay geldi bana diğerleri el içinde kayıyor.. eski usul kolonya ile temizlerim. diğer modeller bende sürekli paslandı bide bunun we baby markasından bahsediyorum modeli örnej olarak ekkedim
Eki Görüntüle 2048539
Bizim bebisler ya aralik ya ocakta gelecek gibi gorunuyor.
Tabi ki benim istegime bagli degil ama b3n hangi ay gelmesini istedigimden emin degilim :)
2017 bebesi mi yoksa 2018 bebesi olmasi mi onun icin daha iyi olur?
Senin fikrin ne canim dogumu ocakta isteyenlerden olarak :)
Mobilyayla beraber aldik canim odasi dodo bun balerinli bebek odasi kuruldu cok sukur cok tatli oldu. Buda icinin tekstiliyle 500 e geldi canim bizeselam canım nerelerine gittin bilmiyorum ama ben geçen gittiğimde 10 TL takım alt üstler 5TL yelekler falan aldım.
çok çok uygun diyemem ama çoğu şey genelde uygun oluyor hemen hemen aynı olanlar da var elbette genelde tekstil ürünleri uygun fiyatlı.. Emzirme sütyenleri 3 adet 25 TL mi 20 TL öyle bir şeydi bunları almadım ama fiyat uygun olduğuna çok dikkatimi çekti..
odayı göremedim sepet çok şık bu fiyata mı aldın canım normalde 350*400 TL arasında olması lazımdı yalnış mı hatırlıyorum bilemedim..
tırnak makası olarak makas falan ben kullanamadım canım hatta şöyle aldım alttan tutma yeri ile daha kolay geldi bana diğerleri el içinde kayıyor.. eski usul kolonya ile temizlerim. diğer modeller bende sürekli paslandı bide bunun we baby markasından bahsediyorum modeli örnej olarak ekkedim
Eki Görüntüle 2048539
selam canım nerelerine gittin bilmiyorum ama ben geçen gittiğimde 10 TL takım alt üstler 5TL yelekler falan aldım.
Cnm havuzlu hana gittim ben. Dediğin fiyatlara hic rastlamadım emzirme atleti minimum 20ye emzirme sütyenini de 25 tl ye buldum. senin bulduğun fiyatlar çok makulmus ama ben hic denk gelemedim
Ben ikisinids aldim canım ilk ya hangisinn pratik olacağını bilemedim yani bebekten bebege farkettiginden kızımın minik tirnaklarini hangisi kolay kesicek bakalim bana da normal makas iyi olucakmis gibi geldi deneyimleyip gorucem artıkselam canım nerelerine gittin bilmiyorum ama ben geçen gittiğimde 10 TL takım alt üstler 5TL yelekler falan aldım.
Eki Görüntüle 2048539
Eyy ocak anneleri bebek arabası işini ne yapacaksınızya da yaptınız :) bir arkadaşımda travel sistem var kesinlikle alma diyo ama insan ister istemez emin olamıyo. Bi yere tek başıma gidip gelmek zulüm dedi. Gerçekten bebeği 3 seferde eve alıyo. Önce kızını eve bırakıyo sonra pusetini çıkarıyo en tekerlerin olduğu aparatı katlayıp kaldırıyo. Baby2go da bir model gördüm tek elle katlanıp açılabilen 3,5 kg ağırlığında. 2 yıldır kullanan bir arkadaşım çok tavsiye etti. Ama ben yine de kararsızım
Canim aslimda 2018 dogumlu olursa bi sene kaybetmis olmaz mi 2017 de dogan bi cocuga goreyıldan kaybetmemesini istiyorum canım okul içinde ileride de çok arkadaşım var öyle
Aralıkta doğmuş mesela 1 yaş kaybediyor ve nedense bir dönem çocuklarda bu büyüğüm imajı ile değişik bir psikolojiye neden oluyor.
abim oğlunun pusetini bana verecek. O yüzden travel almayalım diyoruz ama şimdi ilk olunca birazda gözümüz doymuyo sankiCanım biz baby2go nun escape model travel sistem arabasını beğendik sanırım onu alıcaz bizim icin travel sart aracsız bi yere gitmiyoruz ankara gibi bi yerde yuruyerek cıkacak pek yer olmadıgı içinn. O da tek elle açılıyo 7.5 kiloymuş totalde
Canım ben eleştirilere rağmen travel sistem aldım hatta araba 11 kg ağırlığında. Sebebine gelince, sitede oturuyorum, asansörüm var, yenidoğandan 4 yaşına kadar kullanabilsin istedim. Travel sistem olmayanlar (sanırım baston model diye geçiyorlar bilmiyorum) bana yenidoğan veya bebekler için uygun değilmiş gibi geliyor. Allah korusun omurgasına zarar verir bgibi geliyor yani. Belki de böyle bişey yoktur benim pimpirikliğimdir bilmiyorum ama henüz kullanmamama rağmen yine de travel sistemi tavsiye ederim. Ama apartmanda üst katlardaysan ve asansörün yoksa o zaman düşünmek lazım.Eyy ocak anneleri bebek arabası işini ne yapacaksınızya da yaptınız :) bir arkadaşımda travel sistem var kesinlikle alma diyo ama insan ister istemez emin olamıyo. Bi yere tek başıma gidip gelmek zulüm dedi. Gerçekten bebeği 3 seferde eve alıyo. Önce kızını eve bırakıyo sonra pusetini çıkarıyo en tekerlerin olduğu aparatı katlayıp kaldırıyo. Baby2go da bir model gördüm tek elle katlanıp açılabilen 3,5 kg ağırlığında. 2 yıldır kullanan bir arkadaşım çok tavsiye etti. Ama ben yine de kararsızım
Canım herkes inşallah 2018de doğar dediği için herhalde iyi olan budur diye düşünüp 2018de doğsun diyorumBizim bebisler ya aralik ya ocakta gelecek gibi gorunuyor.
Tabi ki benim istegime bagli degil ama b3n hangi ay gelmesini istedigimden emin degilim :)
2017 bebesi mi yoksa 2018 bebesi olmasi mi onun icin daha iyi olur?
Senin fikrin ne canim dogumu ocakta isteyenlerden olarak :)
Canım ablamdan ana kucağı/oto koltuğu gelecek bana da. O yüzden travel sistem almayacağım. Yenidoğandan itibaren kullanılabilen bebek arabaları var. Onlardan alacağım. Chicco lite way 2 listemin ilk sırasında. Özelliklerini baya beğendim ben. Videolarına bir bak istersen :)abim oğlunun pusetini bana verecek. O yüzden travel almayalım diyoruz ama şimdi ilk olunca birazda gözümüz doymuyo sanki
Canım hepsi cok güzel sağlıkla kullanmak nasip olsun insaAllahKızlar fikir olsun diye başından beri aldıklarımdan elimde resimleri olanları paylaşayım dedim :)
Canım güle güle, güzel günlerde kullanın inşallah hepsi çok güzeller :) prima setini trendyoldaki indirimden mi aldın acaba? Bir sıkıntısı var mı ürünlerin?Kızlar fikir olsun diye başından beri aldıklarımdan elimde resimleri olanları paylaşayım dedim :)
Mobilyayla beraber aldik canim odasi dodo bun balerinli bebek odasi kuruldu cok sukur cok tatli oldu. Buda icinin tekstiliyle 500 e geldi canim bize
Ben ikisinids aldim canım ilk ya hangisinn pratik olacağını bilemedim yani bebekten bebege farkettiginden kızımın minik tirnaklarini hangisi kolay kesicek bakalim bana da normal makas iyi olucakmis gibi geldi deneyimleyip gorucem artık
Havuzlu hana bende gitmek istiyorum annemin bos oldugu ilk fırsatta çalıştığı icin vakit olmuyor ekim ayi icinde giderm bakalım neler varmis merak ediyorum kapı susunude Eminonunden alicam kuzenim alms sade guzeldi mehmet efendi kahvecinin sirasindaki dukkanlardan birinden heyecanliym gitmek icin
Eyy ocak anneleri bebek arabası işini ne yapacaksınızya da yaptınız :) bir arkadaşımda travel sistem var kesinlikle alma diyo ama insan ister istemez emin olamıyo. Bi yere tek başıma gidip gelmek zulüm dedi. Gerçekten bebeği 3 seferde eve alıyo. Önce kızını eve bırakıyo sonra pusetini çıkarıyo en tekerlerin olduğu aparatı katlayıp kaldırıyo. Baby2go da bir model gördüm tek elle katlanıp açılabilen 3,5 kg ağırlığında. 2 yıldır kullanan bir arkadaşım çok tavsiye etti. Ama ben yine de kararsızım
Canim aslimda 2018 dogumlu olursa bi sene kaybetmis olmaz mi 2017 de dogan bi cocuga gore
Canım hepsi cok güzel sağlıkla kullanmak nasip olsun insaAllah
Çantanin grisinimi tercih ettin bende civilde baska modeline baktm kumas yapısı güzel ama ben hala karar veremedim zaten hemende alamicam arastiriyrm daha
Canım güle güle, güzel günlerde kullanın inşallah hepsi çok güzeller :) prima setini trendyoldaki indirimden mi aldın acaba? Bir sıkıntısı var mı ürünlerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?