- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #1.361
kızlar prıma nın ekonomık paketlerınden aldınız mı hepsıburadadan alsam mı erken mı daha :)
Valla ben de cok sevindim.Canım en mantıklısı o. Birkaç parça şey yetecektir bize. Bir de iki büyük kalemden kurtulmana çok sevindim canım :)
aynı fıyat gıbı canım kargo var gercı ama bıseyler alırsam duser belkıBen prima premium care 1 numara aldım.
Kipadan
108 tanesi 37.tl ydi :)
cnm ben sayfasına girdim baktım ama polar sabahlık göremedim polyester var pol ara benzeyen 39.90 ondan mı bahsediyorsun acaba?Kızlaar yine bir indirim haberi ile karşınızdayımşimdi ben polar sabahlık istiyordum hem hastanede hem doğum sonrası evde kullanırım diye(üşürüm üşüdüğümü düşündükçe daha çok üşürüm de) netten bakınca polarlı lohusa takımlarının gereksiz pahalı olduğunu gördüm. Lohusa gecelik veya pijamayı hastane ve ilk birkaç gün dışında kullanacağımı sanmıyorum. O yüzden english home'dan polar sabahlık sipariş ettim üstelik ilk alışverişe %10 indirim var. Böylece 35liraya gelmiş oldu(nette tek polar sabahlık bile 80den başlıyor) içine de lohusa pijama takımı alırım diye düşünüyorum farklı bir yerden.
İkili müslin örtü aldım 21e gelmiş oldu.
Üçlü zıbın 13e geldi indirimle. İlgilenen olursa bir göz atsın canlar
Evet canım ondan bahsediyorum kumaşı polyester ama içimde zaten pijama olacağı için sorun değil benim açımdan :) gri, pembe, mavi seçenekleri var.cnm ben sayfasına girdim baktım ama polar sabahlık göremedim polyester var pol ara benzeyen 39.90 ondan mı bahsediyorsun acaba?
Geldi mı ürünün peki güzel mı :) güle güle kullanEvet canım ondan bahsediyorum kumaşı polyester ama içimde zaten pijama olacağı için sorun değil benim açımdan :) gri, pembe, mavi seçenekleri var.
Sağol canım dün verdim siparişi gelince etiketlerim seni :) umarım beklediğim gibidir :)Geldi mı ürünün peki güzel mı :) güle güle kullan
aynı fıyat gıbı canım kargo var gercı ama bıseyler alırsam duser belkı
Kızlar bebislerinizin hareketlerini net hissediyor musunuz. sert vuruyorlar mı birazda bunlardan bahsetsek ya
Cnm neydi o grubun adı. bir ara buldum sonra kaybettim takip ettiğim grupları da göremiyorum nerden bakıcam takip ettiğim konulara kurcaladım siteyi de goremedim :)Canım sen diğer topige niye yazmiyorsun burası alışveriş ya
İndirimler aldıklarımızı paylaşmalar park yatak mi beşik mi muhabbetleri daha çok
Diğer tarafta kilo tekme asi şeker yüklemesi vs vs:)
Cnm neydi o grubun adı. bir ara buldum sonra kaybettim takip ettiğim grupları da göremiyorum nerden bakıcam takip ettiğim konulara kurcaladım siteyi de goremedim :)
Teşekkür ediyorum :)
Merhaba bende yeni bakmaya başladım bu boyu biraz daha uzatmak için mi cnm nerden alıyoruz?Buda alttan çıtçıt ne işe yarıyor derseniz
Aldığınız herşey bir anda ufalıyor bununla bir site daha kullanabiliyorsunuz..
Eki Görüntüle 2024892
Merhaba bende yeni bakmaya başladım bu boyu biraz daha uzatmak için mi cnm nerden alıyoruz?
Takip ettiğin konuları bulmak için sol üstte izlenen konular diye bi sekme var cep telefonundan giriyorsan ordan bulabilirsin. En son kaldığın yerden okumaya devam ediyorsun böylece , bildirim gelmesini beklersen konu kayboluyorCnm neydi o grubun adı. bir ara buldum sonra kaybettim takip ettiğim grupları da göremiyorum nerden bakıcam takip ettiğim konulara kurcaladım siteyi de goremedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?