evet maşallah ben pek rahat değildim biliyorsun inşallh kuzularım tutunmuştur banaKorkma sakin ol bak ben cok rahat gecirdim biliyorsun ne kdr rahat olursan o kdr iyi sen icini ferah tut hayirlisini iste canm
Insallah canim zaten yarin doktor gununuzevet maşallah ben pek rahat değildim biliyorsun inşallh kuzularım tutunmuştur bana
Kan testi daha kesin sonuç verir canım .inş. Yarın güzel haber alırsın bizi de haberdar et mutlaka .Rabbim yüzünü güldürsün inş.7. Gunum canim yarin saglik ocagina gidip kan vereyim diyorum evimin yani zaten
inşallah canım benimKan testi daha kesin sonuç verir canım .inş. Yarın güzel haber alırsın bizi de haberdar et mutlaka .Rabbim yüzünü güldürsün inş.
Kizlar silik yanlis gormuyorum deil mi
kızlar size bişey soracaktım ben transferimin 2. günğ başım çok ağrımıştı sabah 8 de parol içtim geçmedi ağrım bir de öğlen 1 de içtim siz hiç parol gibi ağrı kesici içtiniz mi merak ettmAvalon80 Lal3865 E Eylul_07_89
Benim değer 45 lerdeyken ilk idrarla çıkıyor, sonra çıkmıyordu. 233 olunca gün içinde çıkmaya başladı. Değer 20-30 larda olsa çıkmazsa moral bozmayın.ilk idrarımı yaptım yine de yapsam olur mu ki olmazsa yarın sabah mı yapsam cok mutlu oldum senin adına
yapsam mı acaba gün içinde bugun 7. günümBenim değer 45 lerdeyken ilk idrarla çıkıyor, sonra çıkmıyordu. 233 olunca gün içinde çıkmaya başladı. Değer 20-30 larda olsa çıkmazsa moral bozmayın.
Amin canim insallah cumlemize yarin gider verim insallahKan testi daha kesin sonuç verir canım .inş. Yarın güzel haber alırsın bizi de haberdar et mutlaka .Rabbim yüzünü güldürsün inş.
Amin insallah canim yarin kan vermeyi dusunuyorumBence bariz çıkmış. İnşallah artsın koyulsun. Bu testte zor çıkıyor hatta. Bir tane days comfort alsana :)
8. Gunun deilmi bugun senin siz.benden 1 gun incesinizyapsam mı acaba gün içinde bugun 7. günüm
ilk gün sayılmıyor demiştiniz o yüzden8. Gunun deilmi bugun senin siz.benden 1 gun incesiniz
Yarin en garantisi kan testi dimi cuma da kendi doktoruma gidicem zatenBence bariz çıkmış. İnşallah artsın koyulsun. Bu testte zor çıkıyor hatta. Bir tane days comfort alsana :)
Cumartesi koyulmadi mi sizinilk gün sayılmıyor demiştiniz o yüzden
evetCumartesi koyulmadi mi sizin
Pazar 1 say o gunden bugune 8 oluyo canim test yaptnmi
Kizlar silik yanlis gormuyorum deil mi
eylül sen bugun test yaptın mı E Eylul_07_89
Allahım nolursun hepimizin pozitif olsunCanim ben daha yapmadim kan verecegim bugun inss.
Saol Canm insallah sizde gorursunuz yarin bende bi kan vericem saglik ocaginda ☺Aaa yoklugumda neler olmusss. Cok sevindim senin adina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?