- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 34
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #1.441
canım maşallah sen tamamladın galiba ne kadar erken başlamışsın henüz kendi aldığım tek birşey yok. Yeni başladım araştırmayaEki Görüntüle 2031293 Eki Görüntüle 2031294 Eki Görüntüle 2031295 Eki Görüntüle 2031296 Eki Görüntüle 2031297 Eki Görüntüle 2031298 Eki Görüntüle 2031299 Eki Görüntüle 2031300 Eki Görüntüle 2031301 Eki Görüntüle 2031302 Eki Görüntüle 2031303 Eki Görüntüle 2031304 Eki Görüntüle 2031305
Ebebkten aldım bunları indirimi birazcık yakaladım bazı istediklerim kalmamış olsun doguma kadar denk gelirim elbet birde ebebek dergisi aldım yanında sebamed catlak kremi hediye verdi denicem bakalım ama alirmiyim bilmiyorum
Eki Görüntüle 2031306
Aynen canım benim pek birşeyim kalmadı cogu seyi hamile olmadan önce almistm zaten zaman azaliyor sende ufaktan basla bencecanım maşallah sen tamamladın galiba ne kadar erken başlamışsın henüz kendi aldığım tek birşey yok. Yeni başladım araştırmaya
ne yaptın cnm aldın mı arabayı aldıysan ne aldın?http://urun.n11.com/travel-sistem-b...7?icid=990007_prudsys_productdetail_crosssell
Kızlar şu arabaya bakar mısınız çok ağır ve çok büyük ama fiyatı güzel bide cok şık baya da ıvır ziviri var ne dersiniz? Alsam mi?
yesa konu uçmuş hic görmemişim yaa canım suppper seyler almışsın insallah topacık olur içindee gule gule kullanın ben de erkekte oyle papyonlu takımları filan cok begeniyorum :)
hanımlar mermerşahi kumaş alacak mısınız? yoksa sadece müslin ve hazır satılan ağız bezlerinden mi alacaksınız?
annem mermerşahi olmazsa olmaz dedi. ben müslin de alacağım ama mermerşahi de almaya karar verdim. biraz boyut araştırması yaptım. belki işinize yarar;
20*20 ağız bezi
30*30 ağız / omuz bezi
100*100 banyo / yüz örtme / yarım kundak bezi
Canım mermerşahi ağız ve büyük boy kurulama bezlerini annem güzelce kesip, tığladı kenarlarını sağolsun :) müslini büyük boy aldım iki tane. Beğendiğim bir model daha var onu da alacağım desenine bayıldım çünkühanımlar mermerşahi kumaş alacak mısınız? yoksa sadece müslin ve hazır satılan ağız bezlerinden mi alacaksınız?
annem mermerşahi olmazsa olmaz dedi. ben müslin de alacağım ama mermerşahi de almaya karar verdim. biraz boyut araştırması yaptım. belki işinize yarar;
20*20 ağız bezi
30*30 ağız / omuz bezi
100*100 banyo / yüz örtme / yarım kundak bezi
Ben Terzi den 1 metre mermerşahi kestirdim 4 tl odedim:) anacigim kenarına cekecek nasıl derler anladınız siz bebeto banyodan çıkınca bununla kurulayacagiz :) sonra havlusu da var ya da ağız bezi de yapabiliriz bilmiyorum.ne yaparsa artık :)
Kesinlikle abartmıyorsun canım :) 20 iyidir :) ben de şu an 10 ağız, 2 kurulama var. Ama 8-10 tane daha yapacak annem. Ağız sileceğimiz için sık değiştirmekte fayda var.ben daha pahalı olacağını düşünüyordumben de banyo havlusu içine koyup kullanmayı düşünüyorum ve ağız bezleri çok kullanılıyormuş bol bol alın diyorlar canım ben en az 20 tane olsun diyordum abartıyor muyum acaba :)
Canım mermerşahi ağız ve büyük boy kurulama bezlerini annem güzelce kesip, tığladı kenarlarını sağolsun :) müslini büyük boy aldım iki tane. Beğendiğim bir model daha var onu da alacağım desenine bayıldım çünkübir de bu mermerşahi ve müslin sadece yenidoğan ihtiyacı değil o yüzden aldıklarımızı muhakkak kullanırız farklı amaçlarla.
Ay ne güzel kendi emeğinle yapacaksın canım güzel güzel kullansın minik kızınohh ellerine sağlık anneciğinin :) ben de önce terziye kenarını yaptırıp sonra tığ geçerim diyorum belki kıvırma olayını beceremem diye. müslin bezlerden de alacağım yumuş yumuşben de senin gibi düşünüyorum en kullanışlı malzememiz olacaklar sanırım
Ay herkes ne cok kiyafet almis. Ben daha hiiic bisi almadim. Annemin aldigi hastane cikis seti bi takim alt ust ve bi ceketli takim. Halamin aldigi bikac tulum.astronot vs. Bide kvnin aldigi naylin zibin disinda cocugumun hiiiic kiyafeti yokustelik onlarda bende diil. Nasil bitircem ben bu alisverisi
Senin en önemli kıyafetlerin hazır canım "naylon zıbın"Ay herkes ne cok kiyafet almis. Ben daha hiiic bisi almadim. Annemin aldigi hastane cikis seti bi takim alt ust ve bi ceketli takim. Halamin aldigi bikac tulum.astronot vs. Bide kvnin aldigi naylin zibin disinda cocugumun hiiiic kiyafeti yokustelik onlarda bende diil. Nasil bitircem ben bu alisverisi
Ayni benMerak etme canm ben senden daha vahim durumdayım sanırım :) bi hastane çıkışı set bi tulum ve bi yazlık kıyafet dısında biseyi yok çocuuumunve biz hala oyun halısı oyuncak onlara dalıp gidiyoruz ana babanın akıl bi karış tepede anlayacağın ayranımız yok icmeye
Tabi aklinizda bulunsun kizlar naylon zibin almazlarsa asla dogurmayin. Modayi takip edin azcikSenin en önemli kıyafetlerin hazır canım "naylon zıbın"ben de ufaktan başladım zıbın almakla onun dışında bir iğnem bile yok. Yetişir ya acele de etmiyorum açıkçası kaç hafta var daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?