- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.601
Ben silikon kalıplardan alıp sabun çıkarmak istiyorum ama o silikon kalıpları 6li oluyor 2 tane 6li kalıp alsam sabun kalibina girmesi için ne kadar beklemem gerekir ki bir sürü silikon kalıbı almak istemiyorum sen kaç tane kalıp aldın kaç dakikada taşlaşti :)Renkli Taş tozu ve slikon kalıp sayesinde canım :)
Ben silikon kalıplardan alıp sabun çıkarmak istiyorum ama o silikon kalıpları 6li oluyor 2 tane 6li kalıp alsam sabun kalibina girmesi için ne kadar beklemem gerekir ki bir sürü silikon kalıbı almak istemiyorum sen kaç tane kalıp aldın kaç dakikada taşlaşti :)
Gorsel atar misin ? Canim..ben daha once oaylastim sans karti yeseren kalem hazirladim bir de lavanta kesesi evde kendim hazirliycam.becerebilirsem.....Renkli Taş tozu ve slikon kalıp sayesinde canım :)
Ben kendim yapmayı düşünüyorum canım daha önce kuzenime ve arkadaşıma kavonoz şeklinde süslemiştim, içine badem şekeri koyup, şimdi acaba onu ilerde mevlut veya doğum gününde mi yapsam diyorum. Şimdi için çikolata kağıdını süslemeyi düşünüyorumHanımlar bebek şekerlerini kendiniz mı yapacaksınız hazır mı alacaksınız. Aklınızdaki modeller neler :)
Super olmus valla ....Bu da resim ama daha Kurdela ve etiket olacak canım
3 farklı renk yaptım mavi Mint yeşili sarı :)
Bu Mint yeşili
Eki Görüntüle 2055640
Eki Görüntüle 2055642
Bu da sarı :)
Ayy çok sevimli bunlarBu da resim ama daha Kurdela ve etiket olacak canım
3 farklı renk yaptım mavi Mint yeşili sarı :)
Bu Mint yeşili
Eki Görüntüle 2055640
Eki Görüntüle 2055642
Bu da sarı :)
Kavanozlara badem şekeri ya da renkli draje şeker koyup üzerine jüt ip ve çiçekle süsleyeceğim.Hanımlar bebek şekerlerini kendiniz mı yapacaksınız hazır mı alacaksınız. Aklınızdaki modeller neler :)
Super olmus valla ....
Ayy çok sevimli bunlar
Hanımlar bebek şekerlerini kendiniz mı yapacaksınız hazır mı alacaksınız. Aklınızdaki modeller neler :)
Sade ve çok şık :) mavinin her tonuna bayılıyorum zaten güle güle uyusun, büyüsün bebişin canım :)Kızlar bebek odası takımına karar verdik, newjoy ocean modeli.. evin tadilat işleri devam ediyor bitince alıcaz , anane dede sponsorluğunda :) bakın model şu.
Kızlar bebek odası takımına karar verdik, newjoy ocean modeli.. evin tadilat işleri devam ediyor bitince alıcaz , anane dede sponsorluğunda :) bakın model şu.
Çok teşekkür ederim canım, amin inşallah hepimizinki mışıl mışıl uyuyup büyüsünler :)Sade ve çok şık :) mavinin her tonuna bayılıyorum zaten güle güle uyusun, büyüsün bebişin canım :)
Sağol canım, çocuk odasına duvar kağıdı düşünüyorum ama açık renk tercih ederim herhalde.güzelmiş duvar reng Falan da güzelmiş.
Kızlar bebek odası takımına karar verdik, newjoy ocean modeli.. evin tadilat işleri devam ediyor bitince alıcaz , anane dede sponsorluğunda :) bakın model şu.
Canim bende tobb la medicana arasinda kararsizim medicana da cok iyi biyer bosuna 1 2 milyar fazla vermek gereksizde geliyor tobb icin. Karar asamasindayim bide seyi ogrenirmisin kuzum bu kendi organizatorlerinemi susletiyolar disardanda olabiliyormuymus ona gore bakmali hic olmazsaEvet tatlim ama benim doktorum o hastanenin doktoru degil ben muayenehaneye gidiyorum net bir fiyat belli degil sadece 6 _8 arasi die biliyorum.bir de biz 2018 de dogum yapariz buyuk ihtimalle hepimize yeni fiyatlar merhaba diyebilir.....
Canim bende tobb la medicana arasinda kararsizim medicana da cok iyi biyer bosuna 1 2 milyar fazla vermek gereksizde geliyor tobb icin. Karar asamasindayim bide seyi ogrenirmisin kuzum bu kendi organizatorlerinemi susletiyolar disardanda olabiliyormuymus ona gore bakmali hic olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?