Canim cok sevindim .Kizlarrr testi yaptim silik cizgiyi gordum insaah devami da gelir Allahim hayirlisini nasip etsin
canım inşallah çok sevindim aç karnına mı yapılıyor test? sabah ilk idrarla mı?Kizlarrr testi yaptim silik cizgiyi gordum insaah devami da gelir Allahim hayirlisini nasip etsin
5. Embriyo su canim 7. Gunum cuma doktora gidicez Allah nasip ederseBenimki 3.gün embriyosu seninki 5 miydi canım?
Ben bugun sabah erken den yaptim babalar gunu hediye olduCanim cok sevindim .İnşallah kanda da çıkar fotoğrafını çekip atsana bakalım. Benim de 8.günüm ama korkuyorum yapmaya eşim de izin vermiyor.
Ben sabah ilk idrarla yaptim canimcanım inşallah çok sevindim aç karnına mı yapılıyor test? sabah ilk idrarla mı?
evet evet silik maşallah erken test felan da değil demi ben de yapıcam yalnız sabah kalkıp ilk idrarla mı yapılıyor?Kizlar silik yanlis gormuyorum deil mi
Benimde agridi ama hic agri kesici kullanmam zaten baska bi ilac kullanacaksan doktorla irtibatta olmalisim canimkızlar size bişey soracaktım ben transferimin 2. günğ başım çok ağrımıştı sabah 8 de parol içtim geçmedi ağrım bir de öğlen 1 de içtim siz hiç parol gibi ağrı kesici içtiniz mi merak ettmAvalon80 Lal3865 E Eylul_07_89
Normal test canim yarin doktor gunun zaten yap istersenevet evet silik maşallah erken test felan da değil demi ben de yapıcam yalnız sabah kalkıp ilk idrarla mı yapılıyor?
ilk idrarımı yaptım yine de yapsam olur mu ki olmazsa yarın sabah mı yapsam cok mutlu oldum senin adınaNormal test canim yarin doktor gunun zaten yap istersenben ilk idrarla yaptm
ilk idrarımı yaptım yine de yapsam olur mu ki olmazsa yarın sabah mı yapsam cok mutlu oldum senin dene canim benim gorumcem gun sonuna dogru yapmisti ckmisti saol canim darisi size insallah Allahm tamamini erdirsin onemli olan o canm
eylül sen bugun test yaptın mı E Eylul_07_89
Kan Tahlili vercekdi bugun sen yapmayi dusunmuyonmu ?eylül sen bugun test yaptın mı E Eylul_07_89
7. Gunum canim yarin saglik ocagina gidip kan vereyim diyorum evimin yani zatenEvet canım sılik bir çizgi var .Yarın tekrarla belki daha belirgin olur bugün kaçıncı gün senin
eşim test almaya gitti yapacağım korkuyorumKan
Kan Tahlili vercekdi bugun sen yapmayi dusunmuyonmu ?
Korkma sakin ol bak ben cok rahat gecirdim biliyorsun ne kdr rahat olursan o kdr iyi sen icini ferah tut hayirlisini iste canmeşim test almaya gitti yapacağım korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?