- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #1.401
Valla seninkinin doğmadan havalı ve kuul bı tarzı var oyys çok tatlı artık giydirip paylaşmakta nasip olur inşallah
Erkekler daha meraklı oluyor genelde bizimki de yeter artık cinsiyeti öğrenelim de basliyalim hazırlıklara diyor acele etme dedimHahahahh çok sağol canım :)
Arı Maya cinsiyet belli değilken alındı eşimi tutmasak deri mont alacak cocgua hahahaha
Benim cevrem doğumdan sonra alıyor genelde ve alan sonrada giysin diye büyük alır tahminimceAynen canım bunların bazıları hediye zaten :) bebetoya bunu aldık diye resim de geldi ama kendisi daha gelmedi hediyenin onları eklemedim tabii:)
Erkekler daha meraklı oluyor genelde bizimki de yeter artık cinsiyeti öğrenelim de basliyalim hazırlıklara diyor acele etme dedim
Benim cevrem doğumdan sonra alıyor genelde ve alan sonrada giysin diye büyük alır tahminimce
Oğlu olacak canım normal bizimki de doğduğundan beri ceket gömlek pantolon giyiyor başbakan sankimAynen canım. Bi yandan meraklı ama bi yandan da daha çok erken diyor dengesiz biraz bizimki hahahah bi de genel.olarak ayicikli bebek şeyleri sevmiyor yani hem.kız hem erkek olacak kiyafetleri sevmiyor da gömlek ceket trenchkot kravat papyon falan seviyör hahahhah
Oğlu olacak canım normal bizimki de doğduğundan beri ceket gömlek pantolon giyiyor başbakan sankim
Güle güle, güzel günlerde kullansın oğluşun canım :)Babası heveslendi canım doktora giderken giyecekmis ya da hiç mi dışarı çıkmayacaGiz ne biliyim ben görüyorum daha 40i cikmamis avm de. Öyle yapsak olmaz mı hahaha
Eki Görüntüle 2046937
Bir yaşına gelip ayaklaninca görürsün ne de yakışır ceket küçük adam gibi maşallah yaHahahahh aynı bizim bebe inşallah :)
Canm yasini sen mi yaptinKutu içine şeker koyacağım hastane de dağıtacağız yanında da çikolata dağıtacağız
Lohusa bardaklarına da evde limonata yapacağım şerbet yapmayacağız içen çok olmuyor:
Yasin Mevlüt için kısmetse
Eki Görüntüle 2046874 Eki Görüntüle 2046876 Eki Görüntüle 2046877
Güle güle, güzel günlerde kullansın oğluşun canım :)
Bir yaşına gelip ayaklaninca görürsün ne de yakışır ceket küçük adam gibi maşallah ya
Aynen canım genelde öyle alınıyor ben kuzenime 5li takimdan alicam ama 0-3 aylik ileriye dönük almicam kurali bozupL
Bence de mantıklı :) bize şimdiden de geldi ama dur bakalım doğumdan sonra ne olacak :)
Kutu çok sıkmış canım üzerindeki ayıcığı sen sonradan mı koydun yoksa direkt böyle miydi
Canm yasini sen mi yaptin
yesa hepsş çok güzel canım mont giyeceğini sanmam daha doğrusu deri mont giyemez ama içi Polarlı mont alabilirsin benim öyle var 1 tane gezmeye giderken onu giydiririm bir tane arkadaşın getirmişti onu 6-9 ay ile değiştireceğim ikisini birden giyemez çünkü.
40 ı çıkmadan doları avm gidersin tabi biz 1 aylıktı gitmiştik çok uzun kalamıyoesun ama olsun hava güzel oldukça hava almaya da çıkarsınız
Canım deri mont konusu şakaydi yani evet babası almak istiyor ama büyüsün öyle 1 2 yaşında artık hahah :)
Aldigimiz mont senin dediğin gibi :)
Çoook teşekkür ederiz en güzelleri senin oglusunun olsun:)
Yasini aynen boyle kaca yapio daha dogrusu yapiyo mu yoksa sana ozel mi yaptiHepsi hazır bunların kızlar ben yapmadım eşimin arkadaşına yaptırdık evde de yapılabilir ama yani
Yasinde Böylw hazır
Yasini aynen boyle kaca yapio daha dogrusu yapiyo mu yoksa sana ozel mi yapti
Ay bende bi bakayimyapıyor canım
Sepet , anı defteri , takı yastığı , Mevlüt kıyafeti , hastaneye terlik , isimli çikolata , bu kutu , bardak , lokumluk , geçen eklediğim bisiklet , Yasinler falan filan bunları hepsine 500 tl ödedik
Orada birileri sordu diye biliyorum 6,5 tl olmalı letzia mağaza adı instagram sayfaları var yerleri Eminönü'nde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?